Windsor Leme Hotel (ex Leme ex Othon)

Rio de Janeiro, Brasil

7 netter Vis på kart
Ving Fly+Hotell
Totalpris: 1000000
Se pris og bestill

Fasiliteter

  • Heis
  • Internett
  • Bar
  • Basseng
  • Restaurant

Om hotellet

Windsor Leme Hotel, som ligger i Rio de Janeiro (Copacabana), har både Copacabana og Avenida Atlantica like rundt hjørnet. Dette hotellet med hele 4 stjerner ligger 1,9 mi (3 km) unna Sukkertoppen og 2,7 mi (4,4 km) unna Ipanema.

Smak på internasjonale retter på Bistrot do Leme, en restaurant ved stranden med utsikt over havet. Du kan også slappe av på rommet og benytte deg av romservice (døgnet rundt). Slapp av om kvelden med noe å drikke i baren/loungen eller bassengbaren. Frokostbuffé tilbys daglig mot et tillegg.

Nyt rekreasjonsfasiliteter som et utendørs basseng og et treningssenter. Dette hotellet har i tillegg gratis wi-fi, concierge-tjenester og vestibyle.

Du må være over 18 år for å kunne sjekke inn. Det kan pålegges avgifter for ekstra personer, og denne avgiften kan variere avhengig av overnattingsstedets egne regler.

Legitimasjon med bilde utstedt av offentlig myndighet samt kredittkort, debetkort eller depositum i kontanter kreves ved innsjekking for uforutsette utgifter.

Spesielle forespørsler avhenger av tilgjengelighet ved innsjekking og kan koste ekstra. Spesielle forespørsler kan ikke garanteres oppfylt. Det er ikke parkering på hotellets område. Merk at kulturelle normer og regler for gjester kan variere avhengig av land og overnattingssted. Det er overnattingsstedet som har bestemt reglene som er oppgitt. .

Vis på kart

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Beklager, ingen tilbud tilgjengelig

Vi kunne ikke finne noen tilgjengelige tilbud som kombinerer ønsket hotell og dato. Vennligst forsøk en annen reiseperiode, avreisedato eller reiselengde.

Tilbake til charter søket

Utreise
Hjemreise
Utreise

Hjemreise

Kart