IC Green Palace

Lara, Tyrkia

Nazar
Totalpris: 1000000
Se pris og bestill

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Beklager, ønsket reise er ikke lenger ledig eller ikke valgt

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Beklager, ingen tilbud tilgjengelig

Vi kunne ikke finne noen tilgjengelige tilbud som kombinerer ønsket hotell og dato. Vennligst forsøk en annen reiseperiode, avreisedato eller reiselengde.

Tilbake til charter søket

Fasiliteter

 • Beach chair
 • Beach towel
 • Heis
 • Trimrom
 • Internett
 • Medical
 • Pool indoor
 • Pool slides
 • Bassenghåndklær
 • Room ac
 • Room balcony
 • Room minibar
 • Safety box
 • Velvære
 • All inclusive

Avstand

 • Avstånd strand: 500mm
 • Avstand sentrum: 25kmm

Antall

 • Antall etasjer: 5
 • Antall rum: 429

Andre

 • Built year: 2003, renovert 2015 och 2018
 • Credit card: VISA - MasterCard - EuroCard - Amex
 • Måltider: All Inclusive
 • Pool children: 3
 • Room floor: Parkett
 • Transfer time: 30 min
 • Basseng: 10

Om hotellet

Super flotte grønne bassengområder
IC Green Palace er et All Inclusive-hotell i Lara - med mange fine fasiliteter for barnefamilien. Inspirasjonen fra den balinesiske stil, fremhever de grønne og frodige omgivelser, sees mange steder på hotellet. De deilige bassengområder ligger i et frodig miljø fyllt med blomster og palme og furutrær. Med fire deilige bassengområder og en bred strand med pirer, finner du også mange bademuligheter. Det nybygde badelandet presenterer stolt 7 fargeglade vannsklier, de minste kommer til å elske barnebassenget med klatrestativ og det morsomme plaskeområdet.

Barna kommer til å elske barneklubben på IC Green Palace, her arrangeres det kreative og morsomme aktiviteter som for eksempel pizza baking, olympiske turneringer og sandslottsbygging.

Det brede utvalget i det velsmakende All Inclusive-programmet tillater deg å lene deg tilbake og nyte av det store utvalget. Frokost, lunsj, middag, snacks, iskrem og drikke – alt er inkludert i prisen. Det er dessuten seks ulike temarestauranter på hotellet.

IC Green Palace er en del av vår Holiday Collection, som består av kvalitetshotell der du får All Inclusive og fine fasiliteter til en bra pris. Vil du kunne benytte deg av alle fasiliteter på IC Green Palace, men samtidig bo i mer luksuriøse omgivelser med basseng rett ved rommet, kan du velge nabo- og søsterhotellet IC Residence, som inngår i vårt eksklusive Premium Collection.

Hele fire herlige bassengområder
IC Green Palace har fire bassengområder plassert i grønne omgivelser av palmetrær og blomster. Uansett om du vil slappe av ved det rolige-bassenget, eller om du vil delta i de mange aktiviteter i aktivitets-bassenget eller ta en deilig dukkert i innendørsbassenget, vil du merke den avslappende feriestemningen.  

Barnas favoritt er det fine, nybygde badelandet i glade farger, som består av syv spennende vannsklier. I tilknytning til barneklubben finnes det i tillegg et fint plaskeområde, et basseng med klatrestativ i glade nyanser og et barnebasseng med solseil som skaper skygge for familiens minste.

Nyt også hotellets deilige sandstrand. Her finner du både strandbar og pirer, hvor du kan ta en deilig dukkert i havet. 

Mot ekstra kostnad

Visse vannsportaktiviteter

Isbar og 6 restauranter!
IC Green Palace har et bredt All Inclusive-tilbud. Hovedrestauranten, er lys, innbydende og har et trivelig interiør, samt oppdelt i mindre avdelinger. Restauranten er delt opp i mindre avdelinger, her dekkes det opp store buffebord med alt fra spennende tyrkiske spesialiteter til velkjente internasjonale retter.

Det er en stor snackbar, som i løpet av dagen serverer lettere retter og fristende snacks.I strandbaren kan du nyte av en enklere lunsj, og på ettermiddagen kan du smake på den tyrkiske pannekaken gøzleme. På hotellet finnes det også en iskrembar og frysere med is fra internasjonale merker, da hotellet har All Inclusive kan du selvfølgelig spise så mye du bare orker!

IC Green Palace har et flertall av trivelige barer. Lobbybaren er åpen 24 timer i døgnet, her spiller de live musikk flere kvelder om uken. Lokale, samt visse importerte drikkevarer, inngår i All Inclusive-tilbudet. 

Du kan også spise på et av hotellets seks temarestauranter mot en bestillingsavgift. Her kan du velge mellom tyrkisk, fisk, meksikansk, italiensk, sushi eller teppanyaki. Du bør bestille bord minst to dager i forvei.

Den italienske restauranten med utsikt over Middelhavet i horisonten retter seg in på romantikk, og her må man være minst 12 år gammel for å spise.

Mot ekstra kostnad

Visse importerte drikkevarer. Bestillingsavgift på temarestaurantene.

Herlige aktiviteter i barneklubben
Barna på IC Green Palace blir invitert til lek og moro i den store internasjonale barneklubben. Her får barna delta i ulike leker, baking, kreative aktiviteter og de får benytte seg av fine fasiliteter som ballhavet, et lite lekeland, brettspill, en liten trampoline og lekebiler. Rett ved siden av barnebassenget ligger et plaskeområde – en fantastisk fargeglad og lekfull plass der barna kan løpe rundt og tulle og tøyse.

