CPH Pevero Hotel

Offisiell kategori

Solfaktors vurdering

8,7
Meget bra
301 anmeldelser

Hotellet ligger frodig nær den vakre kysten og stranden oppe ved Sardinias nordøstre hjørne. Herfra har du et perfekt utgangspunkt for å besøke flere av øyas vakre strender og fantastisk skjærgård. Colonna Pevero Hotel er et komfortabelt hotell hvor du ikke trenger å gå ut for å spise og drikke godt, du har et par restauranter og flere barer å velge mellom. Dette er et hotell hvor du kan føle deg bortskjemt med god service, god mat og vakker utsikt.

Hotellets vakre bassengområdet er det som skiller seg mest ut og som er forskjellig fra mange andre av øyas hoteller. Her har du faktisk fem forskjellige basseng (en del med lavere nivåer for de minste gjestene - men ikke separat), jacuzzi og solterrasse på ca. 3000 m², et perfekt sted for deg som lengter etter en ferie med sol og bading i fokus. Spesielt om kvelden når solen går ned og mørket har lagt seg er bassengområdet ekstra vakkert og lyser opp omgivelsene med sin intense blå farge. Sett deg ned på en av terrassene og nyt den behagelige sommerkvelder under stjernenehimmelen. Når du føler at det er på tide å bade i det krystallklare og asurblåe havet, kan du ta turen til de vakre strendene i Piccolo og Grande Pevero, som ligger i nærheten, hvor du kan leie strandstoler og parasoller. Det er mange fantastiske strender i Sardinia. Har du mulighet, anbefaler vi at du legger ut på et eventyr og finner frem til din favoritt. Som et tips, kan vi nevne Spiaggia del Principe og Liscia Ruja som ligger ca. 3-4 km unna. Leier du også gummibåt kan du stoppe hvor du ønsker å dykke og snorkle i "naturlige bassenger" hvor du er alene om herlighet.

En av de tingene mange mennesker setter pris på og lengter etter når Sardinia er nevnt (i tillegg til sjø og strender) er god mat. Om det kommer an på solen, den varme havbrisen eller de fantastiske kokkene lar vi være usagt, men maten smaker guddommelig godt på Sardinia. Det er ikke bare sjømat på menyen, men også kjøtt, ost og grønnsaker av forskjellige varianter. Colonna Pevero Hotel er ikke noe unntak og det er to restauranter å velge mellom. Sofistikerte Zafferano er en à la carte-restaurant med en koselig terrasse hvor du har utsikt over bukten. Antonio Erriu som er kjøkkensjef ble født i Sardinia, og han legger stor lidenskap og stolthet i det han gjør. Her kan du velge fra et bredt utvalg av fine viner og flere av dem er sardinske. Du bør bestille bord på forhånd hvis du ønsker å spise på Zafferano. En annen restaurant som heter Atmosphera og er den du spiser på hvis du har valgt overnatting inkludert middag. Atmosfæren er elegant og menyen tilbyr mange tradisjonelle spesialiteter. Selv fra Atmosphera har du vakker utsikt over bukten og den opplyste hagen. Her er det også Signor Erriu som har oppsyn med det hele, noe som betyr at vi er sikre på kvaliteten. Dersom du har spesielle ønsker om mat, så vennligst gi oss beskjed så snart du sjekker inn.

Det er ikke bare middag som serveres på hotellet, men også lunsj og når du føler det er tid for en matbit, kan du spasere bort til Le Piscine Grill Restaurant hvor du kan velge mellom en rikholdig buffé og grillmat. I løpet av dagen kan du på Le Arcate Bar, den "tropiske bassengbaren" kjøpe kald drikke, velsmakende cocktails, apertiff, smoothies, sandwicher, salater, småretter og snacks. Alternativt kan du velge å slappe av en stund i Gerani Lobby Bar som er en hyggelig liten bar med en terrasse ved lobbyen. Du bestemmer selv om du ønsker å drikke før eller etter middagen. Om du ønsker, kan du nyte god drikke i skyggen, med stillheten og den vakre utsikten.

Siden du bor på øyas nordlige halvdelen, kan du besøke den vakre Costa Smeralda og dens fantastiske skjærgård. For eksempel kan du besøke Porto Cervo, bare noen få kilometer fra hotellet, som er et populært sted hvor kjendiser elsker å legge til sine luksusyachter. En fin kveldsunderholdning er å ta en rolig spasertur ned til havnen med en deilig iskrem i hånden og skue skattene. Her er det nok av luksuriøse designerbutikker. Hvis du er ute etter tradisjonelle håndverk og litt folkeliv, bør du benytte anledningen til å besøke markedet i San Pantaleo, på tirsdager (morgen og formiddag). Har du ønske om å ta noen lengre dagsturer, kan du krysse halve øya Isola Rossa og den pittoreske byen Castelsardo (ca 95 km). Selv en tur ut til den berømte Alghero er verdsatt av mange. Colonna Pevero Hotel, tar det noen timer å bile til (ca. 159 km), men det er verdt turen ettersom du krysser øyas fascinerende innland med sitt kuperte landskap.

