66 Saint Paul’s

Offisiell kategori

Solfaktors vurdering

9,3
Fantastisk
773 anmeldelser

66 Saint Paul’s ligger i hjertet av det gamle Valletta, bare noen minutters spasertur fra de fremste severdighetene og restaurantene. Her ønskes du velkommen til et hotell som ligger i et palass fra 1600-tallet og selv om det i dag er renovert for å huse et elegant boutiquehotell med både basseng og panoramautsikt, finnes det små spor fra tidligere tider som skaper herlig atmosfære og en innbydende følelse. 

I hjertet av Valletta, på Grand Harbour-siden ligger dette innbydende hotellet, på beste utgangspunkt for deg som gjerne vil kombinere utflukter og besøk ved severdigheter med sol, bading og god mat. Herfra er det bare en to minutters spasertur til St John’s Co- Cathedral og spaserer du ytterligere noen minutter i forskjellige retninger, kommer du raskt til Fort St. Elmo, Castille Square og Upper Barraka Garden som ligger høyt oppe på festningene rundt byen. Vil du komme deg rundt på øya, er det bare å hoppe på en buss som går mindre enn 10 minutter fra hotellet – dersom du da ikke velger å ta en båtutflukt fra havnen, for eksempel til øya Gozo utenfor Maltas kyst.

Vakker kalkstein skaper stemning

På 66 Saint Paul’s bor du på et mindre boutiquehotell med bare 18 rom. Her er det kalkstein, naturlige tekstiler, lyse tregulv og rolige farger fremtredende. Dette skaper en skjønn og behagelig atmosfære å vende tilbake til, etter lange dager fulle av oppdagelser. Noen av rommene har utsikt mot havnen, andre mot gårdsrommet – og hvis du vil ha skru opp for luksusen, er det mulig å bestille toppetasjen som byr på en fantastisk panoramautsikt. Fellesområdene følger samme stil som rommene og det er alltid en trivelig krok å sitte ned i på 66 Saint Paul’s.

Koble av på takterrassen med basseng

En av disse trivelige krokene finner du i fjerde etasje, der det ligger en solterrasse med et lite basseng. Her kan du lene deg tilbake i en solstol og nyte varmen. – Kanskje med noe godt å drikke fra baren som ligger ved siden av. Vil du ta avslapningen til neste nivå, er det mulig å ordne spa-behandlinger på ditt eget rom eller i egne rom nede i kjelleren. Hver morgen er du også velkommen til å starte dagen med en liten, men fantasifulle frokostbuffet som holder høy kvalitet. Frokosten serveres i første etasje, eller i gårdsrommet, hvis været tillater det. Her kan du starte dagen med gode egg, lokalt brød, yoghurt, croissanter og fersk frukt. Hotellet har ikke restaurant som serverer lunsj og middag, men personalet i resepsjonen guider deg gjerne til de beste i området, og de ligger bare et steinkast unna.

Derfor skal du velge 66 Saint Paul’s

  • Du vil bo sentralt i Valletta
  • Du vil bo på et mindre boutiquehotell med bare 18 rom
  • Du vil bo i historiske rammer med moderne og lys innredning
  • Du vil gjerne starte dagen med en god, fantasifull frokost
  • Du vil ha en takterrasse med panoramautsikt
    … hvor du kan sitte ned i en solstol og bade i det lille bassenget
  • Du vil bo i nærheten Vallettas severdigheter

Godt å vite om 66 Saint Paul’s

Vær obs på at hotellet er et voksenhotell (+18). Du kan bestille transport tur/retur mellom flyplassen og hotellet når du bestiller reisen din. Wi-Fi er gratis og er tilgjengelig i alle rom (med forbehold om endringer). Resepsjonen er åpen 24 timer i døgnet. Ved ankomst utenom de angitte tidene må det gis beskjed i god tid. Eventuelle spa-behandlinger bestilles og betales på stedet. Bassenget er sesongåpent. Heis er tilgjengelig. Frokostbuffet er tilgjengelig alle dager 07.00-10.30 (med forbehold om endringer). Eventuell turistskatt betales på stedet.

