Sherwood Suites

Lara, Tyrkia

Nazar
Totalpris: 1000000
Se pris og bestill

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Beklager, ønsket reise er ikke lenger ledig eller ikke valgt

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Beklager, ingen tilbud tilgjengelig

Vi kunne ikke finne noen tilgjengelige tilbud som kombinerer ønsket hotell og dato. Vennligst forsøk en annen reiseperiode, avreisedato eller reiselengde.

Tilbake til charter søket

Fasiliteter

 • Beach chair
 • Heis
 • Trimrom
 • Internett
 • Medical
 • Pool children
 • Pool indoor
 • Pool slides
 • Bassenghåndklær
 • Room ac
 • Room balcony
 • Room minibar
 • Safety box
 • Velvære
 • All inclusive

Avstand

 • Avstånd strand: 700mm
 • Avstand sentrum: 13kmm

Antall

 • Antall etasjer: 8
 • Antall rum: 194

Andre

 • Built year: 2019
 • Måltider: All Inclusive
 • Transfer time: 20 min
 • Basseng: 3

Om hotellet

Nyåpnet stilrent hotell
Sherwood Suites er et lekkert nyåpnet All Inclusive-hotell med et moderne og stilrent uttrykk, noe som også går igjen på de store romslige rommene som er helt opp til 85 m2 .

Hotellet har et splitter nytt fargerikt badeland med sju herlige vannsklier og et veldig morsomt vannlekeområde med flere mindre vannsklier for familiens minste. Her finner du ikke mindre enn tre herlige basseng, så du kan velge om du vil sole deg og bade i livlige eller mer rolige omgivelser.

Sherwoods Suites lille strand ligger kun et par minutters kjøring fra hotellet og shuttlebussen pendler mellom hotellet og stranden. Her kan du kjenne på gleden ved å reise på All Inclusive-ferie.

Tre ganger om dagen er det buffé i hovedrestauranten og når sulten melder seg i løpet av dagen kan du finne et utvalg av forskjellige snacks i snacksrestauranten i badelandet. Du kan hygge deg i lobbybaren, hvor det er en herlig uhøytidelig stemning og du kan ta en forfriskende drink.

Hvis du gjerne vil starte ferien med en gang du lander i Tyrkia så er Sherwood Suites et utmerket valg, da det er kun 15-20 minutters transfer fra flyplassen til hotellet.

Sherwood Suites er et av Nazars fine kvalitetshoteller hvor du får mye for pengene og det er en del av vår Holiday Collection.

Velg mellom tre nydelige basseng
Det er tre herlige basseng på Sherwood Suites - det ene ligger ved hovedbygningen og de to andre i badelandet. Det er litt høyere stemning, liv og aktivitet ved de to bassengene i badelandet, mens det er en mer rolig atmosfære ved bassenget ved hovedbygningen.

Hotellet åpnet i 2019, så badelandet er også splitter nytt og her finner du sju herlige vannsklier, to lekre basseng og et kjempemorsomt vannlekeområde med flere mindre vannsklier for familiens minste. Både barn og voksne badeengler kan tilbringe mange timer her og en liten, fin detalj er det at man kan svømme fra det område hvor de fleste vannskliene ender og direkte over i det store bassenget.

Når du slapper av ved bassengområdene er du aldri langt unna forfriskningene ettersom det er en bar ved begge bassengene - og i badelandet også en større snackbar.

Sherwood Suites strand ligger kun et par minutters kjøring fra hotellet, og en shuttlebuss kjører fram og tilbake mellom hotellet og stranden. Det er en mindre strand med behagelig atmosfære og det er vidunderlig å kunne ta en forfriskende dukkert i havet selv om hotellet ikke ligger direkte på stranden. Strandfasilitetene er forbeholdt gjestene på hotellet og her finnes både parasoller, solsenger, toalett, bar og en snackbar.

Her finnes også et mindre innendørsbasseng ved spasenteret og treningslokalet.

Spis og drikk så mye du orker!
Når du reiser med All Inclusive kan du glede deg over at du slipper å ure på hvor neste måltid skal inntas og hva det koster, for dette har du jo allerede betalt hjemmefra. Hovedmåltidene serveres som buffé i den store, lyse hovedrestauranten. Her finner du et utvalg av innbydende salater, lokale delikatesser og internasjonale favoritter og det er også en utendørs del der de griller og tilbereder forskjellige retter om kvelden.

Når sulten melder seg utenom hovedmåltidene kan du forsyne deg av forskjellige snacks i den store åpne snacksrestauranten i badelandet. Her serveres det også is det meste av dagen og dette pleier å være en fulltreffer, særlig hos familiens yngste. Ved snacksrestauranten er det også et hjørne hvor det noen timer på ettermiddagen serveres den lekre tyrkiske spesialiteten Gözleme.

