Olée Nerja Holiday Rentals

Offisiell kategori

Solfaktors vurdering

9,2
Fantastisk
1533 anmeldelser

Selv om du nå befinner deg vel 50 km øst for Malaga, er du fremdeles i det området som går under det velkjente navnet Costa del Sol. Men du har kommet til en annen type klima, nemlig til et subtropisk klima med vær som regnes for å være noe av det beste i Europa. 

I hvert fall så er det mange solskinnstimer, så du kan se frem til deilige avslappende dager, utfluktsdager, golfdager, svømmedager, eller hva du nå har tenkt å bruke ferien til. Rammene i det vakre leilighetskomplekset er i hvert i orden, og jeg er overbevist om at utsikten ut over det blinkende blå Middelhavet vil ta pusten fra deg, på samme måte som det skjedde for meg. Og sannelig så gjentok det seg, da jeg atter besøkte Olée Nerja Holiday Rentals Fuerte Calaceite en blåsende, men solrik dag i mars. 

Majestetisk beliggenhet

Det er kun omkring 45 minutters kjøring fra Malaga flyplass til Apartementos Olée Nerja Holiday Rentals, som ligger så majestetisk til oppe på klippene, knapt 140 meter over havet, så veien går litt sikk-sakk det siste stykket. Vel fremme, så henvender du deg i resepsjonen (begrenset åpningstid, se informasjon lengre ned i teksten). Så kan du glede deg til å komme opp til den deilige leiligheten, som er pent møblert og har en en ca 16 m2 stor balkong. Naturligvis så har den også en fabelaktig utsikt over havet – noe de fleste av oss aldri får nok av.

Det er ikke mer enn vel 200 meter til havet, men så langt behøver du ikke å bevege deg for å få en dukkert. På Olée Nerja Holiday Rentals er det nemlig et par lekre svømmebassenger med terrasse og tilhørende liggestoler og parasoller, så scenen er rigget for total avslapning og noen nedkjølende svømmeturer.

Olée Holiday Rentals gir «value for money»

Jeg har begitt meg opp til Olée Holiday Rentals og skal se om jeg fremdeles synes at disse leilighetene skal ha en plass hos Escapeaway – og det synes jeg helt bestemt at de skal! Delvis får man veldig mye for pengene i de nydelige leilighetene og delvis så er utsikten fabelaktig – også i de leilighetene som har delvis havutsikt. På denne pluss-listen har jeg også notert at Wi-Fi har blitt gratis.

I resepsjonen blir jeg vennlig og kompetent mottatt og får vist vei til en parkeringskjeller med egen P-plass, som hører til «min» leilighet. Det er viktig at man tar den rette kjelleren og den rette heisen opp til leiligheten. For tiden er parkering mot betaling. Første natt er gratis og deretter koster det fra € 5 pr. natt/€ 25 pr. uke. Disse prisene er med forbehold, da vi ikke nødvendigvis får beskjed om eventuelle endringer. Det er mulig å parkere på gaten. I så fall bør du benytte den første gratis-natten, så du kan få fraktet opp bagasjen med elevatoren. Husk å levere p-nøkkelen, så du ikke oppkreves gebyr. Lån nøkkelen den siste dagen, for å få bagasjen ut i bilen igjen.  

Her er det både en Torrex Pueblo og Torrex Costa

Slik det også er i en del andre byer på den sørlige kysten i Andalucia, er det både en Torrex Pueblo og en Torrex Costa. Torrex Pueblo, som ligger ca. 6 km fra Olée Holiday Rentals, er den opprinnelige landsbyen, og det som kalles en Pueblo Blanco, som ligger litt oppe i bergene.

Her er det tradisjonelle hvitkalkede hus, krokete snirklende veier, som noen steder er så bratte at gatene er trapper. Der kan man naturligvis ikke kjøre, og det er absolutt å anbefale å sette bilen utenfor byen. Når du besøker byen, og det kan anbefales, så gjør det til fots. Her er det bare så hyggelig, med mange små butikker og en del restauranter og tradisjonelle spanske barer, hvor det nesten er et must å få en god omgang tapas.

Torrex Costa er en moderne by, og som navnet antyder, ligger den ute ved kysten. Her er det mange butikker, banker, shoppingsenter m.m. Det store trekkplasteret i Torrex Costa er den lange stranden, med en promenade, hvor det er stort utvalg av barer og restauranter i stort sett alle slags prisklasser. Det er knapt 2 km til Torrex Costa.

Godt å vite om Olée Holiday Rentals

  • Du har fast P-plass i parkeringskjelleren
  • ... og derfra kan du ta elevatoren direkte opp til leiligheten
  • Internett/Wi-Fi er gratis
  • Mulighet for å leie babyseng
  • Ta eventuelt med kjøkkenhåndkler o.l.
  • Det er rengjøring hver 4. dag, med skift av håndklær og sengetøy
  • Olée Holiday Rentals er et leilighetshotell, hvor en bil er et must

Vær oppmerksom på

... at resepsjonen er åpen fra kl. 10.00 til kl. 19.00. Ved ankomst utenfor åpningstiden, bes gjestene å ringe til nr. (+34) 952 52 79 06/(+34) 689 233 867, så kveldspersonalet kan assistere med innsjekkingen. Disse opplysningene står også på døren til resepsjonen, så du får informasjonen ved tidlig eller sen ankomst.
Strekningen på ca. 200 meter fra Olée Holiday Rentals Fuerte Calaceite, ned til kysten, er meget bratt. Det sier seg selv at det er enklere å gå ned til kysten, enn turen tilbake opp til ditt hideaway, og av samme grunn anbefaler vi at hotellets gjester ikke har noen problemer med å gå, eller benytter en leiebil.
Barnebassenge er åpent i sommerperioden (juni-august) og vær obs på at de yngste reisende (under 4 år) ikke må bruke det alminnelige bassenget av sikkerhetsmessige hensyn.
 

