Corvin Center Suites

Offisiell kategori

Solfaktors vurdering

8,9
Meget bra
1105 anmeldelser

Corvin Center Suites tilbyr leiligheter fordelt på fire forskjellige bygninger i sentrum av Budapest. Her bor du med tilgang til egen kjøkkenkrok hvor du kan lage mat til de gangene du ikke vil på restaurantjakt. Se frem til et behagelig besøk i Ungarns hyggelige hovedstad.

Vil du på en weekendtur eller et lengre besøk til Ungarns vakre hovedstad? I Budapest venter mye kultur, shopping, historie og hyggelige matopplevelser på deg. Byen, som er delt i to deler av elven Donau, byr på pittoreske nabolag, storslåtte avenyer, praktfulle slott og vakker arkitektur. Når du bor på Corvin Center Suites, blir du ønsket velkommen til ferieleiligheter hvor du kan slappe av etter all turneen rundt i byen.

Corvin Center Suites tilbyr ferieleiligheter fordelt på fire forskjellige bygninger (nær hverandre) i Budapest. Du starter fra en sentral beliggenhet hvorfra du kan nå flere av byens attraksjoner og mest kjente steder til fots. Du kan selvfølgelig også hoppe på offentlig transport dersom du ønsker å komme deg til de mer ytre delene av byen. Alle leilighetene er utstyrt med kjøkken/kjøkkenkrok hvor du kan lage mat selv. Du finner nærmeste dagligvarebutikk rundt hjørnet. I nærheten av leilighetene er det også flere restauranter og kafeer hvor du kan ta en pause på en utendørs terrasse når været tillater det.

Corvin Center Suites ligger i hjertet av Budapest med Corvin Plaza like rundt hjørnet og 4 minutters gange fra Paul Street Boys Monument. Dette leilighetshotellet med hele 4 stjerner ligger 1,5 mi (2,4 km) unna Gellert furdo (Gellert termiske bad og basseng) og 1,7 mi (2,7 km) unna Stefansdomen (Szent-Istvan Bazilika).

Kontinental frokost tilbys daglig fra kl. 07.30 til kl. 11.00 mot et tillegg.

Derfor skal du velge Corvin Center Suites



Greit å vite

Resepsjonen er åpen hver dag fra kl. 10.00 til 01.00. Det er gratis Wi-Fi i alle områder (med forbehold om endringer). Eventuell turistskatt betales på stedet. Vær oppmerksom på at du kan bli pålagt å betale et depositum for leiligheten ved ankomst, som refunderes ved avreise dersom leiligheten forlates i opprinnelig stand. Du kan bestille tur-retur-transport mellom flyplassen og hotellet når du bestiller reisen.

Kart og avstander

  • Avstand til sentrum: ca. 2 km
  • Tre inn i kunsten i det artige, tredimensjonale galleriet i Budapest: ca. 2.9 km
  • Det gripende holocaustmonumentet ved promenaden langs Donau: ca. 3.6 km
  • Nyt den fantastiske utsikten over byen fra Citadellet: ca. 3 km
  • Andrássy Avenue og den eldste metroen i det kontinentale Europa: ca. 3.2 km
  • Kongepalasset i Buda: ca. 3.9 km
  • Et av de mange imponerende utsiktspunktene over byen fra Gellertfjellet: ca. 3.4 km
  • Hosök tere - Helteplassen, minnegrav for Ungarns døde helter: ca. 3.9 km
  • Gå fra Buda til Pest (eller omvendt) via den berømte Kjedebroen: ca. 3.3 km
  • Budapest zoologiske og botaniske hage: ca. 4.5 km
  • Fiskerbastionen (Halászbástya) med den lekre utsikten over Donau: ca. 4.3 km
  • Den flotte og karakteristiske Mathiaskirken: ca. 4.3 km
  • Nyt den herlige stemningen ved den musikalske fontenen: ca. 4.8 km
  • Ungarns fantastiske parlamentsbygning med sin fascinerende historie: ca. 4.9 km
  • Elegante og vakre St. Stefans Basilika: ca. 4.3 km
  • Slapp av i Széchenyibadenes varme kilder: ca. 4.6 km
  • Margaret-øya, et grønt pusterom midt i storbyen: ca. 6 km
  • Budapest Liszt Ferenc Flyplass: ca. 16 km (30m)

Corvin Center Suites tilbyr 23 leiligheter i forskjellige størrelser og kategorier. Leilighetene ligger i fire ulike bygg og er innredet i klassisk stil med ulike farger og materialer. Fasilitetene inkluderer TV, gratis Wi-Fi og safe. De private badene har dusj og/eller badekar, toalett og hårføner. Leilighetene har også fullt utstyrt kjøkken/kjøkken.

Føl deg som hjemme i et av de 23 gjesterommene, som er individuelt dekorert, og som har et kjøkken med kjøleskap/fryseboks i full størrelse og ovn. Rommene har en 32-tommers Flatskjerm-TV med kabel-TV, og wi-fi inkludert som holder deg tilkoblet Internett. Rommene har safe og mikrobølgeovn, og rengjøring tilbys ukentlig.

Alle de viste rombildene er eksempler. Innredning og størrelse kan variere innenfor samme romtype. Vær oppmerksom på at om du bestiller overnatting i kategorien "economy" kan dette avvike fra vår beskrivelse - ofte holder kategorien "economy" en lavere standard (med eller uten vinduer/utsikt).

Nedenfor finner du utvalgte hotell- og romfasiliteter på Corvin Center Suites. Noen kan være felles og/eller mot betaling på stedet, eller tilhøre spesifikke romtyper.

  • Aircondition
  • Internettilgang / WiFi
  • Parkering / Garasje (evt. mot betaling)
  • I by eller landsby
  • Byen er nærmere enn 3 km
  • Hotellbar
  • 2 eller flere soverom

NB: Noen fasiliteter som f.eks. utendørs svømmebasseng og restaurant kan være sesongstengte og kan innebære betaling direkte til oppholdsstedet (lavsesong er vanligvis fra oktober til og med april for de fleste reisemål i Sør-Europa - med unntak av vinterdestinasjoner som Madeira og Kanariøyene). For Thailand er det nesten omvendt (høysesong er vanligvis fra oktober til april) - men det kan være forskjeller fra reisemål til reisemål. Vi henviser til og anbefaler forøvrig at du leser vår FAQ

Adresse

Futó Utca 34-36
1082 Budapest

Koordinater

Latitude: 47.4863
Longitude: 19.0748

Anmeldelser fra TrustYou

TrustYou samler inn data fra flere vurderingssider og skaper et samlet gjennomsnitt.

Slik kan du reise

Hos Solfaktor vil vi gi deg som gjest størst mulig fleksibilitet, og du kan derfor bestille pakkereiser med valgfri avreisedato, avreiseflyplass og reiselengde. Du kan som nevnt også velge å kun bestille hotell dersom du ønsker å arrangere reisen selv.

Informasjon om aktuelle flyruter og flytider finner du i søkemotoren i trinn 2 når du søker etter en reise. 

På alle reiser som inkluderer fly og hotell kan du i tillegg bestille en leiebil eller transport t/r ditt hotell. Vi tilbyr både privat transport og felles transport med flere stopp. Informasjon om transport, kategorier og aktuelle priser for bilutleie kan du se i de påfølgende trinnene i søkemotoren. Prisene for leiebil er for hele oppholdet med henting/levering i forbindelse med ankomst/hjemreise til og fra den valgte ankomstflyplassen. 

Vis mer

Reisemål Ungarn

Andre hoteller Budapest

Vis flere