Villa Barbarina Nature Resort

Offisiell kategori

Solfaktors vurdering

8,9
Meget bra
386 anmeldelser

Villa Barbarina Nature Resort ligger usjenert til i deilige, landlige omgivelser blant oliventrær og vinranker. Stedet består av mer enn fire hektar land der det dyrkes vindruer og oliven som blant annet brukes i den stilfulle restauranten. Her får dere med andre ord gode muligheter til å smake på lokale produkter og samtidig slippe å måtte benytte bil for å spise ute. Det kveldsopplyste svømmebassenget bør absolutt prøves ut!    

Nærmeste sandstrand ligger cirka 7 kilometer unna, enten sørover mot Fertilia og Lido San Giovanni eller vestover til Porto Ferro. Det er også mange andre strender i området å velge mellom, for eksempel populære Maria Pia rett nord for Alghero eller vakre Delle Bombarde og Lazzaretto ved Porto Conte. Her kan dere også besøke den flotte naturparken Parco di Porto Conte på 5350 hektar. Herfra kan man faktisk se helt til fjellet Monte Porto Conte med sin karakteristiske bakketopp. Algheros sjarmerende og livlige historiske sentrum ligger knappe 13 kilometer unna, mens flyplassen ligger seks kilometer vekk, noe som gjør Villa Barbarina til et perfekt stoppested for reisende som nettopp har ankommet eller skal reise fra Alghero. Det skal også sies at Villa Barbarina er velegnet for lengre opphold.

Ved ankomst møtes dere av store, grønne vidder med masse plass og et hav av oliventrær og vinmarker. Det finnes rikelig med plass, og barna kan boltre seg på lekeplassen. Det finnes parkeringsplass for alle gjestene, og området er låst på nattestid. Svømmebassenget ligger vakkert til foran hovedbygningen og er omkranset av solsenger, bord og stoler. Ved bassenget finnes også en praktisk utendørsdusj. Kjæledyr er velkomne på stedet - det stilles til og med en hundegård til gjestenes rådighet.

Innvendig finner dere i øverste etasje resepsjonen med informasjonspunkt og salong. Restauranten ligger under resepsjonen og serverer maten både uten- og innendørs, avhengig av været (som vel og merke pleier å være utmerket på Sardinia). Omgivelsene er smakfulle og gjennomførte og maten tilberedes med lokale råvarer. Om sommeren arrangeres ofte grillkvelder - og selv om det alltid er kjøtt på menyen serveres hovedsakelig fisk. Dere kan bestille halvpensjon (med fast meny) eller spise á la carte. Frokosten serveres samme sted, i form av en buffet.







Du kan velge mellom forskjellige rom, avhengig av hvor mange som reiser sammen. Gjesterommene er alle stilige og komfortable og har terrasse eller uteplass. Rommene er utstyrt med aircondition, LCD-TV, Wi-Fi, safe, minibar og bad med dusj og hårføner. Rommene er elegante og ligger fordelt på to bygninger. I den røde hovedbygningen finner ni rom, mens det i den oransje bygningen, som ligger kun 50 meter vekk, finnes tolv rom. Rommene ligger fordelt på to etasjer og har privat terrasse med smakfulle møbler. Resepsjonen er åpen mellom kl. 07.30 og kl. 00.00. 

Derfor skal du velge Villa Barbarina Nature Resort

  • Nærmeste flyplass: 7 km
  • Nærmeste strand: ca. 7 km
  • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)
  • Internettilgang / WiFi

Greit å vite

På tross av sin rolige beliggenhet råder liv og røre på hotellet i høysesongen. Barene, resturanten og svømmebassenget har varierte åpningstider i løpet av året. 

Resepsjonen er åpen mellom kl. 07.30 og kl. 00.00 alle dager. 

Parkering mot betaling. 

Barneseng kan leies. 

Kart og avstander

  • Nærmeste strand: ca. 7 km
  • Avstand til sentrum: ca. 12 km
  • På vingårdsbesøk hos "Sella & Mosca": ca. 10 km
  • Olmedo: ca. 11 km
  • Utforsk middelalderstemningen i Alghero: ca. 13 km
  • Kulturrike Sassari med gotisk og maurisk innflytelse: ca. 30 km
  • Den "karibiske" stranden ved Stintino: ca. 46 km
  • Alghero Flyplass: ca. 7 km (10m)
  • Olbia Flyplass: ca. 131 km (1h 40m)
  • Cagliari Flyplass: ca. 235 km (2h 30m)
Alle de viste rombildene er eksempler. Innredning og størrelse kan variere innenfor samme romtype. Vær oppmerksom på at om du bestiller overnatting i kategorien "economy" kan dette avvike fra vår beskrivelse - ofte holder kategorien "economy" en lavere standard (med eller uten vinduer/utsikt).

Nedenfor finner du utvalgte hotell- og romfasiliteter på Villa Barbarina Nature Resort. Noen kan være felles og/eller mot betaling på stedet, eller tilhøre spesifikke romtyper.

  • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)
  • Aircondition
  • Internettilgang / WiFi
  • Restaurant
  • Parkering / Garasje (evt. mot betaling)
  • Hotellbar

NB: Noen fasiliteter som f.eks. utendørs svømmebasseng og restaurant kan være sesongstengte og kan innebære betaling direkte til oppholdsstedet (lavsesong er vanligvis fra oktober til og med april for de fleste reisemål i Sør-Europa - med unntak av vinterdestinasjoner som Madeira og Kanariøyene). For Thailand er det nesten omvendt (høysesong er vanligvis fra oktober til april) - men det kan være forskjeller fra reisemål til reisemål. Vi henviser til og anbefaler forøvrig at du leser vår FAQ

Adresse

Localita Santa Maria La Palma
07041 Alghero

Koordinater

Latitude: 40.6541
Longitude: 8.2751

Anmeldelser fra TrustYou

TrustYou samler inn data fra flere vurderingssider og skaper et samlet gjennomsnitt.

Slik kan du reise

Hos Solfaktor vil vi gi deg som gjest størst mulig fleksibilitet, og du kan derfor bestille pakkereiser med valgfri avreisedato, avreiseflyplass og reiselengde. Du kan som nevnt også velge å kun bestille hotell dersom du ønsker å arrangere reisen selv.

Informasjon om aktuelle flyruter og flytider finner du i søkemotoren i trinn 2 når du søker etter en reise. 

På alle reiser som inkluderer fly og hotell kan du i tillegg bestille en leiebil eller transport t/r ditt hotell. Vi tilbyr både privat transport og felles transport med flere stopp. Informasjon om transport, kategorier og aktuelle priser for bilutleie kan du se i de påfølgende trinnene i søkemotoren. Prisene for leiebil er for hele oppholdet med henting/levering i forbindelse med ankomst/hjemreise til og fra den valgte ankomstflyplassen. 

Vis mer