Sant Pere del Bosc Hotel & SPA

Offisiell kategori

Solfaktors vurdering

9,2
Fantastisk
642 anmeldelser

Her inne i det katalanske landskapet har jeg funnet en virkelig perle. Solen skinner og jeg har forlatt hovedveien og kjører inn på en støvete vei, omgitt av grønn skog på begge sider. Min kollega kjører bilen så jeg har god mulighet til å nyte de flotte omgivelsene på veien til Sant Pere del Bosc Hotel & Spa. Veien fortsetter og det føles som ut i det uendelige. På et tidspunkt deler skogveien seg i to, og endelig ser jeg det første tegnet på at vi er på rette vei. I midten av de to veien, står det nemlig et grønt skilt; Sant Pere del Bosc og vi blir en smule lettet over å ikke ha kjørt feil. Den siste kilometeren fra skiltet og frem til hotellet, blir jeg veldig spent på hva som venter meg der fremme ved Sant Pere del Bosc. Velkommen til et ordentlig hideaway!

På veien til Sant Pere del Bosc Hotel & Spa kjører du forbi den lokale restauranten El Senglar, som lager typiske katalanske retter. Det er en hyggelig familieeid restaurant med mor og far på kjøkkenet og sønnen som serverer. Du skal ikke forvente en fin middag, og restauranten ser kanskje ikke ut som det helt store, men stemningen er god blant de lokale gjestene og det sies at du vil spise godt. Så selv om hotellets restaurant nok blir vanskelig å komme seg bort fra, ja så vil jeg unne deg et besøk på El Senglar.

Et historisk preg fra det 10. århundre

Endelig kan jeg skimte Sant Pere del Bosc i det fjerne, hvor tårnet til det majestetiske bygget begynner å bli synlig, og jeg begynner allerede her å få en ide om hva som venter meg. Hotellet ligger i et gammelt benediktinerkloster fra det 10. århundre og har derfor et lite kapell, Mare de Déu de Grácia. Klosteret har, utover å være et munkekloster, også fungert som et hjem for eldre og mer sårbare mennesker i samfunnet. 

Benediktinerklosteret har opplevd mye siden det 10. århundret. Det gotiske klosteret brant i 1694 og ble hundre år senere bygget opp igjen i barokkstil. Senere stod en av Gaudis tidligere elever for renoveringen av bygningen, så den fremstår som den gjør i dag.

Detalj på detalj

Sant Pere del Bosc Hotel & SPA er et luksuriøst boutiquehotell, som åpnet sine dører i 2012, da den nåværende eieren av klosteret, familien Cabañas hadde foretatt enda en renovering av stedet. Familien bor selv i det flotte rosa huset ved parkeringsplassen.

Mireia venter på meg ved døråpningen og jeg legger fort merke til den første detaljen av mange, nemlig resepsjonistenes like og meget flotte kjoler. På Sant Pere del Bosc Hotel & SPA er det tenkt ned til den minste detalj, og den historiske bygningen setter rammen for en luksuriøs, moderne og avantgarde innredning. Detaljene er det mange av, og det vil du også gi meg rett i, når du opplever hotellet selv. Særlig iøynefallende er den flotte lysskulpturen med vannmenn av glass som henger ned langs trappeoppgangen bak resepsjonsområdet. Den er det verdt å studere nærmere.

Restaurant L’Indiàc

Navnet på Sant Pere del Bosc Hotel & Spas restaurant stammer fra den tidligere eieren Nicolau Font i Maig, som emigrerte til Cuba, hvor han tjente sin formue og deretter reiste tilbake til Spania. En hjemvendt emigrant blir kalt en Indiano i Catalonia, og for å holde fast ved historien er restauranten blitt oppkalt L’Indià. Navnet kan lure litt, for du spiser ikke indisk mat på hotellet, men selvfølgelig den delikate gastronomien fra Costa Brava. Her serveres sunne og moderne retter, basert på de tradisjonelle oppskriftene og kjøkkenet benytter seg av nærområdets lokale produkter. 

