NH Pisa

Offisiell kategori

Solfaktors vurdering

7,7 Gjesteanmeldelser

En god base i Pisa

Hvis en beskjeden livsstil uten luksus er nok for deg, men du behøver en sentral bopæl, vil NH Pisa være et godt valg for et kortere besøk i Pisa.

Tett på byens travle liv

Et moderne og rent hotell rett bak sentralbanestasjonen. Foran hotellet finner du en bussholdeplass, der bussen frakter deg til flyplassen på 10 minutter. Firenze ligger kun en times togtur fra Pisa, og fra hotellet tar det kun ca. 20 minutter å spasere til det skjeve tårn.

Minneverdige spaserturer

En gåtur herfra til det skjeve tårn vil på ingen måte være kjedelig da du kommer til å spasere rett gjennom Pisas historiske sentrum med alle dets fristende, historiske steder fylt med restauranter, barer, butikker og elegante piazzaer. Så hvis du ikke må skynde deg kan det ta en stund å komme til tårnet, da du på sannsynligvis får lyst til å sette deg ned og nyte stemningen på en eller flere av piazzaene underveis.

Gå i Galileis fotspor

Når du først har kommet til tårnet bør du også besøke katedralen (Duomo), den største av sitt slag i Europa da den ble bygget. På samme piazza finner du den sirkulære bygningen "Baptisteriet", som er der Galileo Galilei ble døpt. I tillegg kan du her besøke Camposantoen, en monumental kirkegård.

Alt du behøver

Med hensyn til service og fasiliteter er NH Pisa akkurat det man kan forvente av et 4-stjerners hotell, og intet mindre. Her får du valuta for pengene. På Ristorante dei Cavalieri er det gode muligheter for å bli introdusert til det toskanske kjøkkenet. Det er også her frokosten serveres om morgenen. Barområdet er et fint sted å ta en liten drink før eller etter middagen for å kvikke deg opp etter lange og begivenhetsrike dager i Pisa. I baren kan du også få servert snacks og lette salater. Hele hotellet har gratis Wi-Fi, og det er privat parkering tilgjengelig dersom du ankommer med bil.

Renoverte eller klassiske rom

Hotellet har 100 rom i forskjellige kategorier. Standard-rommene er mer klassiske i stilen, og Superior-rommene er det litt større og mer moderne motstykket til Standard-rommene. Fra 6. etasje har rommene egen balkong med en fantastisk utsikt over byen og piazzaen foran sentralbanestasjonen. Alle rom er utstyrte med satellitt-tv med internasjonale kanaler, gratis Wi-Fi, kaffe- og tefasiliteter, minibar, safe, klimaanlegg og privat bad med dusj.

Derfor skal du velge NH Pisa

  • Nærmeste flyplass: 5 km
  • Internettilgang / WiFi
  • Restaurant
  • Parkering / Garasje

NH Pisa er ikke tilgjengelig for øyeblikket

NH Pisa er ikke en del av Solfaktors program for øyeblikket.

Kart og avstander

  • Pisa med sitt skjeve tårn: ca. 1.7 km
  • Sjarm og hygge i Lucca: ca. 37 km
  • Ponte Vecchio, shopping og domkirken i Firenze: ca. 84 km
  • Pisa Flyplass: ca. 5 km (10m)
  • Firenze Flyplass: ca. 100 km (1h 10m)
  • Bologna Flyplass: ca. 171 km (2h 0m)
  • Roma Fiumicino Flyplass: ca. 320 km (3h 30m)
  • Roma Ciampino Flyplass: ca. 347 km (3h 40m)
Alle de viste rombildene er eksempler. Innredning og størrelse kan variere innenfor samme romtype. Vær oppmerksom på at om du bestiller overnatting i kategorien "economy" kan dette avvike fra vår beskrivelse - ofte holder kategorien "economy" en lavere standard (med eller uten vinduer/utsikt).

Nedenfor finner du utvalgte hotell- og romfasiliteter på NH Pisa. Noen kan være felles og/eller mot betaling på stedet, eller tilhøre spesifikke romtyper.

  • Aircondition
  • Internettilgang / WiFi
  • Restaurant
  • Balkong
  • Parkering / Garasje (evt. mot betaling)
  • I by eller landsby
  • Byen er nærmere enn 3 km
  • Hotellbar

NB: Noen fasiliteter som f.eks. utendørs svømmebasseng og restaurant kan være sesongstengte og kan innebære betaling direkte til oppholdsstedet (lavsesong er vanligvis fra oktober til og med april for de fleste reisemål i Sør-Europa - med unntak av vinterdestinasjoner som Madeira og Kanariøyene). For Thailand er det nesten omvendt (høysesong er vanligvis fra oktober til april) - men det kan være forskjeller fra reisemål til reisemål. Vi henviser til og anbefaler forøvrig at du leser vår FAQ

Adresse

Piazza Della Stazione 2
56125 Pisa

Koordinater

Latitude: 43.7090
Longitude: 10.3990

Slik kan du reise

Hos Solfaktor vil vi gi deg som gjest størst mulig fleksibilitet, og du kan derfor bestille pakkereiser med valgfri avreisedato, avreiseflyplass og reiselengde. Du kan som nevnt også velge å kun bestille hotell dersom du ønsker å arrangere reisen selv.

Informasjon om aktuelle flyruter og flytider finner du i søkemotoren i trinn 2 når du søker etter en reise. 

På alle reiser som inkluderer fly og hotell kan du i tillegg bestille en leiebil eller transport t/r ditt hotell. Vi tilbyr både privat transport og felles transport med flere stopp. Informasjon om transport, kategorier og aktuelle priser for bilutleie kan du se i de påfølgende trinnene i søkemotoren. Prisene for leiebil er for hele oppholdet med henting/levering i forbindelse med ankomst/hjemreise til og fra den valgte ankomstflyplassen. 

Vis mer

Reisemål Toscana

Vis flere