La Fontana dei Desideri

Solfaktors vurdering

9,0
Fantastisk
249 anmeldelser

Grønt landskap og smaragdgrønt hav, dette er hva du kan forvente hvis du bestemmer deg for å feriere på Sardinia. Og denne nydelige agriturismen ligger midt i dette fantastiske sardinske landskapet, ikke langt fra de fortryllende strendene i Alghero. Som navnet Fontana dei Desideri (ønskefontenen) allerede antyder, oppfyller dette feriestedet langt mer enn drømmen om en badeferie. Det er et godt valg hvis du reiser med barn, og ønsker å bo i grønne omgivelser litt vekk fra den utbredte turismen, samtidig som du har muligheten til å nyte det krystallklare havet på Sardinia og de gode strendene.

Familien Nieddu, som driver dette lille stedet i tilknytning til gården sin, tar godt vare på gjestene sine, og er svært oppmerksomme på alles behov – spesielt barnefamilier. I tillegg til et fint basseng, er det også en lekeplass i hagen hvor de små kan ha det gøy.

Du bor, som allerede nevnt, i et nydelig område, hvor det er mange muligheter for å dra på utflukt, og eierne kommer gjerne med gode råd. Du og ditt reisefølget kan tilbringe formiddagen ved bassengkanten eller i et turkisfarget hav med hvite strender. En interessant ettermiddagsutflukt kan være å utforske den 4 km lange Neptun-grotten, som ligger i nærheten av Alghero. Det er en ekte naturperle, som hvert år besøkes av rundt 150000 gjester fra hele verden. Om du er glad i shopping, kan du besøke den berømte butikken til den sardinske motedesigneren Antonio Marra i Alghero, og hvorfor ikke avslutte dagen med en god middag på en sardinsk restaurant.

Leilighetene er komfortabelt innredet, slik at du og dine kan konsentrere seg om å nyte ferien. Du kan selvfølgelig lage din egen mat, de dagene du ikke har lyst til å bestille bord på restaurant, og det kan være greit å vite at det også er en felles grillplass som du kan bruke hvis du ønsker det.  En snackbar er tilgjengelig, samt muligheten for å spille bordtennis.

Det er totalt 12 enkelt, men komfortabelt innredede leiligheter, og interiøret holdes i sardinsk stil. 

Hvis du reiser med barn, kan det være fint å ha en leilighet med et separat soverom. Uansett hva du velger, får du en fin leilighet, hvorav flere har synlige takbjelker, og alle har privat terrasse eller veranda. De rommene som kalles loft er over 2 etasjer og har en  åpen hems med skråtak.

Kjøkkenkroken er utstyrt med fire gassplater, mikrobølgeovn, aircondition, satellitt-TV og bad med dusj og hårføner. 



Derfor skal du velge La Fontana dei Desideri

  • Nærmeste flyplass: 9 km
  • Nærmeste strand: ca. 6 km
  • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)
  • Internettilgang / WiFi

Greit å vite

Resepsjonen er kun åpen mellom 15-20. Derfor ber vi deg varsle hotellet om forventet ankomsttid minst 72 timer i forveien.

Barneseng kan leies etter tilgjengelighet. Et depositum kan kreves ved ankomst. Lokal turistskatt betales før avreise. Frokost er tilgjengelig mot en kostnad.
 
Det finnes felles vaskemaskin (mot et gebyr), og du har mulighet til å bestille et opphold med frokost.

Kart og avstander

  • Nærmeste strand: ca. 6 km
  • Avstand til sentrum: ca. 7.4 km
  • Olmedo: ca. 7 km
  • På vingårdsbesøk hos "Sella & Mosca": ca. 7 km
  • Utforsk middelalderstemningen i Alghero: ca. 12 km
  • Kulturrike Sassari med gotisk og maurisk innflytelse: ca. 34 km
  • Den "karibiske" stranden ved Stintino: ca. 49 km
  • Alghero Flyplass: ca. 9 km (20m)
  • Olbia Flyplass: ca. 135 km (1h 50m)
  • Cagliari Flyplass: ca. 239 km (2h 40m)
Alle de viste rombildene er eksempler. Innredning og størrelse kan variere innenfor samme romtype. Vær oppmerksom på at om du bestiller overnatting i kategorien "economy" kan dette avvike fra vår beskrivelse - ofte holder kategorien "economy" en lavere standard (med eller uten vinduer/utsikt).

Nedenfor finner du utvalgte hotell- og romfasiliteter på La Fontana dei Desideri. Noen kan være felles og/eller mot betaling på stedet, eller tilhøre spesifikke romtyper.

  • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)
  • Aircondition
  • Internettilgang / WiFi
  • Balkong
  • Parkering / Garasje (evt. mot betaling)
  • Hotellbar

NB: Noen fasiliteter som f.eks. utendørs svømmebasseng og restaurant kan være sesongstengte og kan innebære betaling direkte til oppholdsstedet (lavsesong er vanligvis fra oktober til og med april for de fleste reisemål i Sør-Europa - med unntak av vinterdestinasjoner som Madeira og Kanariøyene). For Thailand er det nesten omvendt (høysesong er vanligvis fra oktober til april) - men det kan være forskjeller fra reisemål til reisemål. Vi henviser til og anbefaler forøvrig at du leser vår FAQ

Adresse

Località Mamuntanas
07041 Alghero

Koordinater

Latitude: 40.6134
Longitude: 8.3543

Anmeldelser fra TrustYou

TrustYou samler inn data fra flere vurderingssider og skaper et samlet gjennomsnitt.

Slik kan du reise

Hos Solfaktor vil vi gi deg som gjest størst mulig fleksibilitet, og du kan derfor bestille pakkereiser med valgfri avreisedato, avreiseflyplass og reiselengde. Du kan som nevnt også velge å kun bestille hotell dersom du ønsker å arrangere reisen selv.

Informasjon om aktuelle flyruter og flytider finner du i søkemotoren i trinn 2 når du søker etter en reise. 

På alle reiser som inkluderer fly og hotell kan du i tillegg bestille en leiebil eller transport t/r ditt hotell. Vi tilbyr både privat transport og felles transport med flere stopp. Informasjon om transport, kategorier og aktuelle priser for bilutleie kan du se i de påfølgende trinnene i søkemotoren. Prisene for leiebil er for hele oppholdet med henting/levering i forbindelse med ankomst/hjemreise til og fra den valgte ankomstflyplassen. 

Vis mer