Når du sitter i restauranten kan du raskt merke det historiske avtrykket, med det katalanske, buede steintak, utsmykket med lyskjeder som skaper en hyggelig og romantisk stemning. Utenfor så sitter du på en deilig overdekket terrasse med utsikt til den store eiketresskogen som omkranser Montseny-parken.

Frokosten på Sant Pere del Bosc er buffet og de resterende måltidene er á la carte. Ved bassenget kan du kjøpe snacks og drikkevarer i bassengbaren.

Middelhavet kan skimtes

Selv om du som sagt befinner deg inne i landet, så er du fremdeles i kjøreavstand til kysten og Middelhavet, som du kan nyte utsikten av i det fjerne. Du kan også velge å bli på Sant Pere del Bosc Hotel & Spa og ta en avkjølende dukkert i utendørs saltvannsbassenget eller benytte deg av spa’en.

Spa’en finner du ved bassengområdet og der inne er det et deilig saltvannsbasseng, hamam og massasjerom, hvor du blant annet kan få indiske Ayurvade-behandlinger. Behandlingene er en hindutradisjon, som foretas ut fra en 5000 år gammel visjon om at kropp og sinn henger sammen, og at en kombinasjon av sund diett og massasje er essensen i å holde sykdommer borte.

Godt å vite:

Området omkring hotellet er perfekt til vandreturer og mountainbikes.

Velger du å bo på Sant Pere del Bosc, vil jeg anbefale at du har en leiebil til rådighet. Hotellet ligger inne i landet og du vil trenge en bil for å komme til nærmeste by. 

Spa’en koster € 10 pr. dag i entré. 
... og her finner du en liten butikk med badetøy og accessoirer.

Sant Pere del Bosc tilbyr tjenester som passer til et 5 stjerners hotell: barnevakt, personlig assistent, spesialist i make-up og hår, ernæringsekspert, personlig shopper og mye mer. I tillegg kan du arrangere spesielle transfer tjenester på hotellet, med helikopter, privatjet og leie av båt, hvis dette ønskes. Og har du leiebil, så er det selvfølgelig parkering ved hotellet.
 

Derfor skal du velge Sant Pere del Bosc Hotel & SPA

  • Nærmeste flyplass: 33 km
  • Nærmeste strand: ca. 6.1 km
  • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)
  • Internettilgang / WiFi

Kart og avstander

  • Nærmeste flyplass, Barcelona El Prat – ca. 95 km
  • ærmeste strand, Platja de Fenals – ca. 6 km
  • Nærmeste by, Lloter de Mar – ca. 6 km
  • Barcelona – ca. 80 km
  • Det gotiske og jødiske kvartal i Girona – ca. 45 km
  • ... og noen av verdens beste restauranter
  • La Bispal d’Emporda – ca. 72 km
  • ... med det ypperste av håndlaget keramikk i Spania
  • Salvador Dalí Museet i Figueres – ca. 84 km
  • Salvador Dalís hus i Portlligat – ca. 113 km
  • Miniputtstaten Androrra, hvor det kan handles tollfritt – ca. 225 km
  • Det eksklusive Begur – et trekkplaster for feinschmeckere – ca. 70 km
  • De romerske ruinene i Terragona (UNESCO) – ca. 177 km

Sant Pere del Bosc er med sine 19 rom et lite hideaway. Du kan velge mellom 9 rom, juniorsuiter og suiter. Alle rom er unike med et tema, som f.eks. en farge, eller en hyllest til kvinner, både enkeltpersoner og kvinneligheten generelt. Her er et par eksempler:

Juniorsuiten Joan Beaz på 26m2 hyller den kvinnelige komponisten og sangeren som kjempet for menneskerettigheter, naturen og rettferdighet. Suiten er innredet i grønne farger som refererer til naturen, og eldre møbler er blitt gjenbrukt for å avspeile historien. På den 13m2 terrassen har du et utendørs en-persons boblebad.

Juniorsuiten Pauline på 28m2 er oppkalt etter Pauline Baez, en ballettdanser på Moulin Rouge. Innredningen er elegant burlesque med farger fra fuchsiablomsten. 