Ca. 4 km unna ligger Pevero Golf Club med 18 hull, 72 par (ca. 60 dekar), som gir spesielle rabatter til Colonna Peveros gjester. I klubbhuset kan du leie og kjøpe utstyr hvis du ikke har tatt med ditt eget. Hvis du er nybegynner, kan du ta privattimer eller delta i grupper som blir holdt. Har du lyst til å la bilen stå, kan du hoppe på skyttelbussen som tilbys, uten ekstra kostnader. Hvis du ikke spiller golf, men likevel ønsker å aktivere deg, kan du ta et slag tennis (det finnes noen baner ett par kilomteter fra hotellet), besøke hotellets treningssenter/Technogym eller helse kretsen der du kan trene i frisk luft. Personlige trenere kan bestilles hvis du virkelig ønsker å skjemme deg selv bort. Foretrekker du lange turer, flotte sykkelturer eller å se omgivelsene fra hesteryggen, er dette også mulig. Vel "hjemme" igjen, kan du slappe av i velværesenteret med en massasje eller annen behandling Flere tips og råd om hva du kan gjøre får du ved å henvende deg i resepsjonen som også selv organisere fine turer av ulike slag, både på land og til sjøs. De kan blant annet hjelp deg med å leie scootere, båter, gummibåter og reservere havfiske, dykking og seilturer.

Derfor skal du velge CPH Pevero Hotel

  • Nærmeste flyplass: 32 km
  • Nærmeste strand: ca. 250 m
  • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)
  • Internettilgang / WiFi

Greit å vite

Du kan bestille en transport mellom flyplassen og hotellet via oss på Escapeaway. Wi-Fi er gratis og tilgjengelig i alle områder (med forbehold om endringer). Resepsjonen er åpen 24 timer i døgnet. Eventuelle behandlinger i SPA bestilles og betales på stedet. Frokostbuffé er tilgjengelig hver dag (med forbehold om endringer). Eventuell turistskatt betales på stedet.

Kart og avstander

  • Nærmeste strand: ca. 250 m
  • Avstand til sentrum: ca. 3 km
  • Her blomstrer jetsetterlivet, Porto Cervo: ca. 4.2 km
  • Baja Sardinia: ca. 9 km
  • San Pantaleo: ca. 12 km
  • Cannigione: ca. 14 km
  • Utgravingene ved Arzachene: ca. 15 km
  • Porto Rotondo: ca. 24 km
  • Kritthvite strender ved San Teodoro: ca. 57 km
  • Olbia Flyplass: ca. 32 km (40m)
  • Alghero Flyplass: ca. 154 km (2h 10m)
  • Cagliari Flyplass: ca. 295 km (3h 20m)

Det finnes som sagt 100 rom i forskjellige kategorier. Alle har balkong eller terrasse, selv om noen er små får de plass er et lite bord og to stoler. Ønsker du havutsikt, bør du velge mellom Superior, Deluxe og Suite. Alle rommene er utstyrt med aircondition, satellitt-TV, Wi-Fi, minibar, safe, telefon og hårføner. Det er vaskeri på stedet, internetpunkt, parkering og helikopterplattform. Butlertjeneste er tilgjengelig på forespørsel.

Alle de viste rombildene er eksempler. Innredning og størrelse kan variere innenfor samme romtype. Vær oppmerksom på at om du bestiller overnatting i kategorien "economy" kan dette avvike fra vår beskrivelse - ofte holder kategorien "economy" en lavere standard (med eller uten vinduer/utsikt).

Nedenfor finner du utvalgte hotell- og romfasiliteter på CPH Pevero Hotel. Noen kan være felles og/eller mot betaling på stedet, eller tilhøre spesifikke romtyper.

  • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)
  • Aircondition
  • Internettilgang / WiFi
  • Restaurant
  • Mulighet for havutsikt/innsjøutsikt
  • Balkong
  • Parkering / Garasje (evt. mot betaling)
  • Strand nærmere enn 1½ km
  • Byen er nærmere enn 3 km
  • Spa / Velværesenter
  • Hotellbar
  • Nær vannet (max 4 km)
  • Treningsmuligheter

NB: Noen fasiliteter som f.eks. utendørs svømmebasseng og restaurant kan være sesongstengte og kan innebære betaling direkte til oppholdsstedet (lavsesong er vanligvis fra oktober til og med april for de fleste reisemål i Sør-Europa - med unntak av vinterdestinasjoner som Madeira og Kanariøyene). For Thailand er det nesten omvendt (høysesong er vanligvis fra oktober til april) - men det kan være forskjeller fra reisemål til reisemål. Vi henviser til og anbefaler forøvrig at du leser vår FAQ

Adresse

Località Golfo Del Pevero
07021 Porto Cervo

Koordinater

Latitude: 41.1117
Longitude: 9.5393

Anmeldelser fra TrustYou

TrustYou samler inn data fra flere vurderingssider og skaper et samlet gjennomsnitt.

Slik kan du reise

Hos Solfaktor vil vi gi deg som gjest størst mulig fleksibilitet, og du kan derfor bestille pakkereiser med valgfri avreisedato, avreiseflyplass og reiselengde. Du kan som nevnt også velge å kun bestille hotell dersom du ønsker å arrangere reisen selv.

Informasjon om aktuelle flyruter og flytider finner du i søkemotoren i trinn 2 når du søker etter en reise. 

På alle reiser som inkluderer fly og hotell kan du i tillegg bestille en leiebil eller transport t/r ditt hotell. Vi tilbyr både privat transport og felles transport med flere stopp. Informasjon om transport, kategorier og aktuelle priser for bilutleie kan du se i de påfølgende trinnene i søkemotoren. Prisene for leiebil er for hele oppholdet med henting/levering i forbindelse med ankomst/hjemreise til og fra den valgte ankomstflyplassen. 

Vis mer