Det er flere barer hvor du fritt kan hente drikkevarer når tørsten melder seg. På kvelden kan gjestene for eksempel sitte og kose seg med en drink i området ved lobbybaren som er lyst og vennlig og hvor det er en deilig uhøytidelig stemning. Eller kanskje du vil ta veien forbi det lille konditoriet for å nyte kaker og kaffe.

Hotellet har også to fine temarestauranter (en tyrkisk og en italiensk) som er mer intime og litt mer elegant innredet. Her er det en fastsatt meny som du kan benytte mot et mindre tillegg. Husk å bestille bord i god tid.

Mot betaling:

Besøk på temarestaurantene, ferskpresset juice, energidrikk, room service, enkelte internasjonale alkoholholdige drikker.

Fargerik og kreativ barneklubb
Det splitter nye badelandet med sju fargesprakende og magesugende vannsklier og det morsomme vannlekeområdet er et stort trekkplaster, og kloss inntil badelandet ligger den internasjonale barneklubben.

Bare den fargerike fasaden vil tiltrekke seg barnas oppmerksomhet og innendørs er det like mye glade farger og der arrangeres det i løpet av dagen kreative aktiviteter og leker.

Aktiviteter både på dag-/ og kveldstid
Selv om du så klart skal slappe av i ferien din er det muligheter for å være aktiv hvis du ønsker det. Her finnes både basketbane, fotballbane, bordtennis, dart, boccia og dessuten daglige fellesaktiviteter i og rundt det ene bassenget i badelandet.

Du kan også stikke innom treningslokalet som er et mindre, lyst treningslokale med store vinduer som har utsikt til bassengområdet. Både i løpet av dagen og på kvelden sørger Sherwood Suites internasjonale aktivitetsguider for å underholde og aktivere hotellets gjester.

Flere ganger i uken er det kveldsunderholdning ved den store scenen som ligger ved badelandet.

Ikke langt fra hotellet ligger det flere basarer og mindre kjøpesentre og når mørket faller på er det en opplevelse i seg å bare gå en tur langs veien og kikke på de mange store og imponerende hotellene. Flere av disse er vakkert belyst og har lysshow på kvelden.

WiFi i både lobbyområdet og på rommene er inkludert i prisen.

Mot betaling:

Vannsportaktiviteter

Store rom i moderne stil
Rommene er store, romslige og lekkert innredet i stilren design som appelerer til den nordiske stilen. Både innredningen og møblene er en kombinasjon av lyse farger og kontraster i grå nyanser. Her er det rene linjer, fine grafiske detaljer og pene løsninger i moderne stil.

De har individuell aircondition, safe, telefon, vannkoker, smart tv samt kjøleskap med leskedrikker og vann som fylles opp daglig.

Bygningen som Sherwood Suites ligger i var tidligere et leilighetskompleks med leiligheter for langtidsutleie. Rommene ble fullstendig pusset opp i 2019, og selv om kjøkkenet på rommene er bevart er ikke strømmen til komfyr og oppvaskmaskin på og det er heller ikke servise i skapene. På badet er det dusj og i familiesuitene er det til og med vaskemaskin på badet.

Mot betaling:

Roomservice, telefon

Dobbeltrom, 2-3 personer
Dobbeltrommene er 35 m² og har tre vanlige sengeplasser. Rommet krever minst to fullt betalende, her kan det bo maks tre voksne og det er mulig å få barnepris på ett barn.

Family Suite, 2-4 personer
Den romslige familiesuiten er 75 m² og har et soverom med tre vanlige sengeplasser. I stuen står det to sovesofaer som hver måler 180x90 cm. Rommet krever minst to fullt betalende, her kan det bo maks tre voksne og det er mulig å få barnepris på to barn.

Family Suite Large, 3-5 personer
Den store familiesuiten er hele 85 m² og har et soverom med tre vanlige sengeplasser. I stuen står det to sovesofaer som hver måler 180x90 cm. Rommet krever minst tre fullt betalende, her kan det bo maks fire voksne og det er mulig å få barnepris på to barn.

Nyt en avslappende massasje
Hvis du har lyst på en pause fra solen og badingen så stikk innom den deilige lyse spa-avdelingen hvor du fritt kan benytte bastuen, dampbadet og det tyrkiske badet. Her kan du også få en avslappende massasje eller ansiktsbehandling mot betaling.

Mot betaling:

All massasje og behandlinger


Bygningen som Sherwood Suites ligger i var tidligere et leilighetskompleks med leiligheter for langtidsutleie. Rommene ble fullstendig pusset opp i 2019, og selv om kjøkkenet på rommene er bevart er ikke strømmen til komfyr og oppvaskmaskin på og det er heller ikke servise i skapene.

Vær oppmerksom på at når du skal til badelandet må du ta med deg nøkkelkortet ditt for å komme inn i hovedbygningen igjen.

Kart

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Beklager, ønsket reise er ikke lenger ledig eller ikke valgt

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Utreise
Hjemreise

Tilgjengelige romtyper og måltider