Juniorsuiten Sor Catalina på 27m2 har fått navnet etter en trebøyle med navnet Catalina som ble funnet under renoveringen. Rommet er en hyllest til alle de kvinner som har dedikert sitt liv til å hjelpe de eldre og svake personene som en gang bodde i klosteret. Innredningen er lys og elegant. På den 13m2 terrassen har du et utendørs en-persons boblebad.

Juniorsuiten Daphne på 23m2 hyller Lloret de Mar. Kvinnenavnet Daphne betyr laurbær og Lloret de Mar kan oversettes til «havets lille laurbærtre», og det er nemlig et laurbær som pryder byens våpenskjold. Det var den kjente katalanske poeten Josep Carner som var den første til å skrive om Daphne. Her sover du i en seng laget av laurbærtre og du har en privat terrasse på 13m2 med et utendørs en-persons boblebad.

Likegyldig hvilket rom du får, så har du mulighet for å velge mellom flere forskjellige puter i putemenyen, og du kan få massasje på rommet. Har rommet badekar eller boblebad, kan du til og med får et tilberedt et romantisk bad med salter.  

Det er ikke mulig å velge en bestemt juniorsuite, men vi sender gjerne av sted en forespørsel, så du skal bare kontakte oss :)

Fasiliteter:

  • Aircondition
  • Wi-Fi
  • Satelitt-TV
  • Telefon
  • Minibar
  • Sikkerhetsboks
  • Roomservice
Alle de viste rombildene er eksempler. Innredning og størrelse kan variere innenfor samme romtype. Vær oppmerksom på at om du bestiller overnatting i kategorien "economy" kan dette avvike fra vår beskrivelse - ofte holder kategorien "economy" en lavere standard (med eller uten vinduer/utsikt).

Nedenfor finner du utvalgte hotell- og romfasiliteter på Sant Pere del Bosc Hotel & SPA. Noen kan være felles og/eller mot betaling på stedet, eller tilhøre spesifikke romtyper.

  • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)
  • Aircondition
  • Internettilgang / WiFi
  • Restaurant
  • Balkong
  • Parkering / Garasje (evt. mot betaling)
  • Byen er nærmere enn 3 km
  • Spa / Velværesenter
  • Hotellbar
  • Innendørsbasseng
  • Nær vannet (max 4 km)

NB: Noen fasiliteter som f.eks. utendørs svømmebasseng og restaurant kan være sesongstengte og kan innebære betaling direkte til oppholdsstedet (lavsesong er vanligvis fra oktober til og med april for de fleste reisemål i Sør-Europa - med unntak av vinterdestinasjoner som Madeira og Kanariøyene). For Thailand er det nesten omvendt (høysesong er vanligvis fra oktober til april) - men det kan være forskjeller fra reisemål til reisemål. Vi henviser til og anbefaler forøvrig at du leser vår FAQ

Adresse

Paratge de Sant Pere Del Bosc
17310 Lloret De Mar

Koordinater

Latitude: 41.7119
Longitude: 2.7906

Anmeldelser fra TrustYou

TrustYou samler inn data fra flere vurderingssider og skaper et samlet gjennomsnitt.

Slik kan du reise

Hos Solfaktor vil vi gi deg som gjest størst mulig fleksibilitet, og du kan derfor bestille pakkereiser med valgfri avreisedato, avreiseflyplass og reiselengde. Du kan som nevnt også velge å kun bestille hotell dersom du ønsker å arrangere reisen selv.

Informasjon om aktuelle flyruter og flytider finner du i søkemotoren i trinn 2 når du søker etter en reise. 

På alle reiser som inkluderer fly og hotell kan du i tillegg bestille en leiebil eller transport t/r ditt hotell. Vi tilbyr både privat transport og felles transport med flere stopp. Informasjon om transport, kategorier og aktuelle priser for bilutleie kan du se i de påfølgende trinnene i søkemotoren. Prisene for leiebil er for hele oppholdet med henting/levering i forbindelse med ankomst/hjemreise til og fra den valgte ankomstflyplassen. 

Vis mer

Andre hoteller Lloret de Mar

Vis flere