Derfor skal du velge 66 Saint Paul’s

  • Nærmeste flyplass: 8 km
  • Nærmeste strand: ca. 700 m
  • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)
  • Internettilgang / WiFi

Kart og avstander

  • Nærmeste strand: ca. 700 m
  • Avstand til sentrum: ca. 0 m
  • Det gamle tempelridderfortet St. Elmo: ca. 900 m
  • St. Johns Co-Katedral i Valletta: ca. 200 m
  • Sliema: ca. 2.4 km
  • St. Julians: ca. 4.3 km
  • Vittoriosas havnefront med masse stemning og gode spisesteder: ca. 8 km
  • Malta Flyplass: ca. 8 km (20m)

66 Saint Paul’s tilbyr 18 rom og suiter i forskjellige størrelser og kategorier. Alle rom er individuelt innredet i en moderne stil med lyse farger og materialer. Noen av rommene har balkong eller terrasse. Sengene har madrasser og sengeklær av høyeste kvalitet. Alle rom har moderne fasiliteter som TV, gratis Wi-Fi, klimaanlegg, sikkerhetsboks og minibar. Rommenes bad har dusj og/eller badekar, badekåpe, slippers, hårføner og gratis toalettartikler.

Alle de viste rombildene er eksempler. Innredning og størrelse kan variere innenfor samme romtype. Vær oppmerksom på at om du bestiller overnatting i kategorien "economy" kan dette avvike fra vår beskrivelse - ofte holder kategorien "economy" en lavere standard (med eller uten vinduer/utsikt).

Nedenfor finner du utvalgte hotell- og romfasiliteter på 66 Saint Paul’s. Noen kan være felles og/eller mot betaling på stedet, eller tilhøre spesifikke romtyper.

  • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)
  • Aircondition
  • Internettilgang / WiFi
  • Strand nærmere enn 1½ km
  • Spa / Velværesenter
  • Hotellbar

NB: Noen fasiliteter som f.eks. utendørs svømmebasseng og restaurant kan være sesongstengte og kan innebære betaling direkte til oppholdsstedet (lavsesong er vanligvis fra oktober til og med april for de fleste reisemål i Sør-Europa - med unntak av vinterdestinasjoner som Madeira og Kanariøyene). For Thailand er det nesten omvendt (høysesong er vanligvis fra oktober til april) - men det kan være forskjeller fra reisemål til reisemål. Vi henviser til og anbefaler forøvrig at du leser vår FAQ

Adresse

66 St. Paul's Street, 66
VLT 1212 Valletta

Koordinater

Latitude: 35.8970
Longitude: 14.5134

Anmeldelser fra TrustYou

TrustYou samler inn data fra flere vurderingssider og skaper et samlet gjennomsnitt.

Slik kan du reise

Hos Solfaktor vil vi gi deg som gjest størst mulig fleksibilitet, og du kan derfor bestille pakkereiser med valgfri avreisedato, avreiseflyplass og reiselengde. Du kan som nevnt også velge å kun bestille hotell dersom du ønsker å arrangere reisen selv.

Informasjon om aktuelle flyruter og flytider finner du i søkemotoren i trinn 2 når du søker etter en reise. 

På alle reiser som inkluderer fly og hotell kan du i tillegg bestille en leiebil eller transport t/r ditt hotell. Vi tilbyr både privat transport og felles transport med flere stopp. Informasjon om transport, kategorier og aktuelle priser for bilutleie kan du se i de påfølgende trinnene i søkemotoren. Prisene for leiebil er for hele oppholdet med henting/levering i forbindelse med ankomst/hjemreise til og fra den valgte ankomstflyplassen. 

Vis mer