Hygge Hotel

Offisiell kategori

Solfaktors vurdering

8,8
Meget bra
5429 anmeldelser

Hygge Hotel ligger i Ixelles-området i Brüssel i Belgia, kun en kort gåtur fra Louise metrostasjon. Her får du oppleve et hotell som vektlegger å gi sine gjester en komfortabel og avslappende ferie. Hotellet har nydelige soverom med minimalistisk innredning og gode fasiliteter som gir deg de beste forutsetningene for et behagelig opphold og en hjemmekoselig følelse. 

Med inspirasjon fra skandinavisk "hygge" er Hygge Hotel innredet med fokus på møbler og dekor, som hovedsakelig er laget av tre, ull og keramikk med myke farger og enkle linjer. Basert på dette vant hotellet en Tripadvisor Travellers Award i 2020. Den skandinaviske stilen er gjennomført i både lobbyen, soverommene og fellesområdene.

Hygge Hotel byr på en enkel, men smakfull frokostbuffét i en koselig matsal, og hotellets beliggenhet gjør at du til fots kan besøke restauranter, barer og kaféer i området. samme sted ligger butikker som Zara, Gucci, Burberry, Chanel og Tiffany's. Du kan nå andre steder i byen med kollektivtransport. Nærmeste metrostasjon, Louise, ligger nær hotellet og tar deg raskt omkring i byen og til populære severdigheter. 

Hotellet har en fin terrasse med bord, stoler og grønne planter. Her kan du koble av og nyte frisk luft. 

Derfor skal du velge Hygge Hotel

  • Nærmeste flyplass: 15 km
  • Avstand til sentrum: ca. 1.5 km
  • Internettilgang / WiFi
  • Parkering / Garasje

Greit å vite

Privat parkering finnes på området og kan benyttes mot betaling og må reserveres på forhånd. Du kan enten bestille transport mellom flyplassen og hotellet gjennom Escapeaway eller reise med offentlig transport. Wi-Fi er gratis og tilgjengelig på hele hotellet (med forbehold om endringer). Eventuell turistskatt betales på stedet.   

Kart og avstander

  • Avstand til sentrum: ca. 1.5 km
  • Middelalderplassen Grand Place: ca. 1.6 km
  • Horta-museet, hjemsted for mesterarkitekten Victor Horta: ca. 1.4 km
  • Luxembourg-plassen: ca. 1.3 km
  • Jernbanemuseet Train World: ca. 5 km
  • Stemningsfulle Park Malou: ca. 6 km
  • Bruxelles Flyplass: ca. 15 km (30m)

Hygge Hotel byr på 59 værelser i forskjellige kategorier og størrelser. Alle værelsene er innredet i en skandinavisk, minimalistisk stil og har moderne fasiliteter som TV, gratis Wi-Fi, telefon og pengeskap. Badeværelsene har dusj eller badekar og hårføner.  

Alle de viste rombildene er eksempler. Innredning og størrelse kan variere innenfor samme romtype. Vær oppmerksom på at om du bestiller overnatting i kategorien "economy" kan dette avvike fra vår beskrivelse - ofte holder kategorien "economy" en lavere standard (med eller uten vinduer/utsikt).

Nedenfor finner du utvalgte hotell- og romfasiliteter på Hygge Hotel. Noen kan være felles og/eller mot betaling på stedet, eller tilhøre spesifikke romtyper.

  • Internettilgang / WiFi
  • Parkering / Garasje (evt. mot betaling)
  • I by eller landsby
  • Hotellbar

NB: Noen fasiliteter som f.eks. utendørs svømmebasseng og restaurant kan være sesongstengte og kan innebære betaling direkte til oppholdsstedet (lavsesong er vanligvis fra oktober til og med april for de fleste reisemål i Sør-Europa - med unntak av vinterdestinasjoner som Madeira og Kanariøyene). For Thailand er det nesten omvendt (høysesong er vanligvis fra oktober til april) - men det kan være forskjeller fra reisemål til reisemål. Vi henviser til og anbefaler forøvrig at du leser vår FAQ

Adresse

Rue Des Drapiers, 31
1050 Ixelles

Koordinater

Latitude: 50.8350
Longitude: 4.3594

Anmeldelser fra TrustYou

TrustYou samler inn data fra flere vurderingssider og skaper et samlet gjennomsnitt.

Slik kan du reise

Hos Solfaktor vil vi gi deg som gjest størst mulig fleksibilitet, og du kan derfor bestille pakkereiser med valgfri avreisedato, avreiseflyplass og reiselengde. Du kan som nevnt også velge å kun bestille hotell dersom du ønsker å arrangere reisen selv.

Informasjon om aktuelle flyruter og flytider finner du i søkemotoren i trinn 2 når du søker etter en reise. 

På alle reiser som inkluderer fly og hotell kan du i tillegg bestille en leiebil eller transport t/r ditt hotell. Vi tilbyr både privat transport og felles transport med flere stopp. Informasjon om transport, kategorier og aktuelle priser for bilutleie kan du se i de påfølgende trinnene i søkemotoren. Prisene for leiebil er for hele oppholdet med henting/levering i forbindelse med ankomst/hjemreise til og fra den valgte ankomstflyplassen. 

Vis mer