Ramada Resort Bodrum

Offisiell kategori

Solfaktors vurdering

8,1
Meget bra
136 anmeldelser

Det første jeg tenker på, da vi kommer inn på Ramada Resort i Bodrum, er hvor utrolig stilfullt, kult og minimalistisk det er. Man skulle nesten tro at det var en skandinav som hadde stått for design og innredning. Alt er bare gjennomført lekkert og vakkert. Ikke nok med det, så ligger Ramada Resort på en bakketopp i utkanten av Bodrum, og det betyr at det er en makeløs utsikt over Bodrum, Kos, bukten med de mange små skipene og fjellene i innlandet. Noen ganger kan omgivelser øke ens selvtillit, og det er nettopp det som skjer når man befinner seg på Ramada Resort.

Lobbyen fortsetter ut til en delvis overdekket terrasse med store myke møbler (selvfølgelig i lekre materialer). Terrassen fortsetter ned til det lavereliggende bassengområdet og opp til øverste terrasse, hvor du også finner restauranten. Det er omkranset i vakker forening av oleander, lavendel, oliventrær, sitrontrær og bananpalmer. Det er godt at Bodrum er en så spennende og fantastisk by, ellers ville man aldri forlate hotellet!

En terrasse her, en terrasse der...

Det skorter ikke på utendørs arealer og terrasse på mange forskjellige nivåer, som alle har deres unike utsikt og vinkel på hotellets detaljer. Byggestilen kan minne om funkisstilen, hvilket medvirker til det skandinaviske uttrykket. Jeg var begeistret for vannbassenget som sprer seg rundt om den forreste delen av hotellet og som gir et stramt og rent uttrykk, for ikke å snakke om svalgangen som er overdekket av en trepergola som elegant eskorterer oss over til en annen avdeling av hotellet.

Fusionkjøkken, sushi og tindrende kveldslys

Når måltidene skal inntas, er det tre restauranter å velge mellom. Hovedrestauranten byr på buffet, både til frokost og middag, med en blanding av lokale tyrkiske og internasjonale retter. Hvis du vil ha den beste utsikten til din middag, skal du velge The Club Restaurant på den øverste terrassen, hvor det blir servert á la carte fusionretter og en fabelaktig utsikt over Bodrums kveldslys. I sushirestauranten kan du også få utsøkt fersklaget sushi.

Når mosjon blir morsomt

Man spiser godt på Ramada Resort, så kanskje er det godt at det er gode muligheter for å forbrenne noen kalorier under oppholdet. Faktisk kan du både dyrke tennis, squash og spinning, benytte treningsrommet, få et tyrkisk bad og selvfølgelig ta en dukkert i svømmebassenget. Ramada har selvfølgelig også sin egen strand, med badebro og gratis transfer fra hotellet. Gled deg også til en tur i det lekre spa-et og det oppvarmede innendørs svømmebassenget, hvis du kommer utenom sommermånedene.

Godt å vite om Ramada Resort

Ramada Resort ligger i utkanten av Bodrum, og det er 4 km til sentrum. Du kan ta dolmussen eller en taxi inn til byen.

Hotellet egner seg godt til par, men barn i alle aldre er velkommen, også kjæledyr, hvis det skulle friste.

Det er to km til kysten, hvor Ramada har sin egen strand. Her er det sandstrand og badebro samt en cafe, hvor du kan stille sulten og tørsten. Hotellet gratis transfer til stranden.

Derfor skal du velge Ramada Resort Bodrum

  • Nærmeste flyplass: 40 km
  • Nærmeste strand: ca. 1 km
  • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)
  • Internettilgang / WiFi

Kart og avstander

  • St. Peterborgen – ca. 5 km
  • Kaninøya – ca. 21 km
  • Myndosporten (Gümüslük) – ca. 2 km
  • Dedeman Aquapark i Ortakent – ca. 5 km
  • Pamukkale – ca. 251 km
  • Ephesus – ca. 179 km

Rommene har fin størrelse (de minste er omkring 30 m2) og lyst og vennlig innredet. Standardrommene har fransk balkong med utsikt enten til hagen og byen eller havet. Her finner du alt du forventer på et hotellrom, som aircondition, minibar, romservice, gratis Wi-Fi, pengeskap, hårføner... og tøfler. Badene er fine, men ikke romslige.

Hvis du vil ha mer plass, kan du velge en juniorsuite som også har fransk altan. Velg en suite hvis du vil ha veldig god plass, flere stuer og soverom og privat terrasse og boblebad, med utsikt over bukten og Bodrum.

Alle de viste rombildene er eksempler. Innredning og størrelse kan variere innenfor samme romtype. Vær oppmerksom på at om du bestiller overnatting i kategorien "economy" kan dette avvike fra vår beskrivelse - ofte holder kategorien "economy" en lavere standard (med eller uten vinduer/utsikt).

Nedenfor finner du utvalgte hotell- og romfasiliteter på Ramada Resort Bodrum . Noen kan være felles og/eller mot betaling på stedet, eller tilhøre spesifikke romtyper.

  • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)
  • Aircondition
  • Internettilgang / WiFi
  • Restaurant
  • Mulighet for havutsikt/innsjøutsikt
  • Balkong
  • Barnebasseng evt. seksjon
  • Parkering / Garasje (evt. mot betaling)
  • Byen er nærmere enn 3 km
  • Strand nærmere enn 1½ km
  • Spa / Velværesenter
  • Hotellbar
  • Mulighet for privat basseng
  • Nær vannet (max 4 km)
  • Treningsmuligheter

NB: Noen fasiliteter som f.eks. utendørs svømmebasseng og restaurant kan være sesongstengte og kan innebære betaling direkte til oppholdsstedet (lavsesong er vanligvis fra oktober til og med april for de fleste reisemål i Sør-Europa - med unntak av vinterdestinasjoner som Madeira og Kanariøyene). For Thailand er det nesten omvendt (høysesong er vanligvis fra oktober til april) - men det kan være forskjeller fra reisemål til reisemål. Vi henviser til og anbefaler forøvrig at du leser vår FAQ

Adresse

Kavakli Sarnic Caddesi
48470 Bitez

Koordinater

Latitude: 37.0366
Longitude: 27.3938

Anmeldelser fra TrustYou

TrustYou samler inn data fra flere vurderingssider og skaper et samlet gjennomsnitt.

Slik kan du reise

Hos Solfaktor vil vi gi deg som gjest størst mulig fleksibilitet, og du kan derfor bestille pakkereiser med valgfri avreisedato, avreiseflyplass og reiselengde. Du kan som nevnt også velge å kun bestille hotell dersom du ønsker å arrangere reisen selv.

Informasjon om aktuelle flyruter og flytider finner du i søkemotoren i trinn 2 når du søker etter en reise. 

På alle reiser som inkluderer fly og hotell kan du i tillegg bestille en leiebil eller transport t/r ditt hotell. Vi tilbyr både privat transport og felles transport med flere stopp. Informasjon om transport, kategorier og aktuelle priser for bilutleie kan du se i de påfølgende trinnene i søkemotoren. Prisene for leiebil er for hele oppholdet med henting/levering i forbindelse med ankomst/hjemreise til og fra den valgte ankomstflyplassen. 

Vis mer