NH Collection Brussels Centre

Offisiell kategori

Solfaktors vurdering

8,7
Meget bra
5867 anmeldelser

I hjertet av Brüssel ligger NH Collection Brussels Centre, som nylig ble renovert og i dag har moderne og lys infrastruktur. Hvis du ønsker å bo i sentrum og tett på de populære severdighetene, er dette det perfekte hotellet for deg. Hver morgen kan du nyte en god frokost til utsikten over byen, enten innendørs eller fra hotellets takterrasse, som har utsikt over byen. Hotellet har eget treningsrom. 

Idet du trer inn dørene til NH Collection Brussels Centre blir du møtt av en lobby med høyt opp til taket. Her kan du innlede ferien med et glass sitronvann, litt snacks og kortspill. Personalet i resepsjonen er klare til å hjelpe deg og guide deg til soverommet. Hotellet ligger i en vakker, gammel bygning fra 1920, og innsiden har nylig blitt renovert i moderne stil, men med et preg av den tradisjonelle stilen. Hotellet ligger sentralt i Brüssel, i kort avstand fra mange severdigheter som kan nås til fots. Grand Place ligger kun 400 meter unna og byens mest kjent handlegate, Rue Neuve, ligger også i nærheten. Det er mulig å leie sykler og utforske Brüssel på to hjul. Hvis du vil reise rundt og besøke andre områder i byen, kan du benytte deg av kollektivtarnsport. Både t-bane og Brüssels sentralstasjon, Gare Centrale, ligger i gangavstand fra hotellet.  

Du kan begynne dagen med frokostbuffet i øverste etasje, enten innendørs eller utendørs, gitt at været er bra. Herfra kan du nyte utsikten over byen. I buffeten finnes blant annet fersk juice, kaker, ost, frukt, yoghurt, brød og belgiske frokostprodukter. Det er også mulig å bestille varme retter. Ønsker du heller en aktiv start på dagen kan du besøke hotellets treningsrom, som tilbyr mange forskjellige treningsmaskiner og treningsutstyr. På kvelden kan du slappe av i en av hotellets oppholdsstuer eller i hotellbaren, hvor du også finner hotellets restaurant, Burger Bistro. Dersom du ikke ønsker å gå ut og spise, kan du få leveret maten på hotellet fra en lokal restaurant.  

Derfor skal du velge NH Collection Brussels Centre

  • Nærmeste flyplass: 16 km
  • Avstand til sentrum: ca. 300 m
  • Internettilgang / WiFi
  • Restaurant

Greit å vite

Parkering finnes på området og kan benyttes mot betaling, men må reserveres på forhånd. Du kan bestille transport mellom flyplassen og hotellet via Escapeaway eller benytte offentlig transport. WiFi er gratis og tilgjengelig på hele hotellet (med forbehold om endringer). Eventuell turistskatt betales på stedet. 

Kart og avstander

  • Avstand til sentrum: ca. 300 m
  • Middelalderplassen Grand Place: ca. 900 m
  • Luxembourg-plassen: ca. 2.5 km
  • Musee des Beaux-Arts d'Ixelles: ca. 3.2 km
  • Horta-museet, hjemsted for mesterarkitekten Victor Horta: ca. 3.9 km
  • Jernbanemuseet Train World: ca. 3.6 km
  • Stemningsfulle Park Malou: ca. 7 km
  • Bruxelles Flyplass: ca. 16 km (30m)

NH Collection Brussels Centre byr på 241 soverom og suiter i ulike størrelser og kategorier. Alle rommene har moderne fasiliteter som aircondition, TV, gratis Wi-Fi, kaffemaskin, tekoker, minibar og pengeskap. Badeværelsene har dusj og/eller badekar, hårføner og toalettartikler. 

Alle de viste rombildene er eksempler. Innredning og størrelse kan variere innenfor samme romtype. Vær oppmerksom på at om du bestiller overnatting i kategorien "economy" kan dette avvike fra vår beskrivelse - ofte holder kategorien "economy" en lavere standard (med eller uten vinduer/utsikt).

Nedenfor finner du utvalgte hotell- og romfasiliteter på NH Collection Brussels Centre. Noen kan være felles og/eller mot betaling på stedet, eller tilhøre spesifikke romtyper.

  • Aircondition
  • Internettilgang / WiFi
  • Restaurant
  • Parkering / Garasje (evt. mot betaling)
  • I by eller landsby
  • Byen er nærmere enn 3 km
  • Treningsmuligheter
  • Hotellbar

NB: Noen fasiliteter som f.eks. utendørs svømmebasseng og restaurant kan være sesongstengte og kan innebære betaling direkte til oppholdsstedet (lavsesong er vanligvis fra oktober til og med april for de fleste reisemål i Sør-Europa - med unntak av vinterdestinasjoner som Madeira og Kanariøyene). For Thailand er det nesten omvendt (høysesong er vanligvis fra oktober til april) - men det kan være forskjeller fra reisemål til reisemål. Vi henviser til og anbefaler forøvrig at du leser vår FAQ

Adresse

7 Boulevard Adolphe Max
1000 Brussels

Koordinater

Latitude: 50.8522
Longitude: 4.3541

Anmeldelser fra TrustYou

TrustYou samler inn data fra flere vurderingssider og skaper et samlet gjennomsnitt.

Slik kan du reise

Hos Solfaktor vil vi gi deg som gjest størst mulig fleksibilitet, og du kan derfor bestille pakkereiser med valgfri avreisedato, avreiseflyplass og reiselengde. Du kan som nevnt også velge å kun bestille hotell dersom du ønsker å arrangere reisen selv.

Informasjon om aktuelle flyruter og flytider finner du i søkemotoren i trinn 2 når du søker etter en reise. 

På alle reiser som inkluderer fly og hotell kan du i tillegg bestille en leiebil eller transport t/r ditt hotell. Vi tilbyr både privat transport og felles transport med flere stopp. Informasjon om transport, kategorier og aktuelle priser for bilutleie kan du se i de påfølgende trinnene i søkemotoren. Prisene for leiebil er for hele oppholdet med henting/levering i forbindelse med ankomst/hjemreise til og fra den valgte ankomstflyplassen. 

Vis mer