Palace Suite

Offisiell kategori

Solfaktors vurdering

9,2
Fantastisk
557 anmeldelser

Palace Suite ligger i sentrum av Trieste, på gågaden Via San Nicolò. Herfra tar det kun fem minutter å gå til Piazza Unità d'Italia, Europas største torg, og omtrent like lang tid til vannet. Med andre ord bor du med et perfekt utgangspunkt hvis du ønsker å oppleve alle severdighetene og de storslåtte plassene som byen tilbyr.  

Palace Suite ligger i et vakkert palass som stammer fra det tidlige 1900-tallet og som i dag har blitt omgjort til luksuriøse suiter og leiligheter i hjertet av Trieste. Bak en storslått fasade i jugendstil blir du ønsket velkommen til moderne suiter med mye plass og mange forskjellige fasiliteter som bidrar til et behagelig opphold. Blant annet har du tilgang på et privat kjøkken i hver suite og leilighet, hvilket betyr at du på egenhånd kan stå for matlagingen dersom du ikke vil oppsøke en restaurant i nærheten. Det ligger vel og merke massevis av restauranter, barer og butikker på gatene omkring hotellet, og resepsjonspersonalet foreslår gjerne personlige favoritter og reserverer bord for deg hvis du ønsker det. 

Innsjekk foregår på søsterhotellet Hotel Continentale, som ligger på den andre siden av gaten. Her har du også adgang til et treningssenter som du kan bruke fritt. På samme sted, nærmere bestemt på Café Continentale, serveres frokost hver morgen i førsteetasjens hall med sin vakre stukkatur, tregulv og overdådige lysekroner. Morgenbuffeten inkluderer alt fra fersk frukt og gryn til pålegg, oster og kaker. Café Continentale serverer både frokost og middag, inkludert fisk, skalldyr og ulike vegetarretter med fantastisk smak.

Derfor skal du velge Palace Suite

Du kan booke transport t/r mellom flyplassen og hotellet gjennom Escapeaway. WiFi er gratis og tilgjengelig i alle områder (med forbehold om endringer). Resepsjonen er døgnåpen. Hotellet har heis. Frokostbuffett er åpen hver dag fra kl. 07.00 til 10.30 (med forbehold om endringer). Eventuell turistskatt betales på stedet. 

Hotelltype

Kart og avstander

  • Ta beina fatt i Val Rosandra Naturpark: ca. 12 km
  • Deilig atmosfære og gastronomi i Udine: ca. 75 km
  • Trieste Flyplass: ca. 40 km (40m)
  • Treviso Flyplass: ca. 147 km (1h 50m)
  • Venezia Flyplass: ca. 151 km (1h 50m)

Palace Suite tilbyr 16 suiter og leiligheter i forskjellige størrelser og kategorier. Alle rommene er innredet individuelt i en moderne stil som er preger av sort, grått og hvitt. Rommene har lysegrå vegger og mørkegrå gardiner og store, innrammede abstrakte kunstverker. I tillegg finnes speil i dekorative rammer, designlamper og parkettgulv. Stuen har en fargerik skinnsofa som bidrar til et eget fargestikk i stuen. Enkelte soverom har balkong med utsikt over Trieste. Sengene har madrasser og sengetøy som holder høyeste kvalitet.  Alle værelser har moderne fasiliteter som TV, gratis Wi-Fi, aircondition og minibar. De private badeværelsene har dusj og/eller badekar, tøfler, hårføner og gratis toalettartikler. Alle rommene har et fullt utstyr kjøkken med kjøleskap, komfyr, mikrobølgeovn, kjøkkenredskaper og eget spisested. 

 

Alle de viste rombildene er eksempler. Innredning og størrelse kan variere innenfor samme romtype. Vær oppmerksom på at om du bestiller overnatting i kategorien "economy" kan dette avvike fra vår beskrivelse - ofte holder kategorien "economy" en lavere standard (med eller uten vinduer/utsikt).

Nedenfor finner du utvalgte hotell- og romfasiliteter på Palace Suite. Noen kan være felles og/eller mot betaling på stedet, eller tilhøre spesifikke romtyper.

  • Aircondition
  • Internettilgang / WiFi
  • Restaurant
  • I by eller landsby
  • Byen er nærmere enn 3 km
  • Hotellbar
  • Nær vannet (max 4 km)

NB: Noen fasiliteter som f.eks. utendørs svømmebasseng og restaurant kan være sesongstengte og kan innebære betaling direkte til oppholdsstedet (lavsesong er vanligvis fra oktober til og med april for de fleste reisemål i Sør-Europa - med unntak av vinterdestinasjoner som Madeira og Kanariøyene). For Thailand er det nesten omvendt (høysesong er vanligvis fra oktober til april) - men det kan være forskjeller fra reisemål til reisemål. Vi henviser til og anbefaler forøvrig at du leser vår FAQ

Adresse

Via San Nicolò 34-36 / Via Dante 6a
Trieste

Koordinater

Latitude: 45.6503
Longitude: 13.7735

Anmeldelser fra TrustYou

TrustYou samler inn data fra flere vurderingssider og skaper et samlet gjennomsnitt.

Slik kan du reise

Hos Solfaktor vil vi gi deg som gjest størst mulig fleksibilitet, og du kan derfor bestille pakkereiser med valgfri avreisedato, avreiseflyplass og reiselengde. Du kan som nevnt også velge å kun bestille hotell dersom du ønsker å arrangere reisen selv.

Informasjon om aktuelle flyruter og flytider finner du i søkemotoren i trinn 2 når du søker etter en reise. 

På alle reiser som inkluderer fly og hotell kan du i tillegg bestille en leiebil eller transport t/r ditt hotell. Vi tilbyr både privat transport og felles transport med flere stopp. Informasjon om transport, kategorier og aktuelle priser for bilutleie kan du se i de påfølgende trinnene i søkemotoren. Prisene for leiebil er for hele oppholdet med henting/levering i forbindelse med ankomst/hjemreise til og fra den valgte ankomstflyplassen. 

Vis mer