Anamar Zante Hotel

Offisiell kategori

Solfaktors vurdering

6,8
Ganske bra
65 anmeldelser

Anamar Zante Hotel ligger i Argassi på sørkysten av Zakynthos. Her ønskes du velkommen til et hotell omgitt av en frodig hage med palmer og roser, og hvor du har god plass til å slappe av og bade i bassenget. Med kun en kort spasertur til stranden og et fint utvalg av restauranter og butikker i nærheten, har du alt du trenger for en avslappende ferie i solen.

Zakynthos tiltrekker seg besøkende fra fjern og nær som kommer for å oppdage øyas vakre strender og trivelige byer. Her blir du også ønsket velkommen av den gjestfrie greske befolkningen, og du kan se frem til å utforske lokale restauranter og tavernaer. Når du bor på Anamar Zante Hotel befinner du deg i Argassi, kun en kort 10-minutters kjøretur fra øyas hovedstad, Zakynthos, som deler navn med øya. Dette hotellet tilbyr både rom og leiligheter, hvor sistnevnte har en privat kjøkkenkrok hvor du kan lage mat selv dersom du ikke vil gå på restaurantjakt om kveldene.

På Anamar Zante Hotel har de en solterrasse med god plass for avslapning. Her kan du også ta en forfriskende dukkert i bassenget, hvis du ikke vil gå de 100 meterne til nærmeste strand hvor du kan bade i Middelhavet. Ved bassenget på hotellet er det også en bar hvor du kan kjøpe brus og snacks i løpet av dagen. Det er ingen annen restaurant på hotellet, men du finner flere en kort kjøretur unna.

Derfor skal du velge Anamar Zante Hotel

  • Nærmeste flyplass: 7 km
  • Nærmeste strand: ca. 200 m
  • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)
  • Barnebasseng evt. seksjon

Greit å vite

Vær oppmerksom på at barn under fem år ikke er tillatt. Resepsjonen er åpen 24 timer i døgnet. Privat parkering er tilgjengelig ved overnattingsstedet (eventuelt mot en avgift). Du kan bestille tur-retur-transport mellom flyplassen og hotellet når du bestiller reisen. Wi-Fi er gratis og tilgjengelig i alle fellesområder (med forbehold om endringer). Bassenget er sesongåpent. Det er ingen restaurant her, kun en bar. Eventuell turistskatt betales på stedet. Vær oppmerksom på at du kan bli pålagt å betale et depositum for leiligheten ved ankomst, som refunderes ved avreise dersom leiligheten forlates i opprinnelig stand.

Hotelltype

Kart og avstander

  • Nærmeste strand: ca. 200 m
  • Avstand til sentrum: ca. 350 m
  • Zakynthos by: ca. 3.7 km
  • Zakynthos Flyplass: ca. 7 km (20m)

Anamar Zante Hotel tilbyr 47 rom og leiligheter i forskjellige størrelser og kategorier. Alle rommene er innredet i klassisk stil med lyse farger og materialer. De fleste rommene har balkong eller terrasse og moderne fasiliteter som TV og telefon. Vær oppmerksom på at rommene ikke har Wi-Fi, men dette er tilgjengelig i fellesområdene. De private badene har dusj og/eller badekar, toalett og hårføner.

Alle de viste rombildene er eksempler. Innredning og størrelse kan variere innenfor samme romtype. Vær oppmerksom på at om du bestiller overnatting i kategorien "economy" kan dette avvike fra vår beskrivelse - ofte holder kategorien "economy" en lavere standard (med eller uten vinduer/utsikt).

Nedenfor finner du utvalgte hotell- og romfasiliteter på Anamar Zante Hotel. Noen kan være felles og/eller mot betaling på stedet, eller tilhøre spesifikke romtyper.

  • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)
  • Aircondition
  • Balkong
  • Barnebasseng evt. seksjon
  • Parkering / Garasje (evt. mot betaling)
  • Strand nærmere enn 1½ km
  • Hotellbar

NB: Noen fasiliteter som f.eks. utendørs svømmebasseng og restaurant kan være sesongstengte og kan innebære betaling direkte til oppholdsstedet (lavsesong er vanligvis fra oktober til og med april for de fleste reisemål i Sør-Europa - med unntak av vinterdestinasjoner som Madeira og Kanariøyene). For Thailand er det nesten omvendt (høysesong er vanligvis fra oktober til april) - men det kan være forskjeller fra reisemål til reisemål. Vi henviser til og anbefaler forøvrig at du leser vår FAQ

Adresse

Argassi 50
291 00 Argassi

Koordinater

Latitude: 37.7659
Longitude: 20.9169

Anmeldelser fra TrustYou

TrustYou samler inn data fra flere vurderingssider og skaper et samlet gjennomsnitt.

Slik kan du reise

Hos Solfaktor vil vi gi deg som gjest størst mulig fleksibilitet, og du kan derfor bestille pakkereiser med valgfri avreisedato, avreiseflyplass og reiselengde. Du kan som nevnt også velge å kun bestille hotell dersom du ønsker å arrangere reisen selv.

Informasjon om aktuelle flyruter og flytider finner du i søkemotoren i trinn 2 når du søker etter en reise. 

På alle reiser som inkluderer fly og hotell kan du i tillegg bestille en leiebil eller transport t/r ditt hotell. Vi tilbyr både privat transport og felles transport med flere stopp. Informasjon om transport, kategorier og aktuelle priser for bilutleie kan du se i de påfølgende trinnene i søkemotoren. Prisene for leiebil er for hele oppholdet med henting/levering i forbindelse med ankomst/hjemreise til og fra den valgte ankomstflyplassen. 

Vis mer