More Meni Beach

Offisiell kategori

Solfaktors vurdering

8,9
Meget bra
343 anmeldelser

Så fort du setter deg ned ved svømmebassenget på More Meni Beach eller slår deg ned i utendørsbaren med en god drink er det fort gjort å tenke at du har kommet til Paradis; her kan du nyte synet av de vakre trærne, de naturlige materialene som er gjennomgående i hotellets design og solstrålene i det som er en oase i Tigaki på nordkysten av Kos. Som gjest er det fort fristende å tilbringe hele ferien på More Meni Beach, til tross for at byen og øya har mye å by på. Velkommen til More Meni Beach! 

For de fleste reisende er en ferie på Kos synonymt med lange, late dager på stranden. Dersom du bor på det lille feriestedet Tigaki på Kos` nordkyst kan du solbade og svømme hele dagen på én av øyas mest populære strender. Reisende fra hele verden kommer hit for å nyte den 10 kilometer lange sandstranden, men stedet er også høyt verdsatt av øyas lokalbefolkning. Det er massevis av plass her, både til avslapning og til lek. Dette betyr at alt fra familier til kjærestepar velger Tigaki som feriemål. Fra More Meni Beach tar det kun tre minutter å gå den korte avstanden til stranden; et bedre utgangspunkt finner du neppe!

Et sted du neppe ønsker å forlate med det første

More Meni Beach er mer enn bare et hotell. Dette er et førsteklasses bosted der rommene ligger spredt i en hovedbygning og to bungalows. Eleganse, moderne arkitektur og en bohemsk innredning er gjennomgående i alle rom, uavhengig av hvorvidt du befinner deg på ditt private rom, i resturanten, ved baren eller ved svømmebassenget. Her er det deilig å oppholde seg og det avkoblende miljøet bidrar til at roen raskt innfinner seg i kropp og sjel. Svømmebassenget er omringet av et lekkert tredekk der du finner solsenger, store, myke puter, vakre halmparasoller og gamle oliventrær. Sammen bidrar alt dette til en behagelig atmosfære når du slår deg ned for å nyte en dag med sol i ansiktet og avkjølende dukkerter i svømmebassenget. 

Greske smaker i en mer moderne versjon 

I løpet av feriedagene dine kan du bestille forfriskende drikke i bassengbaren, der du også kan sette deg ned i en deilig lounge. More Meni Beach har også en resturant der du kan smake på det greske kjøkkenet med en moderne vri med kreative matretter som er basert på lokale råvarer. Kokkene strekker seg så langt som mulig for å imponere deg, og til middagen kan du smake på både lokale og internasjonale håndplukkede viner. Dersom du ønsker mer natteliv kan du reise inn til Kos By, som byr på mye moro, barer og resturanter. Sett deg ned og nyt folkelivet i Kos By, som også er et flott sted å besøke på dagtid, mens det er litt roligere, åpne butikker og mulighet for å besøke det vakre havneområdet. 

Derfor bør du reise til More Meni Beach

  • Du får bo på et bohemhotell nær stranden i Tigaki
  • Du får adgang til et behagelig bassengområde med bar
  • Ideelt for deg som setter pris på personlig service og gresk gjestfrihet
  • Du får smake på gresk mat med en egen vri i resturanten
  • Du får være tett på Tigakis utvalg av resturanter og barer
  • Du vil bo tett på utfluktsmål som Kos by, som ligger 10 kilometer unna 

Verdt å vite om More Meni Beach

Det finnes privat parkering ved hotellet (mot eventuell kostnad). Du kan velge å booke transport tur/retur mellom flyplassen og hotellet via Escapeaway. WiFi er gratis og tilgjengelig i alle områder, men med forbehold om endringer. Resepsjonen er åpen hele døgnet. Frokost er tilgjengelig hver dag  (med forbehold om endringer). Eventuell turistskatt betales på stedet. Vennligst bemerk deg at dette er et hotell for reisende som er 16 år eller eldre. 

Derfor skal du velge More Meni Beach

  • Nærmeste flyplass: 23 km
  • Nærmeste strand: ca. 20 m
  • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)
  • Internettilgang / WiFi

Kart og avstander

  • Nærmeste strand: ca. 20 m
  • Avstand til sentrum: ca. 10 m
  • Kos Flyplass: ca. 23 km (30m)

More Meni Beach tilbyr 63 rom og suiter i ulike størrelser og kategorier. Alle rommene er individuelt innredet i en moderne, bohemaktig stil med fokus på naturlige farger og materialer. Rommene har balkong eller terrasse med hagemøbler. Sengene har madrasser og sengetøy av høyeste kvalitet. Alle rommene har moderne fasiliteter som TV, gratis Wi-Fi, aircondition og minibar. I de private baderommene finnes boblebad og/eller badekar, tøfler, hårføner og gratis toalettartikler. 

Alle de viste rombildene er eksempler. Innredning og størrelse kan variere innenfor samme romtype. Vær oppmerksom på at om du bestiller overnatting i kategorien "economy" kan dette avvike fra vår beskrivelse - ofte holder kategorien "economy" en lavere standard (med eller uten vinduer/utsikt).

Nedenfor finner du utvalgte hotell- og romfasiliteter på More Meni Beach. Noen kan være felles og/eller mot betaling på stedet, eller tilhøre spesifikke romtyper.

  • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)
  • Aircondition
  • Internettilgang / WiFi
  • Restaurant
  • Balkong
  • Mulighet for havutsikt/innsjøutsikt
  • Parkering / Garasje (evt. mot betaling)
  • Strand nærmere enn 1½ km
  • Hotellbar
  • Nær vannet (max 4 km)

NB: Noen fasiliteter som f.eks. utendørs svømmebasseng og restaurant kan være sesongstengte og kan innebære betaling direkte til oppholdsstedet (lavsesong er vanligvis fra oktober til og med april for de fleste reisemål i Sør-Europa - med unntak av vinterdestinasjoner som Madeira og Kanariøyene). For Thailand er det nesten omvendt (høysesong er vanligvis fra oktober til april) - men det kan være forskjeller fra reisemål til reisemål. Vi henviser til og anbefaler forøvrig at du leser vår FAQ

Adresse

853 00 Tigaki
853 00 Tigaki

Koordinater

Latitude: 36.8888
Longitude: 27.1842

Anmeldelser fra TrustYou

TrustYou samler inn data fra flere vurderingssider og skaper et samlet gjennomsnitt.

Slik kan du reise

Hos Solfaktor vil vi gi deg som gjest størst mulig fleksibilitet, og du kan derfor bestille pakkereiser med valgfri avreisedato, avreiseflyplass og reiselengde. Du kan som nevnt også velge å kun bestille hotell dersom du ønsker å arrangere reisen selv.

Informasjon om aktuelle flyruter og flytider finner du i søkemotoren i trinn 2 når du søker etter en reise. 

På alle reiser som inkluderer fly og hotell kan du i tillegg bestille en leiebil eller transport t/r ditt hotell. Vi tilbyr både privat transport og felles transport med flere stopp. Informasjon om transport, kategorier og aktuelle priser for bilutleie kan du se i de påfølgende trinnene i søkemotoren. Prisene for leiebil er for hele oppholdet med henting/levering i forbindelse med ankomst/hjemreise til og fra den valgte ankomstflyplassen. 

Vis mer