Arguineguin Park by Servatur

Offisiell kategori

Solfaktors vurdering

9,2
Fantastisk
1221 anmeldelser

Området rundt Mogan på Gran Canarias sørkyst er bra når vi snakker om gjennomsnittstemperaturer. For her er det ca. 23 grader, hvis vi tar med alle årets måneder og selvom været alltid skal tas med et visst forbehold, så må det likevel sies å være i den lune enden, selv når vi sammenligner med andre varme reisemål i sørlige Europa. Det er her du finner Arguineguin Park by Servatur med en god beliggenhet i forhold til både bylivet ved Arguineguin og Mogan, og selvfølgelig også stranden, Las Marañuelas, som ligger cirka 15 minutter unna til fots.

Det beste i verden er å glede seg til å dra på ferie. Stemmer ikke det? For det betyr fri for hverdagens stress og jag – og tid til å være sammen med dem du er mest glad i. Kanskje skal du avsted med familien, dine venner eller kanskje du er på jakt etter en reise, hvor flere generasjoner skal på eventyr sammen? 

På Arguineguin Park by Servatur er det plass til store som små – og antallet er ikke så avgjørende, for her finner du ferieleiligheter til alle typer gjester. Alt etter type, så har leilighetene nemlig plass fra 1 og helt opp til 8 personer.

Foruten de moderne leilighetene, så er det også et par fristelser utenfor din egen hoveddør. Nærmere bestemt mener jeg her hagen, hvor du også finner de to voksenbassengen og et barnebasseng - og på tross av den høye gjennomsnitstemperaturen i luften, så er hvert basseng faktisk oppvarmet. Når tørsten melder seg, så er det pool-baren hvor du kan "tanke opp" - og i minimarkedet hvor du kan handle inn de nødvendige tingene til leiligheten. 

Og ellers finnes det i området flere andre muligheder for innkjøp, og det kan være en fordel å ha en leiebil undet oppholdet, og det er også tenkt på, for under overflaten på Arguineguin Park by Servatur finnes det en parkeringsplass. 

Du skal velge Arguineguin Park by Servatur hvis du leter etter en komfortabel ferie med en tilbaketrukket beliggenhet, og hvor du ikke har bruk for en masse fasiliteter - så som restaurant, fitness, wellness o.s.v. men hvor du istedenfor ønsker frihet til å være "herre i eget hus" med veludstyrte leiligheter, og hvor du innenfor 10-20 min. gange kan nå både strand og litt mer byliv. 

Derfor skal du velge Arguineguin Park by Servatur

  • Nærmeste flyplass: 42 km
  • Nærmeste strand: ca. 600 m
  • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)
  • Internettilgang / WiFi

Greit å vite

Resepsjon 24/7. Wi-Fi er tilgjengelig overalt og er gratis. Heis finnes. Turistskatt betales på stedet.

Et skadedepositum på 300 € betales med kort ved innsjekking. Beløpet refunderes ved utsjekking dersom leiligheten forlates i opprinnelig stand.

Sengetøy og håndklær inkludert. Der vil typisk være rengøring 3-5 ganger i uken.

Ett av bassengene er kun for voksne.

Arguineguin Park by Servatur ligger ut mot en vei, og selvom det ikke er en hovedvei, så kan det ikke unngås å høre trafikken, når du sitter ute på din balkong eller terrasse, hvis den vender mot veien og "dalen"/havsiden.

Hotelltype

Kart og avstander

  • Nærmeste strand: ca. 600 m
  • Avstand til sentrum: ca. 900 m
  • Sandbankene ved Maspalomas: ca. 16 km
  • Den hyggelige havnen Puerto de Morgan: ca. 17 km
  • Stranden Playa del Inglés: ca. 18 km
  • Gran Canarias landemerke Roque Nublo: ca. 46 km
  • Den sjarmerende fjellbyen Santa Lucia de Tirajana: ca. 48 km
  • Las Palmas Flyplass: ca. 42 km (30m)

Arguineguin Park by Servatur har 263 forskjellige typer leiligheter, og de fleste tilbyr enten 2 eller 3 separate soverom (med dobbelt- eller enkeltsenger), og de er alle relativt romslige og har enten balkong eller terrasse. Foruten det moderne touch og den lyse innredningen, så kan du se frem til et velustyrt kjøkken med alle nødvendige fasiliteter inkl. ovn og oppvaskemaskiner.

Alle de viste rombildene er eksempler. Innredning og størrelse kan variere innenfor samme romtype. Vær oppmerksom på at om du bestiller overnatting i kategorien "economy" kan dette avvike fra vår beskrivelse - ofte holder kategorien "economy" en lavere standard (med eller uten vinduer/utsikt).

Nedenfor finner du utvalgte hotell- og romfasiliteter på Arguineguin Park by Servatur. Noen kan være felles og/eller mot betaling på stedet, eller tilhøre spesifikke romtyper.

  • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)
  • Aircondition
  • Internettilgang / WiFi
  • Balkong
  • Barnebasseng evt. seksjon
  • Parkering / Garasje (evt. mot betaling)
  • I by eller landsby
  • Strand nærmere enn 1½ km
  • Byen er nærmere enn 3 km
  • Hotellbar
  • 2 eller flere soverom
  • Nær vannet (max 4 km)

NB: Noen fasiliteter som f.eks. utendørs svømmebasseng og restaurant kan være sesongstengte og kan innebære betaling direkte til oppholdsstedet (lavsesong er vanligvis fra oktober til og med april for de fleste reisemål i Sør-Europa - med unntak av vinterdestinasjoner som Madeira og Kanariøyene). For Thailand er det nesten omvendt (høysesong er vanligvis fra oktober til april) - men det kan være forskjeller fra reisemål til reisemål. Vi henviser til og anbefaler forøvrig at du leser vår FAQ

Adresse

Avenida Aly 55
35120 Arguineguin

Koordinater

Latitude: 27.7681
Longitude: -15.6849

Anmeldelser fra TrustYou

TrustYou samler inn data fra flere vurderingssider og skaper et samlet gjennomsnitt.

Slik kan du reise

Hos Solfaktor vil vi gi deg som gjest størst mulig fleksibilitet, og du kan derfor bestille pakkereiser med valgfri avreisedato, avreiseflyplass og reiselengde. Du kan som nevnt også velge å kun bestille hotell dersom du ønsker å arrangere reisen selv.

Informasjon om aktuelle flyruter og flytider finner du i søkemotoren i trinn 2 når du søker etter en reise. 

På alle reiser som inkluderer fly og hotell kan du i tillegg bestille en leiebil eller transport t/r ditt hotell. Vi tilbyr både privat transport og felles transport med flere stopp. Informasjon om transport, kategorier og aktuelle priser for bilutleie kan du se i de påfølgende trinnene i søkemotoren. Prisene for leiebil er for hele oppholdet med henting/levering i forbindelse med ankomst/hjemreise til og fra den valgte ankomstflyplassen. 

Vis mer