Jardim Atlantico Hotel

Offisiell kategori

Solfaktors vurdering

8,4
Meget bra
1098 anmeldelser

På Jardim Atlântico, som betyr Atlantens hage, kan du se frem til en ferie i vakre, vakre, vakre omgivelser. Utsikten her fra «toppen av Madeira» mot fjellene, de frodige dalene og Atlanterhavet er imponerende og et minne for livet. Jardim Atlântico er for deg som setter mer pris på en adresse med «gjemmestedsfaktor» enn topp moderne fasiliteter og innredning. Særlig turgåere og aktive reisende føler seg ekstra hjemme her i «Atlanterhavets hage».

Det er ikke bare fra hagen og Jardim Atlanticos terrasse med svømmebassenget at du kan falle i staver over utsikten. Du har nemlig også mulighet for å bestille et opphold hvor du kan nyte godt av herlighetene fra din egen balkong eller terrasse.

Restaurante Refúgio har en målsetning om at kjøkkenet skal bruke så rene og lokale råvarer som mulig. Maten serveres som buffet, med forskjellige temaer og deres spesialitet er vegetarretter. Du kan nyte maten ute på terrassen, som vender ut mot havet. Restauranten serverer frokost, lunsj og middag, og du kan bestille forskjellige typer forpleining hjemmefra; eller du kan ha egen «husholdning».

På en terrasse som ligger avsides til, tilbys det solbading til nudister. Velværebehandlinger er en sentral del av hotellets konsept og disse kan bestilles på stedet, eller på forhånd ved å henvende seg direkte til resepsjonen.

Du kan også benytte deg av sauna, boblebad og det oppvarmede svømmebassenget. Dette velværeområdet er integrert med Jardim Atlanticos hage.

Den litt større byen, Calheta, nede ved kysten er verdt et besøk, og der har du mulighet for å svømme i havet fra steinstranden. Opplev også den lille, men stemningsfylte lystbåthavnen. I «din egen landsby», Prazeres, er det et supermarked og et par restauranter.

Derfor skal du velge Jardim Atlantico Hotel

  • Nærmeste flyplass: 56 km
  • Nærmeste strand: ca. 8 km
  • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)
  • Internettilgang / WiFi

Greit å vite

Når du bor på Jardim Atlantico anbefales det å leie bil, så du enklere kan komme til og fra flyplassen og kjøre rundt på Madeira. Du bor litt oppe i høyden, så det kan være perioder i løpet av ferien hvor skyene ligger lavt og hvor utsikten til havet kan være minimal.

Kart og avstander

  • Nærmeste strand: ca. 8 km
  • Nærmeste by: ca. 8 km
  • Calheta: ca. 8 km
  • 25 Fontes & Cascada da Risco: ca. 17 km
  • Laurbærskogen Laurisilvia: ca. 33 km
  • Funchal Flyplass: ca. 56 km (1h 0m)

Jardim Atlantico har 97 studioleiligheter, leiligheter og bungalows. Her er det forskjellige typer innenfor de forskjellige kategoriene, og de ligger i forskjellige bygninger. Det er også mulig å bestille rom med garantert havutsikt. Standarden er jevn og enkel – ikke noen form for luksus, men alle er praktisk innredet med kjøkkenkrok, altså et lite tekjøkken, med det mest basale av servise og porselen. Alle har eget bad, enten med dusj eller badekar.

Alle de viste rombildene er eksempler. Innredning og størrelse kan variere innenfor samme romtype. Vær oppmerksom på at om du bestiller overnatting i kategorien "economy" kan dette avvike fra vår beskrivelse - ofte holder kategorien "economy" en lavere standard (med eller uten vinduer/utsikt).

Nedenfor finner du utvalgte hotell- og romfasiliteter på Jardim Atlantico Hotel. Noen kan være felles og/eller mot betaling på stedet, eller tilhøre spesifikke romtyper.

  • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)
  • Internettilgang / WiFi
  • Restaurant
  • Balkong
  • Mulighet for havutsikt/innsjøutsikt
  • Parkering / Garasje (evt. mot betaling)
  • Spa / Velværesenter
  • Hotellbar
  • Innendørsbasseng
  • Nær vannet (max 4 km)
  • Treningsmuligheter

NB: Noen fasiliteter som f.eks. utendørs svømmebasseng og restaurant kan være sesongstengte og kan innebære betaling direkte til oppholdsstedet (lavsesong er vanligvis fra oktober til og med april for de fleste reisemål i Sør-Europa - med unntak av vinterdestinasjoner som Madeira og Kanariøyene). For Thailand er det nesten omvendt (høysesong er vanligvis fra oktober til april) - men det kan være forskjeller fra reisemål til reisemål. Vi henviser til og anbefaler forøvrig at du leser vår FAQ

Adresse

Caminho Lombo Da Rocha 1
9370-612 Prazeres

Koordinater

Latitude: 32.7522
Longitude: -17.2165

Anmeldelser fra TrustYou

TrustYou samler inn data fra flere vurderingssider og skaper et samlet gjennomsnitt.

Slik kan du reise

Hos Solfaktor vil vi gi deg som gjest størst mulig fleksibilitet, og du kan derfor bestille pakkereiser med valgfri avreisedato, avreiseflyplass og reiselengde. Du kan som nevnt også velge å kun bestille hotell dersom du ønsker å arrangere reisen selv.

Informasjon om aktuelle flyruter og flytider finner du i søkemotoren i trinn 2 når du søker etter en reise. 

På alle reiser som inkluderer fly og hotell kan du i tillegg bestille en leiebil eller transport t/r ditt hotell. Vi tilbyr både privat transport og felles transport med flere stopp. Informasjon om transport, kategorier og aktuelle priser for bilutleie kan du se i de påfølgende trinnene i søkemotoren. Prisene for leiebil er for hele oppholdet med henting/levering i forbindelse med ankomst/hjemreise til og fra den valgte ankomstflyplassen. 

Vis mer