Antigon Urban Chic Hotel

Offisiell kategori

Solfaktors vurdering

9,5
Fantastisk
2295 anmeldelser

Antigon Urban Chic Hotel er medlem av «Leading Hotels of the World» og ønsker deg velkommen til elegante og omsorgsfullt designede og innredede miljøer og rom. Her bor du et steinkast fra byens store utvalg av restauranter og butikker og dessuten bare en kort spasertur fra havnen og strandpromenaden. Se frem til uklanderlig service og luksuriøse fasiliteter samt spor fra antikken i den vakre atriumbaren. Velkommen til Thessaloniki og Antigon Urban Chic Hotel.

Hvis du drømmer om å oppleve den fascinerende byen Thessaloniki på det greske fastlandet, er det moderne og elegante hotellet Antigon Urban Chic Hotel et godt utgangspunkt. Her bor du bare 700 meter fra byens midte, i et område fullt av hyggelige restauranter, barer og caféer. Gå en kort tur ned til strandpromenaden og havnen, så kan du nyte den friske havbrisen, eller dra til kirken Agios Dimitrios, eller Aristotelous torg hvis du vil krydre ferien med noen kulturelle og historiske severdigheter. 

Tilbake på hotellet kan du se frem til å sitte ned i skjønne møbler i noen av fellesområdene. Det mest spektakulære stedet på Antigon Urban Chic Hotel er kanskje hotellets bistro og bar som ligger i et atrium med glassgulv. Gjennom det kan du se på fortidsruiner fra det makedonske og romerske riket. Her føler du tydelig den historien som byen faktisk byr på – til tross for dens moderne inntrykk idag – og du kan se frem til å nyte høykvalitets viner og signaturcoctails som serveres sammen med innovative og tradisjonelle retter og tapas. Vil du heller nyte den vakre utsikten ut over byen, kan du besøke den idylliske takbaren der atmosfæren skaper rammene for en romantisk middag under stjernene – en perfekt avslutning på en spennende dag i Thessaloniki.
 

Derfor skal du velge Antigon Urban Chic Hotel

  • Nærmeste flyplass: 21 km
  • Nærmeste strand: ca. 15 km
  • Internettilgang / WiFi
  • Parkering / Garasje

Greit å vite

Det er privat parkering i nærheten. Wi-Fi er gratis og er tilgjengelig i alle rom (vi tar forbehold om endringer). Frokost serveres daglig mellom 08.00-12.00 (vi tar forbehold om endringer). På hotellet er det et mindre boblebad. Turistskatt kommer i tillegg og betales på stedet.

Kart og avstander

  • Nærmeste strand: ca. 15 km
  • Church of the Holy Apostles: ca. 500 m
  • Thessaloniki: ca. 500 m
  • Thessaloniki Flyplass: ca. 21 km (30m)

Antigon Urban Chic Hotel har 38 rom og suiter i forskjellige størrelser og kategorier. Alle rom er elegant innredet i avdempede farger og nøye utvalgte materialer. Rommene har balkong. med utsikt ut over byen eller hotellets gårdsrom. Sengene har madrasser og sengeklær av høyeste kvalitet. Alle rom har moderne fasiliteter som TV, gratis Wi-Fi, klimaanlegg. Rommes bad er i marmor og har dusj og/eller badekar, badekåpe, slippers, hårføner og luksuriøse toalettartikler.

Alle de viste rombildene er eksempler. Innredning og størrelse kan variere innenfor samme romtype. Vær oppmerksom på at om du bestiller overnatting i kategorien "economy" kan dette avvike fra vår beskrivelse - ofte holder kategorien "economy" en lavere standard (med eller uten vinduer/utsikt).

Nedenfor finner du utvalgte hotell- og romfasiliteter på Antigon Urban Chic Hotel. Noen kan være felles og/eller mot betaling på stedet, eller tilhøre spesifikke romtyper.

  • Aircondition
  • Internettilgang / WiFi
  • Balkong
  • Parkering / Garasje (evt. mot betaling)
  • I by eller landsby
  • Byen er nærmere enn 3 km
  • Hotellbar
  • Nær vannet (max 4 km)

NB: Noen fasiliteter som f.eks. utendørs svømmebasseng og restaurant kan være sesongstengte og kan innebære betaling direkte til oppholdsstedet (lavsesong er vanligvis fra oktober til og med april for de fleste reisemål i Sør-Europa - med unntak av vinterdestinasjoner som Madeira og Kanariøyene). For Thailand er det nesten omvendt (høysesong er vanligvis fra oktober til april) - men det kan være forskjeller fra reisemål til reisemål. Vi henviser til og anbefaler forøvrig at du leser vår FAQ

Adresse

Antigonidon 15
54630 Thessaloniki

Koordinater

Latitude: 40.6398
Longitude: 22.9395

Anmeldelser fra TrustYou

TrustYou samler inn data fra flere vurderingssider og skaper et samlet gjennomsnitt.

Slik kan du reise

Hos Solfaktor vil vi gi deg som gjest størst mulig fleksibilitet, og du kan derfor bestille pakkereiser med valgfri avreisedato, avreiseflyplass og reiselengde. Du kan som nevnt også velge å kun bestille hotell dersom du ønsker å arrangere reisen selv.

Informasjon om aktuelle flyruter og flytider finner du i søkemotoren i trinn 2 når du søker etter en reise. 

På alle reiser som inkluderer fly og hotell kan du i tillegg bestille en leiebil eller transport t/r ditt hotell. Vi tilbyr både privat transport og felles transport med flere stopp. Informasjon om transport, kategorier og aktuelle priser for bilutleie kan du se i de påfølgende trinnene i søkemotoren. Prisene for leiebil er for hele oppholdet med henting/levering i forbindelse med ankomst/hjemreise til og fra den valgte ankomstflyplassen. 

Vis mer