Cadet Hotel

Miami Beach, USA Vis på kart

More about facilities ▼

Fasiliteter

  • Internett
  • Bar
  • Basseng
  • Restaurant

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Ingen tilbud tilgjengelig

Beklager, vi finner ingen reiser som samsvarer med ditt søk.

Tilbake til charter søket

Utreise
Hjemreise
Utreise

Hjemreise

Om hotellet

Cadet Hotel, som ligger i Miami Beach (South Beach), har både Collins Avenue kjøpesenter og Espanola Way and Washington Avenue like rundt hjørnet. Dette hotellet med hele 4 stjerner ligger 0,2 mi (0,3 km) unna Lincoln Road kjøpesenter og 0,3 mi (0,5 km) unna Miami Beach konferansesenter.

Ta deg noe å spise på Pied a Terre, en restaurant ved bassenget med utsikt over hagen. Du kan også slappe av på rommet og benytte deg av romservice (døgnet rundt). Rund av dagen med noe å drikke i baren/loungen. Komplett frokost tilbys daglig fra kl. 07.30 til kl. 11.00 mot et tillegg.

Nyt rekreasjonsfasiliteter som et utendørs basseng og et boblebad. Dette hotellet i art deco-stil har i tillegg gratis wi-fi og concierge-tjenester.

Du må være over 21 år for å kunne sjekke inn. Det kan pålegges avgifter for ekstra personer, og denne avgiften kan variere avhengig av overnattingsstedets egne regler.

Legitimasjon med bilde utstedt av offentlig myndighet samt kredittkort, debetkort eller depositum i kontanter kreves ved innsjekking for uforutsette utgifter.

Spesielle forespørsler avhenger av tilgjengelighet ved innsjekking og kan koste ekstra. Spesielle forespørsler kan ikke garanteres oppfylt. Det er ikke parkering på hotellets område. , Navnet på kredittkortet som ble brukt ved innsjekking til å betale for tilfeldige utgifter, må være hovednavnet i reservasjonen av gjesterommet. Merk at kulturelle normer og regler for gjester kan variere avhengig av land og overnattingssted. Det er overnattingsstedet som har bestemt reglene som er oppgitt. .

Vis på kart

Kart