Barneklubben arrangerer små utflukter ned til stranden, der barna kan leke eller delta i små konkurranser.Barneklubben er for alle barn i alderen 4-12 år. For de eldre finnes det en ungdomsklubb, der tenåringene kan se film, spille spill og konkurrere i bordfotball sammen med nye venner fra hele landet.

Når mørket faller og diskolysene tennes, samles foreldre og søsken til minidiskoen, der hotellets mange barn byr på en real danseoppvisning, som de har trent på i barneklubben.

Gøyale aktiviteter og flotte show
På IC Green Palace finnes det gode muligheter for å slappe av, men også for den som ønsker litt mer aktivitet. Her finnes det tennisbaner, aerobic-timer, minigolf, bassengleker vanngymnastikk, biljard, bowling og en spillehall med et hav av spillemaskiner.

Utover det har man også litt mer unike aktiviteter som ikke kan oppleves på alle våre hoteller: Pilates, latinsk dans og luftgeværskyting. Du kan også besøke det koselige og stemningsfulle spaet med blant annet tyrkisk hamam. Hotellets velutstyrte treningsstudio er belyst med store flotte vinduer som vender mot bassengområdet. Du kan også nyte av en kveldsdrink til live-musikk i lobbybaren nesten hver kveld eller besøke diskoteket.Hotellet presenterer også et flott underholdningsprogram med kveldsshow i form av musikaler, danseoppvisninger og sirkus. Du er selvfølgelig også velkommen til å delta på de arrangerte strandfestene, eller teste dine ferdigheter på scenen med karaoke, med eller foran venner og familie.

Det finnes gratis WiFi på hotellområdet, og rommene.

Mot avgift

Tennisbane, biljard, bowling, spillehallen, visse vannsportaktiviteter og frisør.

Smakfulle rom
Rommene på IC Green Palace er lyse og har en smakfull innredning i beige og blå nyanser. Alle rom har sentral luftkondisjonering, TV, hårføner, badekåpe og slippers, telefon, WiFi, balkong eller terrasse, minisafe samt minibar som fylles daglig med vann, juice, brus og øl – selvfølgelig All Inclusive

Dobbeltrom landudsikt, 2-3 personer
Et klassisk dobbeltrom på 26 m² med to sengeplasser, sminkebord, badekar og en liten lenestol. Den tredje personen sover i ekstraseng på 190x90 cm. Rommet krever minst to fullt betalende, her kan det bo maks tre voksne og det er mulig å få barnepris på et barn. Du har også mulighet for enkeltrom. 

Dobbeltrom for 4 personer, 2-4 personer
Disse dobbeltrommene på 26 m², kan minne om de vanlige dobbeltrommene, men her får du i tillegg til to sengeplasser, ytterligere to senger som kan felles ned fra veggen. På baderommet finnes det badekar. Rommet krever minst to fullt betalende, her kan det bo maks to voksne og to barn, det er mulig å få barnepris for to barn.

Familiesuite, 3-5 personer
Romslige familiesuiter på 52 m², med to soverom, sminkebord og skapplass. Det er to bad, det ene med badekar og det andre med dusj, samt en stue med tv. Det finnes fire sengeplasser, den femte personen sover i en ekstra seng på 190x90 cm. Rommet krever minst tre fullt betalende og her kan det bo maks fire voksne og et barn. Det er mulig å få barnepris på et barn.

Skjem deg selv bort i private omgivelser
Når du ønsker å slappe av litt ekstra kan du besøke IC Green Palace`s fine spaanlegg. Den romantiske belysningen, de velduftende luktene, oljer og dempet miljø byr på en deilig og avslappende følelse. Du kan benytte deg av badstuen, hvilerommet og hamamrommet helt fritt. Her kan du i tillegg unne deg selv en dukkert i Jacuzzien eller deilige behandlinger som peeling eller massage.

Mot betaling

Behandlinger i spaet og Jacuzzi

Bærekraft og grønne initiativ
Vi på Nazar har spurt de hotellene vi samarbeider med hva de gjør for å ta vare på vårt miljø og hvordan de arbeider med bærekraft. Vi spurte også om hvilke grønne initiativ de har planlagt for fremtiden samt hvilke prosjekt som er i gang akkurat nå.

Felles for alle hotell er at de gjør betydelig mer enn hva man kunne ha trodd, samtidig som det finnes store idéer om hvordan de kan starte enda flere initiativ i fremtiden.

På IC Green Palace gjør de blant annet følgende initiativ:

• Matrester fra hotellet doneres til et dyresenter som tar vare på hunder og katter som lever på gaten

• IC-hotellene arrangerer miljøprosjekt og kampanjer til skolebarn, for å øke bevisstheten deres om hvordan vi skal jobbe for å holde jorden rent og trygg

• Gjenglemte gjenstander og tapte saker doneres til trengende studenter etter seks måneder

• Hotellet støtter prosjektet ”Let my daughter go to school”, et prosjekt der man samler inn penger til fattige familier slik at deres døtre får mulighet å gå på skole

• Stranden er tildelt miljøutmerkelsen Blue Flag, som bekrefter at det er godt vann å bade i, at stranden er godt utstyrt og at det finnes fokus på aktiviteter som handler om miljøinformasjon. Hotellet har også deltatt i prosjektet ”Indigo Turtle”, som har adoptert 115 skilpaddeunger

Viktig å vite før du bestiller din reise:
Den italienske restauranten retter seg mot voksne, og man må derfor være minst 12 år her. 

Kart

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Beklager, ønsket reise er ikke lenger ledig eller ikke valgt

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Utreise
Hjemreise

Tilgjengelige romtyper og måltider