Corali

Lesbos, Hellas

7 netter Vis på kart
Apollo
Totalpris: 1000000
Se pris og bestill

Fasiliteter

  • Luftkondisjon
  • Internett på rommene
  • Bagasjeoppbevaring
  • Reception
  • Internet in public area

Om hotellet

Leilighetshotellet Corali ligger bare 100 meter fra det krystallklare vannet. Flott beliggenhet for den som ønsker å ordne seg selv i ferien. Gratis WiFi på hele hotellområdet.

Corali er et litt eldre leilighetshotell eldre og er noe slitt, men byr på en avslappet og familiær stemning. Her er det ikke noe bassengområde men hotellet ligger i frodige omgivelser med kort vei til stranden og sentrum. Agios Isidoros ligger bare 400 meter unna. Inn til Plomari er det ca. 3 kilometer.

Gratis WiFi på hele hotellområdet. Stor og fin terrasse med stoler og bord utenfor resepsjonen og her kan du spise frokost om du har lagt til dette. Bar som serverer kald og varm drikke samt enkle småretter. Ved ankomst/avreise stopper transferbussen ca. 100 meter fra hotellet. Bagasjen blir dog transportert hele veien til hotellets lobby. Mange trapper inne på hotellområdet.

Vis på kart

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Beklager, ingen tilbud tilgjengelig

Vi kunne ikke finne noen tilgjengelige tilbud som kombinerer ønsket hotell og dato. Vennligst forsøk en annen reiseperiode, avreisedato eller reiselengde.

Tilbake til charter søket

Utreise
Hjemreise
Utreise

Hjemreise

Kart