The Ben Louie

New Orleans, USA

Vis på kart

Fasiliteter

  • Internett

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Ingen tilbud tilgjengelig

Beklager, vi finner ingen reiser som samsvarer med ditt søk.

Tilbake til charter søket

Utreise
Hjemreise
Utreise

Hjemreise

Om hotellet

Har du The Ben Louie som ditt overnattingssted i New Orleans vil du bo sentralt, kun 5 minutter å kjøre fra Mercedes-Benz Superdome og Canal Street. Dette hotellet ligger 2,1 mi (3,4 km) unna Smoothie King Center og 2,4 mi (3,8 km) unna Bourbon Street.

Nyt utsikten fra en terrasse og dra nytte av fasiliteter som gratis wi-fi.

Du må være over 18 år for å kunne sjekke inn. Det kan pålegges avgifter for ekstra personer, og denne avgiften kan variere avhengig av overnattingsstedets egne regler.

Legitimasjon med bilde utstedt av offentlig myndighet samt kredittkort, debetkort eller depositum i kontanter kreves ved innsjekking for uforutsette utgifter.

Spesielle forespørsler avhenger av tilgjengelighet ved innsjekking og kan koste ekstra. Spesielle forespørsler kan ikke garanteres oppfylt. Det er ikke parkering på hotellets område. Merk at kulturelle normer og regler for gjester kan variere avhengig av land og overnattingssted. Det er overnattingsstedet som har bestemt reglene som er oppgitt. .

Dette overnattingsstedet har ingen resepsjon. Du må kontakte overnattingsstedet på forhånd via kontaktopplysningene i bestillingsbekreftelsen for å avtale når/hvordan innsjekking skal skje. Gjester som planlegger å ankomme utenfor ordinær innsjekkingstid, vil motta en e-post med spesielle innsjekkingsinstruksjoner og en tastaturkode. Stedet har ikke personale, men gjestene får tilgang til boenheten via en egen inngang. Gjester vil motta en e-postmelding med spesielle innsjekkingsinstruksjoner og adgangskode til gjesterommene 24 timer etter bestilling. Kontakt overnattingsstedet ved hjelp av kontaktopplysningene i bekreftelsen du mottok etter bestilling for mer informasjon.

Vis på kart Se pris og bestill

Kart