Ayada Maldives

Offisiell kategori

Solfaktors vurdering

9,7
Fantastisk
259 anmeldelser

Privat øy med vidunderlige strender og tropisk vegetation. Ayada Maldives har en fantastisk beliggenhet og resorten byr på en deilig og avslappende ferie i vakre omgivelser, hvor du kan nyte livet sammen med reisefølget. Her er flere restauranter med varierede menyer, spennende aktiviteter som f. eks. å fiske ved solnedgang, båtturer, delfinturer og romantisk picnic. En flott SPA med hamam og mulighet for forskellige behandlinger er prikken over i'en.

Det tar litt tid å komme til feriestedet, men det er det verdt. Ayada Maldives ligger nemlig på Maguhdhuvaa-øya Gaafu Fhaalu Atollen, en vakker plass med luksuriøs atmosfære og bare et par kilometer fra ekvator. Øya ligger ca. 431 km sør for hovedstaden, Malé, og du kommer deg hit først med fly og deretter videre med båt. 

I romantikkens tegn

Hvis du leter etter et fint sted hvor romantikken kan blomstre, ja, så er Ayada Maldives et bra alternativ. Den lille øya byr på sjarme, skjønnhet og avslapning. Her kan du tillate deg å gjøre absolutt ingenting og uttrykket "bare å være" kommer helt til sin rett her. Det beste stedet å slappe av, utover din egen lille "bolig", er på den vakre stranden ut til det krystallklare vannet, hvor fargene skifter kulør hele tiden. Du kan også legge deg ved bassenget, selv om den kanskje vil føles litt overflødig. 

Herlige opplevelser i SPA'et

SPA'et Ayaspa har fått flere priser og er på ca. 3500 m². Her kan du bestille forskjellige behandlinger, bli gjennomskrubbet i tyrkisk bad, gå i hamam eller svette i saunaen.

Hvis du får lyst til å være aktiv og få noen nye opplevelser er det også gode muligheter her. Du kan snorkle, dykke, fiske, windsurfe, padle i kano eller ro, spille tennis eller strandvolleyball, stå på vannski, ta en tur med en av båtene, teste et surfing/boogieboard eller gire ned med yoga og pilates.

Retter fra alle verdenshjørner

På Ayada Maldives vil du sikkert få en favorittrestaurant, og du har også en del å velge mellom. Ocean Breeze, som har utsikt over havet, er åpen til frokost og middag. Et moderne, europeisk kjøkken hvor årstidene bestemmer hva som er på menyen. Her kan du nyte grillet fisk og skalldyr, hjemmelaget pasta og veltilberedt kjøtt, samtidig som du nyter den svake havbrisen.

Hvis du får lyst til å spise japansk, kan du besøke Mizu, som serverer alt fra fisk til kjøtt og vegetariske retter. Her kan du også få rigtig god vin eller kanskje et glass sake. Du kan oppleve flere retter fra Asia og Østen på Kai, som er åpen om kvelden. Her kan du smake sushi, sashimi og asiatiske spesialiteter fra bl.a. Kina, Japan, Thailand, Indonesia og Vietnam.

Ved siden av bassenget ligger Zero Degree restaurant og bar. Her serveres en blanding av europeisk, asiatisk og retter fra midtøsten, så du kan helt sikkert finne noe til dine smaksløker. Du kan velge å spise barføtt i vannet, i en cabana, i lenestolene mot bassengkanten eller under skråtak. 

Og hva sier du til Beach Barbeque? Hvis svaret er ja, er Sea Salt et interessant valg. Nygrillet kjøtt og fristelser fra havet blir servert under stjernehimmelen, samtidig med at du kjenner den deilige sanden mellom tærne. Det låter da hyggelig og romantisk, ikke sant? Sea Salt er åpen tirsdager og fredager.

Så har du Magu, som er hovedrestauranten og som er åpen til frokost, lunsj og middag. Her dekkes det opp med internasjonal buffet, og temaet endres daglig.

Tyrkisk kaffe i fine omgivelser

Nå har vi gått gjennom maten, så nå er det tid for drikkevarene. Liker du kaffe, kan du prøve den tyrkiske varianten på Ottoman Lounge. Utover de tradisjonelle smakene får du en tradisjonell service i et sjarmerende miljø. Her kan du bestille kaffe og te.

Setter du derimot pris på et godt glass vin, ja, da burde du besøke Ile De Joie. Vinbaren, som også serverer fin cognac, whisky og masse annet godt og som dessuten har en fin beliggenhet ut til lagunen. Ile De Joie er ååen fra kl. 18.00-23.00, og her kan du slutte dagen av med noe godt å drikke.

