Reiser til Doha

Doha har blitt en moderne og livlig by og det er lett å sammenligne den med Dubai, men i en litt mindre skala. Kjøpesentrene i Doha er av ypperste klasse og utvalget av restauranter er godt.De

– Nydelige strender, variert shopping og direkterute fra Oslo til Doha

Doha har blitt en moderne og livlig by og det er lett å sammeligne den med Dubai, men i en litt mindre skala. Byggeaktiviteten har vært kolossal det siste tiåret og mange kjente hoteller har funnet sin naturlige plass i byen langs de fine strendene.

Kjøpesentrene i Doha er av ypperste klasse. Det er mye fokus på gull, klær og elektronikk, men de fleste finner nok det de er ute etter. De mest kjente stedene å handle er City Centre Doha, Villagio Mall og Landmark Shopping Mall. Utvalget av restauranter er godt og mange av hotellene har ansatt anerkjente kokker til å lage fantastisk mat.

På grunn av direkterutene fra Oslo til Doha med Qatar Airways så er byen blitt en mer populær destinasjon å reise til. Spesielt bør det legges inn en stopover på veien fra eller til Thailand, Seychellene, Maldivene, etc.

Tips på aktiviteter man kan gjøre i Doha:

* Ørkensafari

* Elvecruise

* Doha Golf Club

* Falcon Souq og Gold Souq

* Museum of Islamic Art

* Katara Cultural Village

Les mer om Qatar

Reiser til Qatar

Les mer om Qatar og finn inspirasjon til din neste reise her

Finn reisen til Qatar her

Hoteller i Doha