Reiser til Lamai Beach

Lamai Beach er en av Koh Samui sine vakreste strender med kritthvit sand, svaiende palmetrær og krystallklart vann. Her kan du nyte en avslappende sol- og badeferie for hele familien i eksklusive omgivelser. Bestill en billig reise til Lamai Beach med Solfaktor!

Lamai Beach som reisemål

Lamai Beach er det nest største feriestedet på øya Koh Samui i eksotiske Thailand, beliggende i Thailandbukta. Byen er en tropisk oase på østkysten av øya som inviterer til turkisblått hav, frodig natur og langstrakte strender. Lamai Beach er først og fremst kjent for sitt luksuriøse strandliv i avslappende omgivelser, men samtidig kan byen også friste med aktiviteter, restauranter, severdigheter og shopping.

Attraksjoner og aktiviteter på Lamai Beach

Lamai Beach er et ideelt sted for deg som ønsker sol og bad i tropiske og rolige omgivelser. Her kan du nyte langstrakte, finkornede strender med krystallklart vann og palmetrær som svaier i vinden. Koh Samui er kjent for sine mange klippe-områder med gode snorkleforhold hvor du kan se blant annet fargerike tropefisk. Det tilbys også andre vannsportaktiviteter som jetski og paddleboarding på Lamai Beach.

I Lamai Beach er det populært å besøke de naturlige steinformasjonene, Hin Ta og Hin Yai. De er kjent som bestefar (Ta) og bestemor (Yai), og steinene ser henholdsvis ut som mannlige og kvinnelige kjønnsorganer. Koh Samui er også kjent for sine mange majestetiske buddhisttempler og en av øyas største severdigheter er Wat Plai Laem. Det er et buddhistisk tempel som er berømt for den flotte statuen av gudinnen Guanyin, med åtte armer. Wat Khunaram er et annet berømt buddhistisk tempel ikke langt fra Lamai Beach og et besøk her er en spennende måte å lære mer om thailandsk kultur og religion.

Ønsker du å oppleve utrolige solnedganger kan du ta turen opp til Lamai Beach utsiktspunkt som gir panoramautsikt over havet og det omkringliggende landskapet. Koh Samui er også kjent for sine fantastiske velværebehandlinger med både kurbad, massasje og spabehandlinger. Du finner mange eksklusive salonger langs Lamai Beach der du kan skjemme deg selv bort med spa og velvære.

Skulle du ønske å oppleve en litt mer livlig attraksjon, og om du er interessert i dyreliv, kan du besøke en elefantleir i nærheten av Chaweng Beach. Litt nord for Lamai Beach. Her kan du ta deg en tur gjennom jungelen på ryggen til en elefant. En opplevelse for både store og små.

Når er det best å reise til Lamai Beach?

Høysesongen på Lamai Beach er fra desember til februar og det er den mest populære tiden å besøke feriestedet. I denne perioden er det behagelige temperaturer rundt 30 grader og det er også den tørreste perioden, med lite nedbør og lav luftfuktighet. Mange benytter seg av en vinterferie for å reise til Lamai Beach da. Ønsker du å styre unna perioden med flest turister er perioden mellom mars og mai, samt november et fint tidspunkt å besøke Lamai Beach. I denne perioden er det fortsatt ganske tørt og lite nedbør, og temperaturene er behagelig varme. Fra juni til oktober er det regnsesong i Thailand som betyr at det er fortsatt varmt, men det er mer nedbør og høyere luftfuktighet. Selv om det kan være kraftige regnskur varer de som regel ikke så lenge. Det er fint å besøke Koh Samui og Lamai Beach i denne perioden om du ønsker å unngå de største folkemengdene og oppleve den frodige naturen i regnsesongen.

Matopplevelser på Lamai Beach

En ferie i Thailand byr på smakfulle matopplevelser og Lamai Beach er intet unntak. Byen er kjent for sine nattmat-markeder hvor du finner et bredt utvalg av fantastisk thailandsk gatemat fra matboder, samt små lokale restauranter som serverer autentiske smaker fra det thailandske kjøkken. I tillegg finner du elegante restauranter som tilbyr smaker fra det internasjonale kjøkken og det er mye fisk og sjømat som står på menyen. 

Utelivet på Lamai Beach er roligere enn Koh Samui sitt største feriested Chaweng Beach, men det er likevel livlig. Her finner du et godt utvalg av cocktail-barer og puber med live musikk, samt nattklubber som inviterer til dansing inn i de sene nattetimer. Om du ønsker å se Muay Thai boksing, som er meget populært på ferie i Thailand, kan du besøke Lamai Boxing Stadium på lørdager. Da kan du oppleve spennende boksekamper og festlig stemning på tribunen.

Ønsker man seg et sted med en roligere atmosfære vil Bophut Beach, sammen med Maenam Beach, på nordsiden av øya være et alternativ.

Fly og hotell på Lamai Beach

Selv om Koh Samui er langt unna Norge er det relativt enkelt å komme seg til Lamai Beach. Med et par mellomlandinger etter Oslo Gardermoen vil flyturen til Samui internasjonale flyplass (USM) ta ca 13-14 timer i ren flytid. Taxi er den enkleste og mest komfortable måten å reise fra flyplassen og du finner taxiholdeplass rett utenfor ankomsthallen. Mange hoteller på Koh Samui tilbyr transporttjenester fra flyplassen så det er lurt å sjekke med ditt hotell om dette er en mulighet. Ønsker du mer frihet til å utforske i eget tempo på ferie på Koh Samui kan du også vurdere å leie bil. 

Det finnes en rekke gode overnattingsmuligheter på Lamai Beach. Her kan du velge mellom alt fra store all-inclusive hoteller med mange fasiliteter, mindre bungalow-hoteller og sjarmerende ferieleiligheter. Du velger om du ønsker å bestille fly og hotell separat eller bestille en pakkereise med fly, hotell og eventuelt transport eller leiebil inkludert. Uansett hva dine preferanser er kan Solfaktor hjelpe deg å finne det beste alternativet for din ferie til Lamai Beach og Koh Samui!

Reiser til Thailand

Les mer om Thailand og finn inspirasjon til din neste reise her

Finn reisen til Thailand her

Hoteller i Lamai Beach

Populære hoteller i Lamai Beach

Thailand, Sør-Thailand, Koh Samui, Lamai Beach
9,0
Fantastisk
504 anmeldelser
  • Nærmeste flyplass: 16 km
  • Nærmeste strand: ca. 50 m
  • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)
Thailand, Sør-Thailand, Koh Samui, Lamai Beach
9,6
Fantastisk
1534 anmeldelser
  • Nærmeste flyplass: 12 km
  • Nærmeste strand: ca. 200 m
  • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)
Thailand, Sør-Thailand, Koh Samui, Lamai Beach
9,6
Fantastisk
462 anmeldelser
  • Nærmeste flyplass: 16 km
  • Avstand til sentrum: ca. 15 km
  • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)