Oxygen Residence

Warszawa, Polen

7 netter Vis på kart
Ving Fly+Hotell
Totalpris: 1000000
Se pris og bestill

Fasiliteter

  • Heis

Om hotellet

Har du Oxygen Residence som ditt overnattingssted i Warszawa vil du bo sentralt, kun 5 minutter å kjøre fra Museum for Warzsawa-opprøret og Universitetet i Warszawa. Denne leiligheten med hele 4 stjerner ligger 1,5 mi (2,4 km) unna Kultur- og vitenskapspalasset og 1,8 mi (2,9 km) unna Grand Theatre.

Kontinental frokost tilbys daglig fra kl. 08.00 til kl. 11.00 mot et tillegg.

Dra nytte av stedets fasiliteter, som wi-fi (mot et tillegg), tour-/billettassistanse og rabatt på nærliggende treningsstudio.

Du må være over 18 år for å kunne sjekke inn. Det kan pålegges avgifter for ekstra personer, og denne avgiften kan variere avhengig av overnattingsstedets egne regler.

Legitimasjon med bilde utstedt av offentlig myndighet samt et kredittkort kreves ved innsjekking for uforutsette utgifter.

Spesielle forespørsler avhenger av tilgjengelighet ved innsjekking og kan koste ekstra. Spesielle forespørsler kan ikke garanteres oppfylt. Merk at kulturelle normer og regler for gjester kan variere avhengig av land og overnattingssted. Det er overnattingsstedet som har bestemt reglene som er oppgitt. Dette hotellet vil legge inn en kredittkortreservasjon på 100PLN for bestillinger der oppholdet skal betales på stedet, i stedet for ved bestilling. Gjester som vil ha ytterligere detaljer, kan kontakte overnattingsstedet ved hjelp av informasjonen i bestillingsbekreftelsen de fikk tilsendt etter bestilling.

Resepsjonen er åpen hver dag fra kl. 07.00 til kl. 21.00.

Flyplasstransport er tilgjengelig etter avtale. Kontakt hotellet på forhånd for mer informasjon. Avgifter kan påløpe. Kontakt overnattingsstedet i forkant for mer informasjon.

Du vil måtte betale følgende på overnattingsstedet: Depositum: 100.00 PLN per opphold. Vi har tatt med alle kostnadene hotellet har oppgitt til oss. Kostnadene kan imidlertid variere, for eksempel avhengig av lengden på oppholdet og rommet du bestiller.

Vis på kart

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Beklager, ingen tilbud tilgjengelig

Vi kunne ikke finne noen tilgjengelige tilbud som kombinerer ønsket hotell og dato. Vennligst forsøk en annen reiseperiode, avreisedato eller reiselengde.

Tilbake til charter søket

Utreise
Hjemreise
Utreise

Hjemreise

Kart