Reiser til Honolulu

Honolulu er hovedstaden på Hawaii. Turismen er i hovedsak konsentrert langs Waikiki-stranden, og det er her du finner det beste utelivet, de beste restaurantene og den beste shoppingen. Bor du her, er alt i umiddelbar nærhet.

Livlige Honolulu – Hawaiis gateway

Honolulu er hovedstaden på Hawaii, og ligger på øya Oahu. Byen er et perfekt utgangspunkt for en Hawaii-reise, og herfra tar man seg enkelt rundt på øya med leiebil eller buss.

Turismen er i hovedsak konsentrert langs Waikiki-stranden, og det er her du finner det beste utelivet, de beste restaurantene og den beste shoppingen. Bor du her er alt i umiddelbar nærhet, og på kveldstid kommer virkelig kultur, musikk og dans til live i gater og på utesteder.

Waikiki-stranden er langgrunn, rolig og godt tilrettelagt for store og små. Området er barnevennlig og mange av hotellene ligger rett på stranden. Rimeligere hoteller ligger noen kvartaler opp i gatene, og er prisgunstige alternativer.

Ved å bo i Honolulu ligger Oahu for dine føtter med enkel tilgang til alle attraksjoner og steder som bør ses, både på land og i vann.

Reiser til USA

Les mer om USA og finn inspirasjon til din neste reise her

Finn reisen til USA her

Hoteller i Honolulu