Ocean Cafe Suites

Offisiell kategori

Solfaktors vurdering

9,4 Gjesteanmeldelser

Ocean Cafe Suites er et hotell for deg som liker høy puls, sene kvelder og følelsen av å være midt i smørøyet, med alt som det innebærer.  Med andre ord, er ikke dette hotellet for deg som leter etter en roligere tilværelse. Utover nærheten til barer, restauranter og klubber, har du knapt hundre meter ned til stranden herfra. Det «hippe» designet går som en rød tråd gjennom hotellet og er noe som verdsettes av hotellets gjester.

At Ocean Cafe Suites skiller seg ut fra mengden, det er ganske åpenbart. Og at de kjører sin egen stil, med musikk som tema, ser du så fort du kommer inn gjennom dørene. Dessuten er atmosfæren avslappet og det serviceinnstilte personalet er vennlig. Utenom dette, serverer restauranten god mat og i baren kan du bestille smaksrikt drikke. 

For et voksent publikum

Dette er et hotell hvor fantasien har fått raust spillerom. Det er fargerikt og rikt på detaljer, selv om en del rom har en litt mørkere base på vegger og gulv.  Og stilen gjennomsyrer resten av hotellet. At de henvender seg til et voksent publikum er ganske tydelig, spesielt på kvelden når musikken skrus opp og folk inntar dansegulvet.  På hotellet er det utenom baren muligheten til å spise frokost, snacks og middag. Du kan velge mellom burgere, pizza, pasta, grillet kjøtt, fisk og skalldyr samt annet gode småting.

Derfor velger du Ocean Cafe Suites

  • Du vil ha litt liv og røre
  • Du vil ha alt på ett sted
  • ...som bar, restaurant og muligheten til å danse
  • Nærheten til havet og stranden
  • Du verdsetter design og unike rom

Godt å vite om Ocean Cafe Suites

Selv om barn er velkommen, henvender hotellet seg til de som er voksne. Hotellets bar/klubb spiller musikk, også levende, hele året rundt. Frokost dekkes mellom kl. 07.30-10.30 og kan kjøpes på stedet. Hotellet har en gift-shop ved byens torg. Vaskemuligheter er tilgjengelig.

Derfor skal du velge Ocean Cafe Suites

  • Nærmeste flyplass: 17 km
  • Internettilgang / WiFi
  • I by eller landsby
  • Byen er nærmere enn 3 km

Kart og avstander

  • Amilcar Cabral Intl Flyplass: ca. 17 km (20m)

De syv individuelt innredede rommene byr på skjønn komfort og design som skiller seg ut fra mengden. Rommene er utstyrt med klimaanlegg, Wi-Fi, kaffemaskin, TV, sikkerhetsboks, minibar samt bad med dusj. Sengene kan være dobbel eller twin og ekstraseng kan være redd opp i en sovesofa.

Alle de viste rombildene er eksempler. Innredning og størrelse kan variere innenfor samme romtype. Vær oppmerksom på at om du bestiller overnatting i kategorien "economy" kan dette avvike fra vår beskrivelse - ofte holder kategorien "economy" en lavere standard (med eller uten vinduer/utsikt).

Nedenfor finner du utvalgte hotell- og romfasiliteter på Ocean Cafe Suites. Noen kan være felles og/eller mot betaling på stedet, eller tilhøre spesifikke romtyper.

  • Aircondition
  • Internettilgang / WiFi
  • I by eller landsby
  • Byen er nærmere enn 3 km
  • Strand nærmere enn 1½ km
  • Hotellbar
  • Nær vannet (max 4 km)

NB: Noen fasiliteter som f.eks. utendørs svømmebasseng og restaurant kan være sesongstengte og kan innebære betaling direkte til oppholdsstedet (lavsesong er vanligvis fra oktober til og med april for de fleste reisemål i Sør-Europa - med unntak av vinterdestinasjoner som Madeira og Kanariøyene). For Thailand er det nesten omvendt (høysesong er vanligvis fra oktober til april) - men det kan være forskjeller fra reisemål til reisemål. Vi henviser til og anbefaler forøvrig at du leser vår FAQ

Adresse

Rua 15 Agosto
4111 Sal

Koordinater

Latitude: 16.5981
Longitude: -22.9057

Slik kan du reise

Hos Solfaktor vil vi gi deg som gjest størst mulig fleksibilitet, og du kan derfor bestille pakkereiser med valgfri avreisedato, avreiseflyplass og reiselengde. Du kan som nevnt også velge å kun bestille hotell dersom du ønsker å arrangere reisen selv.

Informasjon om aktuelle flyruter og flytider finner du i søkemotoren i trinn 2 når du søker etter en reise. 

På alle reiser som inkluderer fly og hotell kan du i tillegg bestille en leiebil eller transport t/r ditt hotell. Vi tilbyr både privat transport og felles transport med flere stopp. Informasjon om transport, kategorier og aktuelle priser for bilutleie kan du se i de påfølgende trinnene i søkemotoren. Prisene for leiebil er for hele oppholdet med henting/levering i forbindelse med ankomst/hjemreise til og fra den valgte ankomstflyplassen. 

Vis mer