Derfor skal du velge Ayada Maldives

  • Du ønsker en romantisk ferie
  • Det store utvalget av mat og drikke
  • Avslapning eller aktivitet - her finner du det meste
  • Du ønsker ekstra luksus med SPA
  • De fine villaene hvor du kan få eget basseng

Fint å vite om Ayada Maldives

Et depositum betales ved ankomst. Gallamiddag julaften og nyttårsaften er obligatorisk. Turistavgift betales på hotellet. Ønsker du transport med fly og båt kan du kontakte hotellet i god tid før ankomst. Barneseng kan leies. Aktiviteter og adgang til SPA, hamam m.m. betaler du på hotellet.

Derfor skal du velge Ayada Maldives

  • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)
  • Internettilgang / WiFi
  • Restaurant
  • Barnebasseng evt. seksjon

Greit å vite

OBS! All inclusive-konseptet bestemmes lokalt av hotellet og kan endres i løpet av sesongen. Det aktuelle programmet får du ved ankomst til hotellet. All inclusive inkluderer alltid frokost, lunsj og middag (vanligvis i hotellets buffetrestaurant) samt snacks som f.eks. is og et utvalg lokale drikkevarer (vanligvis på bestemte tidspunkter).

Har du bestilt et opphold med All inclusive (uansett om det er light, plus eller noe annet) er det ikke alltid at alle barene og restaurantene på hotellet inngår i All inclusive-konseptet. Ønsker du likevel å benytte deg av de stedene som ikke inngår, betaler du ekstra for mat og drikke direkte på stedet.

Kart og avstander

Hotellet har 122 rom og 9 forskjellige romtyper, hvor alle er unike, men har samme fine standard. Her er både lokal og tyrkisk vri og du kan også velge en villa med privat hage og minibasseng (av varierende størrelse) et steinkast fra havet. Villa (water) kan også bestilles, og det betyr at du bor i villa bygget på påler over vannet og med en vakker utsikt over havet. Noen av villaene er i to etasjer. 

Fasiliteter på rommene:

  • Aircondition
  • WiFi
  • Satellitt-TV
  • iPod-dockingstation
  • DVD-spiller
  • Safe
  • Kaffe-/tefasiliteter
  • Strykefasiliteter
  • Minibar (avgift kan kreves)
  • Bad med dusj/badekar, badekåbe, slippers og hårføner.
Alle de viste rombildene er eksempler. Innredning og størrelse kan variere innenfor samme romtype. Vær oppmerksom på at om du bestiller overnatting i kategorien "economy" kan dette avvike fra vår beskrivelse - ofte holder kategorien "economy" en lavere standard (med eller uten vinduer/utsikt).

Nedenfor finner du utvalgte hotell- og romfasiliteter på Ayada Maldives. Noen kan være felles og/eller mot betaling på stedet, eller tilhøre spesifikke romtyper.

  • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)
  • Aircondition
  • Internettilgang / WiFi
  • Restaurant
  • Balkong
  • Mulighet for havutsikt/innsjøutsikt
  • Barnebasseng evt. seksjon
  • Strand nærmere enn 1½ km
  • Spa / Velværesenter
  • Hotellbar
  • Mulighet for All inclusive
  • Mulighet for privat basseng
  • Nær vannet (max 4 km)
  • Treningsmuligheter

NB: Noen fasiliteter som f.eks. utendørs svømmebasseng og restaurant kan være sesongstengte og kan innebære betaling direkte til oppholdsstedet (lavsesong er vanligvis fra oktober til og med april for de fleste reisemål i Sør-Europa - med unntak av vinterdestinasjoner som Madeira og Kanariøyene). For Thailand er det nesten omvendt (høysesong er vanligvis fra oktober til april) - men det kan være forskjeller fra reisemål til reisemål. Vi henviser til og anbefaler forøvrig at du leser vår FAQ

Adresse

Maguhdhuvaa Island
Maguhdhuvaa

Koordinater

Latitude: 0.2772
Longitude: 73.3570

Anmeldelser fra TrustYou

TrustYou samler inn data fra flere vurderingssider og skaper et samlet gjennomsnitt.

Slik kan du reise

Hos Solfaktor vil vi gi deg som gjest størst mulig fleksibilitet, og du kan derfor bestille pakkereiser med valgfri avreisedato, avreiseflyplass og reiselengde. Du kan som nevnt også velge å kun bestille hotell dersom du ønsker å arrangere reisen selv.

Informasjon om aktuelle flyruter og flytider finner du i søkemotoren i trinn 2 når du søker etter en reise. 

På alle reiser som inkluderer fly og hotell kan du i tillegg bestille en leiebil eller transport t/r ditt hotell. Vi tilbyr både privat transport og felles transport med flere stopp. Informasjon om transport, kategorier og aktuelle priser for bilutleie kan du se i de påfølgende trinnene i søkemotoren. Prisene for leiebil er for hele oppholdet med henting/levering i forbindelse med ankomst/hjemreise til og fra den valgte ankomstflyplassen. 

Vis mer