Rio Othon Palace

Rio de Janeiro, Brasil

7 netter Vis på kart
Ving Fly+Hotell
Totalpris: 1000000
Se pris og bestill

Fasiliteter

  • Heis
  • Internett
  • Bar
  • Basseng

Om hotellet

Rio Othon Palace i Rio de Janeiro (Copacabana) vil du ha Copacabana like rundt hjørnet samtidig som du har kun 13 minutters gange til Copacabana festning. Dette hotellet med hele 4 stjerner er kun 3,2 mi (5,1 km) unna Sukkertoppen og 4,1 mi (6,6 km) unna Rio de Janeiro botaniske hage.

Smak på internasjonale retter på Skylab, en av dette hotellets 3 restauranter, eller bli på rommet og benytt deg av romservice (døgnet rundt). Du kan også få noe lett å bite i på 2 kafeer. Stedet har en bar/lounge samt 2 barer/lounger hvor du kan koble av med noe godt å drikke. Gratis frokostbuffé serveres daglig fra kl. 06.00 til kl. 10.30.

Gå ikke glipp av de mange rekreasjonsfasilitetene, som blant annet et utendørsbasseng, et treningssenter og sykkelutleie. Dette hotellet tilbyr også gratis wi-fi, concierge-tjenester og gavebutikk/kiosk.

Du må være over 18 år for å kunne sjekke inn. Det kan pålegges avgifter for ekstra personer, og denne avgiften kan variere avhengig av overnattingsstedets egne regler.

Legitimasjon med bilde utstedt av offentlig myndighet samt kredittkort, debetkort eller depositum i kontanter kreves ved innsjekking for uforutsette utgifter.

Spesielle forespørsler avhenger av tilgjengelighet ved innsjekking og kan koste ekstra. Spesielle forespørsler kan ikke garanteres oppfylt. Merk at kulturelle normer og regler for gjester kan variere avhengig av land og overnattingssted. Det er overnattingsstedet som har bestemt reglene som er oppgitt. . Gjestene informeres om at fasilitetsgebyret er et frivillig turistgebyr, som brukes til markedsføring og kampanjer. Gjester som vil ha ytterligere detaljer, kan kontakte overnattingsstedet ved hjelp av informasjonen i bestillingsbekreftelsen de fikk tilsendt etter bestilling. På julaften og nyttårsaften vil det serveres gallamiddag på overnattingsstedet mot et ekstra gebyr. Gjester som vil ha ytterligere detaljer, kan kontakte overnattingsstedet ved hjelp av informasjonen i bestillingsbekreftelsen de fikk tilsendt etter bestilling.

Flyplasstransport er tilgjengelig etter avtale. Kontakt hotellet på forhånd for mer informasjon. Avgifter kan påløpe. Kontakt overnattingsstedet i forkant for å gjøre en avtale.

Vis på kart

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Beklager, ingen tilbud tilgjengelig

Vi kunne ikke finne noen tilgjengelige tilbud som kombinerer ønsket hotell og dato. Vennligst forsøk en annen reiseperiode, avreisedato eller reiselengde.

Tilbake til charter søket

Utreise
Hjemreise
Utreise

Hjemreise

Kart