Makedonia Palace Hotel

Offisiell kategori

Solfaktors vurdering

9,7
Fantastisk
5028 anmeldelser

Hvis du vil dra på ferie til Thessaloniki, til et sted du ikke savner noe, hverken av matopplevelser eller skjønne stunder i solen, da skal du se nærmere på Makedonia Palace. Hotellet ligger rett ved den innbydende strandpromenaden, i et område som svært godt likt både av byens egne innbyggere og de som besøker byen. Her har du muligheten til å starte dagen med en utsikt ut over det vidstrakte havet, for så å fortsette dagen med opplevelser i sentrum, som ligger i nærheten. Velkommen til Thessaloniki og Makedonia Palace.

Thessalonikis sentrum ligger faktisk bare et steinkast unna og du kan fint spasere til noen av byens mest populære severdigheter og steder. Følg den vakre strandpromenaden Nea Paralia, som fører deg frem til Makedonia Palaca, og nyt den idylliske atmosfæren, mens du spaserer inn til sentrum. Langs veien passerer du flere steder der du kan ta en pause i solen, kanskje med en god is eller noe å drikke. Leier du sykkel under ditt besøk, er dette også det perfekte stedet å nyte sykkelturen, uten noe trafikk. Vel fremme i sentrum bør du ikke gå glipp av et besøk i det hvite tårnet, torget Aristotelous og senteret som er fullt av butikker.

På Makedonia Palace kan du starte dagen med en utsøkt gresk frokost, akkompagnert av utsikt ut over havet. Sitt ned på verandaen, under åpen himmel (hvis været tillater det) og nyt den herlige morgenstunden, før byen våkner til liv for fullt. Vil du fortsette dagen i fred og ro, kan du ta de få stegene fra frokostrommet til hotellets innbydende basseng. Der er det mange solsenger og parasoller, der du kan sitte ned for få en avslappende stund i den greske varmen. På hotellet har du også muligheten til å teste et bad i hamam – et foryngende dampbad med dyp peeling og luksuriøs massasje, som gir deg silkemyk hud og skaper en harmonisk balanse mellom kropp og sjel. Her klart en opplevelse du ikke bør gå glipp av.

Når sulten melder seg, kan du se frem til å sitte ned ved en av Makedonia Palaces to restauranter. Hovedrestauranten, Salonica, ligger ved havet og byr på middager med utsikt ut over havet og de vakre solnedgangene. Her kan du bestille gode retter fra en a la carte-meny, mye basert på det greske kjøkkenet, men med en moderne vri. I den italienske restauranten Navona serveres italienske restauranten, snacks og god kaffe.
 

Derfor skal du velge Makedonia Palace Hotel

  • Nærmeste flyplass: 13 km
  • Avstand til sentrum: ca. 700 m
  • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)
  • Internettilgang / WiFi

Greit å vite

Privat parkering på hotellets område mot en avgift (også ladestasjon for elbiler). Wi-Fi er gratis og er tilgjengelig i alle rom (med forbehold om endringer). Resepsjonen er åpen 24 timer i døgnet. Eventuelle behandlinger i spa-et bestilles og betales på stedet. Heis er tilgjengelig. Frokostbuffét er tilgjengelig alle dager (med forbehold om endringer). Turistskatt betales på stedet.

Kart og avstander

  • Avstand til sentrum: ca. 700 m
  • Church of the Holy Apostles: ca. 3.5 km
  • Thessaloniki: ca. 4.1 km
  • Thessaloniki Flyplass: ca. 13 km (20m)

Makedonia Palace har 276 rom og suiter i forskjellige størrelser og kategorier. Alle rommene klassisk innredet i duse farger. Rommene har balkong med utsikt ut over havet og byen. Sengene har madrasser og sengeklær av høyeste kvalitet. Alle rom har moderne fasiliteter som TV, gratis Wi-Fi, lydisolering og sikkerhetsboks. Rommes bad har dusj og/eller badekar, badekåpe, slippers, hårføner og gratis toalettartikler.

Alle de viste rombildene er eksempler. Innredning og størrelse kan variere innenfor samme romtype. Vær oppmerksom på at om du bestiller overnatting i kategorien "economy" kan dette avvike fra vår beskrivelse - ofte holder kategorien "economy" en lavere standard (med eller uten vinduer/utsikt).

Nedenfor finner du utvalgte hotell- og romfasiliteter på Makedonia Palace Hotel. Noen kan være felles og/eller mot betaling på stedet, eller tilhøre spesifikke romtyper.

  • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)
  • Aircondition
  • Internettilgang / WiFi
  • Restaurant
  • Balkong
  • Mulighet for havutsikt/innsjøutsikt
  • Barnebasseng evt. seksjon
  • Parkering / Garasje (evt. mot betaling)
  • I by eller landsby
  • Byen er nærmere enn 3 km
  • Spa / Velværesenter
  • Hotellbar
  • Nær vannet (max 4 km)
  • Treningsmuligheter

NB: Noen fasiliteter som f.eks. utendørs svømmebasseng og restaurant kan være sesongstengte og kan innebære betaling direkte til oppholdsstedet (lavsesong er vanligvis fra oktober til og med april for de fleste reisemål i Sør-Europa - med unntak av vinterdestinasjoner som Madeira og Kanariøyene). For Thailand er det nesten omvendt (høysesong er vanligvis fra oktober til april) - men det kan være forskjeller fra reisemål til reisemål. Vi henviser til og anbefaler forøvrig at du leser vår FAQ

Adresse

2, M. Alexandrou
54640 Thessaloniki

Koordinater

Latitude: 40.6183
Longitude: 22.9526

Anmeldelser fra TrustYou

TrustYou samler inn data fra flere vurderingssider og skaper et samlet gjennomsnitt.

Slik kan du reise

Hos Solfaktor vil vi gi deg som gjest størst mulig fleksibilitet, og du kan derfor bestille pakkereiser med valgfri avreisedato, avreiseflyplass og reiselengde. Du kan som nevnt også velge å kun bestille hotell dersom du ønsker å arrangere reisen selv.

Informasjon om aktuelle flyruter og flytider finner du i søkemotoren i trinn 2 når du søker etter en reise. 

På alle reiser som inkluderer fly og hotell kan du i tillegg bestille en leiebil eller transport t/r ditt hotell. Vi tilbyr både privat transport og felles transport med flere stopp. Informasjon om transport, kategorier og aktuelle priser for bilutleie kan du se i de påfølgende trinnene i søkemotoren. Prisene for leiebil er for hele oppholdet med henting/levering i forbindelse med ankomst/hjemreise til og fra den valgte ankomstflyplassen. 

Vis mer