Akrathos Beach Hotel

Offisiell kategori

Solfaktors vurdering

9,1
Fantastisk
731 anmeldelser

Ouranoupoli på den greske halvøya Halkidiki er en kosmopolitisk by som byr på massevis av sjarme. I Ouranoupoli har man klart å bevare mye tradisjon og historiske steder, herunder det byzantinske tårn, som stolt kneiser på stranden. I bykjernen kan du slentre rundt på sjarmerende gater og torg, og de smale smugene er fylt med butikker som selger lokalt kunsthåndverk og andre spennende varer. Ouranoupoli likevel også en moderne by som tilber alle fasilitetene som de besøkende forventer.

Kun fem minutters kjøretur fra Ouranoupoli ligger Akrathos Beach Hotel, som - i likhet med hva navnet antyder - ligger med havet som nærmeste nabo. I bakgrunnen tårner de vakre, grønne fjellskråningene som skaper en behagelig, omfavnende atmosfære der du kan nyte det strålende, greske været. Ved det store bassengområdet med utsikt over havet kan du slå deg ned i en liggestol og nyte skyggen under en parasoll. Det samme kan du gjøre på den private stranden; der kan du også veksle mellom rolige stunder og spennende aktiviteter i vannet. Dykking, snorkling og jetski er blant noen av aktivitetene du kan prøve, men dersom du foretrekker rekreasjon på roligere vis er det mulig å trene i treningsrommet og handle i hotellets egen, lille butikk. 

Akrathos Beach Hotel følger en byggestil som er inspirert av klosteret som ligger i samme område. Dette bidrar til en autentisk stemning. Til tross for at området er stort, finnes det mange små, rolige steder der du kan sette deg ned med en god bok og kanskje noe godt å drikke fra baren. I løpet av dagen serveres enkel snacks og matretter i barene, og på kvelden kan du se frem til å spise middag i en av hotellets to resturanter. I tavernaen serveres en à la carte-meny, mens hovedresturanten serverer en stor buffét med mange ulike matretter som passer for både voksne og barn. Her blir også frokosten servert i en velsmakende buffét med greske spesialiteter blandet med fersk frukt, nybakt brød og god kaffe; dette gir deg en perfekt start på dagen!

 

Derfor skal du velge Akrathos Beach Hotel

  • Nærmeste flyplass: 115 km
  • Nærmeste strand: ca. 80 m
  • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)
  • Internettilgang / WiFi

Greit å vite

Det finnes privat parkering på området, men mot betaling. Du kan velge å booke transport tur/retur mellom flyplassen og hotellet via Escapeaway. WiFi er gratis og tilgjengelig i alle områder, men med forbehold om endringer. Resepsjonen er åpen hele døgnet. Eventuell deltakelse i ulike aktiviteter bookes på stedet. Hotellet har heis. Frokostbuffet er tilgjengelig hver dag fra 08:00 til 10:00 (med forbehold om endringer). Eventuell turistskatt betales på stedet. 

Kart og avstander

  • Nærmeste strand: ca. 80 m
  • Avstand til sentrum: ca. 3 km
  • Mount Athos: ca. 13 km
  • Thessaloniki Flyplass: ca. 115 km (1h 50m)

Akrathos Beach Hotel tilbyr 266 soverom og suiter i forskjellige størrelser og kategorier. Alle soverommene er individuelt innredet i en elegant og moderne stil med vakre fargevalg og velutvalgte møbler som bidrar til en hjemmekoselig atmosfære. Rommene har balkong eller terrasse med utemøbler og utsikt over havet eller det omkringliggende området. Sengene har madrasser og sengeklær av ypperste kvalitet. Alle soverommene har moderne fasiliteter som TV, gratis WiFi, aircondition, safe og kaffemaskin. De private baderommene har dusj og/eller badekar og gratis toalettartikler. 

Alle de viste rombildene er eksempler. Innredning og størrelse kan variere innenfor samme romtype. Vær oppmerksom på at om du bestiller overnatting i kategorien "economy" kan dette avvike fra vår beskrivelse - ofte holder kategorien "economy" en lavere standard (med eller uten vinduer/utsikt).

Nedenfor finner du utvalgte hotell- og romfasiliteter på Akrathos Beach Hotel. Noen kan være felles og/eller mot betaling på stedet, eller tilhøre spesifikke romtyper.

  • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)
  • Aircondition
  • Internettilgang / WiFi
  • Restaurant
  • Balkong
  • Mulighet for havutsikt/innsjøutsikt
  • Barnebasseng evt. seksjon
  • Parkering / Garasje (evt. mot betaling)
  • Strand nærmere enn 1½ km
  • Byen er nærmere enn 3 km
  • Treningsmuligheter
  • Hotellbar
  • Nær vannet (max 4 km)

NB: Noen fasiliteter som f.eks. utendørs svømmebasseng og restaurant kan være sesongstengte og kan innebære betaling direkte til oppholdsstedet (lavsesong er vanligvis fra oktober til og med april for de fleste reisemål i Sør-Europa - med unntak av vinterdestinasjoner som Madeira og Kanariøyene). For Thailand er det nesten omvendt (høysesong er vanligvis fra oktober til april) - men det kan være forskjeller fra reisemål til reisemål. Vi henviser til og anbefaler forøvrig at du leser vår FAQ

Adresse

Ouranoupolis Peripheral Road
63075 Ouranoupolis

Koordinater

Latitude: 40.3460
Longitude: 23.9667

Anmeldelser fra TrustYou

TrustYou samler inn data fra flere vurderingssider og skaper et samlet gjennomsnitt.

Slik kan du reise

Hos Solfaktor vil vi gi deg som gjest størst mulig fleksibilitet, og du kan derfor bestille pakkereiser med valgfri avreisedato, avreiseflyplass og reiselengde. Du kan som nevnt også velge å kun bestille hotell dersom du ønsker å arrangere reisen selv.

Informasjon om aktuelle flyruter og flytider finner du i søkemotoren i trinn 2 når du søker etter en reise. 

På alle reiser som inkluderer fly og hotell kan du i tillegg bestille en leiebil eller transport t/r ditt hotell. Vi tilbyr både privat transport og felles transport med flere stopp. Informasjon om transport, kategorier og aktuelle priser for bilutleie kan du se i de påfølgende trinnene i søkemotoren. Prisene for leiebil er for hele oppholdet med henting/levering i forbindelse med ankomst/hjemreise til og fra den valgte ankomstflyplassen. 

Vis mer