The Modernist Thessaloniki

Offisiell kategori

Solfaktors vurdering

9,6
Fantastisk
1938 anmeldelser

Hotellet The Modernist Thessaloniki byr på gjestfrihet og inspirerer sine gjester til nysgjerrighet og autentiske opplevelser. Etikk og estetikk går som en usynlig råd tråd gjennom hele hotellet, og bindet hotellet sammen med verden utenfor. Her ønskes du velkommen til et hotell som kombinerer klassisk eleganse med avslappet luksus, og det bare med kort avstand fra byens store utvalg av underholdning og opplevelser. Velkommen til Hellas nest største by og The Modernist Thessaloniki.

På The Modernist Thessaloniki handler det om helhetsopplevelsen. Om å koble av i øyeblikket. Om å nyte nystrøkne bomullslaken og ta seg tid til å se på detaljene i taket og lyset som filtreres gjennom gardinene som flagrer lett i vinden. Her inviteres du til å dusje lengre enn normalt og teste ut alle badeproduktene – samtidig – bare fordi du kan. Hør på lokal musikk gjennom bluetooth-høyttaleren på rommet og bla gjennom magasiner som inspirerer om temaer som kultur, arkitektur og design. Det er et hotell uten plikter, der du ønskes velkommen til å slå deg ned en liten stund, før du drar ut for å oppdage byens mylder og folkeliv.

The Modernist Thessaloniki ligger i en vakker bygning fra 1920-tallet, kun 300 meter fra byens populære hovedtorg, Aristotelous. Her bor du med andre ord på et perfekt utgangspunkt, hvis du vil få så mye som mulig ut av din ferie. Herfra kan du enkelt besøke spennende butikker, innbydende ouzobarer, det fredelige kvarteret Ladadika eller det vakre hvite tårnet. Du skal heller ikke misse en spasertur, en løpetur eller en runde på sykkelen på den lange strandpromenaden Nikis Avenue, som strekker seg frem langs havet hvor du finner barer, iskiosker og restauranter hvor du kan ta en pause.

The Modernist Thessaloniki har ikke egen restaurant, men med byens store utvalg i nærheten, blir det aldri noe problem. Spør gjerne det vennlige personalet om tips og råd – de kan nemlig byen sin inn og ut, og deler gjerne sine «hemmeligheter». Frokosten serveres på den vakre takterrassen på sjuende etasje, med utsikt ut over Thessalonikis takrygger og havet i det fjerne. Her bys du inn til en buffet med massevis av sunne alternativer og maten kommer fra små, uavhengige lokale leverandører. En perfekt start på en lang og skjønn dag under den greske solen.
 

Derfor skal du velge The Modernist Thessaloniki

  • Nærmeste flyplass: 16 km
  • Internettilgang / WiFi
  • Parkering / Garasje
  • I by eller landsby

Greit å vite

Det er parkering i nærheten. Wi-Fi er gratis og er tilgjengelig i alle rom (vi tar forbehold om endringer). Resepsjonen er åpen 24 timer i døgnet. Heis er tilgjengelig. Frokostbuffét er tilgjengelig alle dager 07.00-10.30 (med forbehold om endringer). Vær oppmerksom på at det ikke er noen restaurant. Turistskatt betales på stedet.

Kart og avstander

  • Thessaloniki: ca. 800 m
  • Church of the Holy Apostles: ca. 1.4 km
  • Thessaloniki Flyplass: ca. 16 km (30m)

The Modernist Thessaloniki har 40 rom og suiter i forskjellige størrelser og kategorier (small, medium, large, extra large og family room). Alle rom er individuelt innredet i en vakker fargeskala, som er holdt i svart, beige og mørk ametyst. Store svarte tonede speil bak sengene, reflekterer lyset på en lys treparkett og på veggene henger originalkunst av den lokale kunstneren Philippos Theodoris.  Alle rom har moderne fasiliteter som TV, gratis Wi-Fi og espressomaskin. Rommenes bad er i retrostil og har dusj og håndvask i marmor, slippers, hårføner og luksuriøse toalettartikler. Noen av rommene har balkong.

Alle de viste rombildene er eksempler. Innredning og størrelse kan variere innenfor samme romtype. Vær oppmerksom på at om du bestiller overnatting i kategorien "economy" kan dette avvike fra vår beskrivelse - ofte holder kategorien "economy" en lavere standard (med eller uten vinduer/utsikt).

Nedenfor finner du utvalgte hotell- og romfasiliteter på The Modernist Thessaloniki. Noen kan være felles og/eller mot betaling på stedet, eller tilhøre spesifikke romtyper.

  • Aircondition
  • Internettilgang / WiFi
  • Balkong
  • Parkering / Garasje (evt. mot betaling)
  • I by eller landsby
  • Byen er nærmere enn 3 km

NB: Noen fasiliteter som f.eks. utendørs svømmebasseng og restaurant kan være sesongstengte og kan innebære betaling direkte til oppholdsstedet (lavsesong er vanligvis fra oktober til og med april for de fleste reisemål i Sør-Europa - med unntak av vinterdestinasjoner som Madeira og Kanariøyene). For Thailand er det nesten omvendt (høysesong er vanligvis fra oktober til april) - men det kan være forskjeller fra reisemål til reisemål. Vi henviser til og anbefaler forøvrig at du leser vår FAQ

Adresse

Ermou Street 32
546 23 Thessaloniki

Koordinater

Latitude: 40.6345
Longitude: 22.9435

Anmeldelser fra TrustYou

TrustYou samler inn data fra flere vurderingssider og skaper et samlet gjennomsnitt.

Slik kan du reise

Hos Solfaktor vil vi gi deg som gjest størst mulig fleksibilitet, og du kan derfor bestille pakkereiser med valgfri avreisedato, avreiseflyplass og reiselengde. Du kan som nevnt også velge å kun bestille hotell dersom du ønsker å arrangere reisen selv.

Informasjon om aktuelle flyruter og flytider finner du i søkemotoren i trinn 2 når du søker etter en reise. 

På alle reiser som inkluderer fly og hotell kan du i tillegg bestille en leiebil eller transport t/r ditt hotell. Vi tilbyr både privat transport og felles transport med flere stopp. Informasjon om transport, kategorier og aktuelle priser for bilutleie kan du se i de påfølgende trinnene i søkemotoren. Prisene for leiebil er for hele oppholdet med henting/levering i forbindelse med ankomst/hjemreise til og fra den valgte ankomstflyplassen. 

Vis mer