Derfor skal du velge Olée Nerja Holiday Rentals

  • Nærmeste flyplass: 69 km
  • Nærmeste strand: ca. 200 m
  • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)
  • Internettilgang / WiFi

Kart og avstander

  • Nærmeste by med flere restauranter, Torrox Costa – 2 km
  • Córdoba med sin moské som imponerer alle – 211 km
  • Sevilla (trolig Andalucias vakreste by) – 253 km
  • Nærmeste strand – 200 m
  • Malaga flyplass, Malaga – 65 km
  • Shopping og «storbyliv» i Malaga – 53 km
  • Overdådige Alhambra og Generalife-hagen i Granada – 100 km
  • Jetset-livet i Marbella – 113 km
  • Nerja og dens berømte klippehuler – 6,5 km
  • Den britiske kronkolonien, Gibraltar med «bobby'er» og ville aper – 188 km
  • Den magiske og sagnomsuste klippebyen, Ronda – 156 km
     

Leilighetene er møblert med spisebord og -stoler, en sofagruppe, velutstyrt kjøkken og en stor møblert balkong på ca. 16-20 m2 – det er det som venter deg her på Olée Nerja Holiday Rentals.

Du kan velge leilighet med 1 soverom (ca. 45 m2) eller 2 (ca. 63 m2) eller 3 (ca. 80 m2) soverom til henholdsvis maks 2, maks 4 eller maks 6 personer, pluss en eventuell baby – babyseng (mot betaling) skal forhåndsbestilles. Begge leilighetstypene fås med enten hel eller delvis havutsikt.

Fasiliteter:

  • Aircondition
  • Satelitt-TV

Kjøkken med komfyr, oppvaskmaskin, mikroovn, m.m. og alt av servise. Vaskemaskin og tørketrommel (kan være som en kombinasjon). Bad med dusj eller badekar – hårføner kan lånes i resepsjonen.
 

Alle de viste rombildene er eksempler. Innredning og størrelse kan variere innenfor samme romtype. Vær oppmerksom på at om du bestiller overnatting i kategorien "economy" kan dette avvike fra vår beskrivelse - ofte holder kategorien "economy" en lavere standard (med eller uten vinduer/utsikt).

Nedenfor finner du utvalgte hotell- og romfasiliteter på Olée Nerja Holiday Rentals . Noen kan være felles og/eller mot betaling på stedet, eller tilhøre spesifikke romtyper.

  • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)
  • Aircondition
  • Internettilgang / WiFi
  • Balkong
  • Mulighet for havutsikt/innsjøutsikt
  • Barnebasseng evt. seksjon
  • Parkering / Garasje (evt. mot betaling)
  • Strand nærmere enn 1½ km
  • Byen er nærmere enn 3 km
  • 2 eller flere soverom
  • Nær vannet (max 4 km)

NB: Noen fasiliteter som f.eks. utendørs svømmebasseng og restaurant kan være sesongstengte og kan innebære betaling direkte til oppholdsstedet (lavsesong er vanligvis fra oktober til og med april for de fleste reisemål i Sør-Europa - med unntak av vinterdestinasjoner som Madeira og Kanariøyene). For Thailand er det nesten omvendt (høysesong er vanligvis fra oktober til april) - men det kan være forskjeller fra reisemål til reisemål. Vi henviser til og anbefaler forøvrig at du leser vår FAQ

Adresse

Carretera Nacional 340 A Km. 286,1
29793 Torrox Costa

Koordinater

Latitude: 36.7365
Longitude: -3.9332

Anmeldelser fra TrustYou

TrustYou samler inn data fra flere vurderingssider og skaper et samlet gjennomsnitt.

Slik kan du reise

Hos Solfaktor vil vi gi deg som gjest størst mulig fleksibilitet, og du kan derfor bestille pakkereiser med valgfri avreisedato, avreiseflyplass og reiselengde. Du kan som nevnt også velge å kun bestille hotell dersom du ønsker å arrangere reisen selv.

Informasjon om aktuelle flyruter og flytider finner du i søkemotoren i trinn 2 når du søker etter en reise. 

På alle reiser som inkluderer fly og hotell kan du i tillegg bestille en leiebil eller transport t/r ditt hotell. Vi tilbyr både privat transport og felles transport med flere stopp. Informasjon om transport, kategorier og aktuelle priser for bilutleie kan du se i de påfølgende trinnene i søkemotoren. Prisene for leiebil er for hele oppholdet med henting/levering i forbindelse med ankomst/hjemreise til og fra den valgte ankomstflyplassen. 

Vis mer