Urban Valley Resort & Spa

Offisiell kategori

Solfaktors vurdering

8,7 Gjesteanmeldelser

På Urban Valley Resort & Spa ønskes du velkommen til et minneverdig opphold, midt i det vakre landskapet Wied Ghollieqa Naturreservat. Dette stedet skiller seg på mange vis fra Maltas populære uteliv og aktiviteter, og her kan du i stedet lene deg tilbake i rolige omgivelser som raskt får deg til å bli kvitt stresset og de hverdagslige rutinene. På Urban Valley Resort & Spa fokuserer de på å finne den rette balansen mellom miljø og utvalget av fasiliteter og de tar sitt ansvar for påvirkningen på naturen. Nyt et luksuriøst opphold på et litt avsidesliggende sted, hvor du samtidig raskt kan komme til de populære stedene og severdighetene.

Det er nesten vanskelig å merke at du bare befinner deg en 15 minutters biltur fra Maltas hovedstad Valletta, for på Urban Valley Resort & Spa er det ro og fred som råder. Her bor du i et område på Malta, der naturen er nærværende og du kan nyte dagene omgitt av vakre trær og vekster. Det er litt uvanlig på den lille øya Malta, hvor kysten normalt sett består av populære byer og badebyer, samt steinstrender og rikt uteliv. Hotellet legger stor vekt på å kunne tilby det beste naturen har å by på, noe som reflekteres i restauranten, der kokkene gjør en dyd ut av å lage retter basert på håndplukkede urter, krydder og råvarer dyrket i eget drivhus. Du er hjertelig velkommen til å besøke drivhuset under ditt opphold, for å lære mer om historien bak noen av de berømte maltesiske rettene. 

Urban Valley Resort & Spa har to store utendørsbasseng med ferskvann, dessuten et barnebasseng samt en stor terrasse med utsikt ut over naturreservatet. Dette er det perfekte stedet for deg som vil gire ned og nyte varmen, kanskje med en god cocktail fra baren som gir deg noe avkjøling når du trenger det som mest. I restauranten TRI Bistro, kan du bestille en god lunsj som du kan nyte ved bassenget når sulten melder seg. Du som vil ta avslapningen til nye høyder er velkommen til å besøke det fredfylte miljøet i hotellets innendørsanlegg, der et oppvarmet basseng venter, sammen med et boblebad, badstue og dampbad. Vil du at det skal skje lett mer i ferien, er det både en tennisbane og bordtennisbord på hotellet – og for barna er det en lekeplass. Det er dessuten bare en kort biltur til både Valletta og St. Julians, der du finner en rekke aktiviteter og godt med spisesteder o.l. fra morgen til kveld.

Derfor skal du velge Urban Valley Resort & Spa

  • Nærmeste flyplass: 8 km
  • Nærmeste strand: ca. 2.1 km
  • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)
  • Internettilgang / WiFi

Greit å vite

Siden Urban Valley Resort & Spa ligger litt avsides til, anbefaler vi at du har bil for å kunne kjøre til og fra hotellet, og for å kunne dra på utflukter i området. Privat parkering er tilgjengelig på området (eventuelt mot et gebyr). Du kan også velge å bestille transport tur/retur mellom flyplassen og hotellet hos oss på Escapeaway. Wi-Fi er gratis og er tilgjengelig i alle rom (med forbehold om endringer). Resepsjonen er åpen 24 timer i døgnet. Eventuelle behandlinger i spa-et bestilles og betales på stedet. Heis er tilgjengelig. Frokostbuffét er tilgjengelig alle dager 07.30-10.30 (med forbehold om endringer). Eventuell turistskatt betales på stedet.

Kart og avstander

  • Nærmeste strand (Balluta Bay Beach): ca. 2.1 km
  • Nærmeste by (San Gwann): ca. 0 m
  • Avstand til sentrum: ca. 1.1 km
  • Sliema: ca. 2.3 km
  • St. Julians: ca. 2.7 km
  • St. Johns Co-Katedral i Valletta: ca. 7 km
  • Vittoriosas havnefront med masse stemning og gode spisesteder: ca. 9 km
  • Det gamle tempelridderfortet St. Elmo: ca. 9 km
  • Malta Flyplass: ca. 8 km (20m)

Urban Valley Resort & Spa tilbyr 121 rom og suiter i forskjellige størrelser og kategorier. Alle rom er individuelt innredet i en moderne og elegant stil med myke tekstiler og skjønne møbler som bidrar til økt komfort. Rommene har balkong eller terrasse med utemøbler og utsikt ut mot området. Sengene har madrasser og sengeklær av høyeste kvalitet. Alle rom har moderne fasiliteter som TV, gratis Wi-Fi, klimaanlegg, minibar og kaffemaskin. Rommenes bad har dusj og/eller badekar, badekåpe, hårføner og gratis toalettartikler.

Alle de viste rombildene er eksempler. Innredning og størrelse kan variere innenfor samme romtype. Vær oppmerksom på at om du bestiller overnatting i kategorien "economy" kan dette avvike fra vår beskrivelse - ofte holder kategorien "economy" en lavere standard (med eller uten vinduer/utsikt).

Nedenfor finner du utvalgte hotell- og romfasiliteter på Urban Valley Resort & Spa. Noen kan være felles og/eller mot betaling på stedet, eller tilhøre spesifikke romtyper.

  • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)
  • Aircondition
  • Internettilgang / WiFi
  • Restaurant
  • Balkong
  • Barnebasseng evt. seksjon
  • Byen er nærmere enn 3 km
  • Spa / Velværesenter
  • Hotellbar
  • Innendørsbasseng
  • Nær vannet (max 4 km)
  • Treningsmuligheter

NB: Noen fasiliteter som f.eks. utendørs svømmebasseng og restaurant kan være sesongstengte og kan innebære betaling direkte til oppholdsstedet (lavsesong er vanligvis fra oktober til og med april for de fleste reisemål i Sør-Europa - med unntak av vinterdestinasjoner som Madeira og Kanariøyene). For Thailand er det nesten omvendt (høysesong er vanligvis fra oktober til april) - men det kan være forskjeller fra reisemål til reisemål. Vi henviser til og anbefaler forøvrig at du leser vår FAQ

Adresse

Triq Wied Ghollieqa
SGN 4437 Kappara

Koordinater

Latitude: 35.9054
Longitude: 14.4855

Slik kan du reise

Hos Solfaktor vil vi gi deg som gjest størst mulig fleksibilitet, og du kan derfor bestille pakkereiser med valgfri avreisedato, avreiseflyplass og reiselengde. Du kan som nevnt også velge å kun bestille hotell dersom du ønsker å arrangere reisen selv.

Informasjon om aktuelle flyruter og flytider finner du i søkemotoren i trinn 2 når du søker etter en reise. 

På alle reiser som inkluderer fly og hotell kan du i tillegg bestille en leiebil eller transport t/r ditt hotell. Vi tilbyr både privat transport og felles transport med flere stopp. Informasjon om transport, kategorier og aktuelle priser for bilutleie kan du se i de påfølgende trinnene i søkemotoren. Prisene for leiebil er for hele oppholdet med henting/levering i forbindelse med ankomst/hjemreise til og fra den valgte ankomstflyplassen. 

Vis mer