Akti Ouranoupoli Beach Resort

Offisiell kategori

Solfaktors vurdering

9,3
Fantastisk
249 anmeldelser

I byen Ouranoupoli på halvøya Halkidiki, kun en halv times biltur fra den kosmopolitiske byen Thessaloniki, ligger Akti Ouranoupoli Beach Resort vakkert til i landskapet. Her venter det vakre omgivelser, der du kan tilbringe en ferie som kombinerer gresk gjestfrihet på sitt beste, fantastiske severdigheter og ekte tradisjonelle greske smaker i restauranten og barene.

Akti Ouranoupoli Beach Resort er et velutstyrt hotell med flere fasiliteter som bidrar til den bekvemme feriefølelsen. Her kan du sitte ned ved det imponerende utendørsbassenget der du omgis av frodige hager og kan nyte en uendelig utsikt ut mot det glitrende havet. Dessuten er det lett å komme til eventyrstranden som ligger rett foran hotellet. Her er det flere solstoler og parasoller og det krystallklare vannet lokker med forfriskende dukkerter i varmen. Stranden har fått Blått Flagg for sin renslighet og fasilitetene og her er det massevis av plass både til lek og avslapning. 

Uansett om du reiser med en gruppe venner, med familien eller din bedre halvdel, så er det noe for deg her. Mens barna leker i barnebassenget, på lekeplassen eller i lekerommet, vil du kanskje prøve ut en ny sport, enten til havs eller på land. Sammen kan dere leie sykler og dra ut i området, som byr på vakker natur. Pakk med til en piknik og finn en herlig strand der dere kan ta en pause – det er ekte kvalitetstid! Vel tilbake på Akti Ouranoupoli Beach Resort kan dere se frem til god mat i den innbydende restauranten som serverer greske og internasjonale spesialiteter. Hele dagen kan du også bestille drikke og enklere snacks i barene og dessuten kan du starte dagen med en stor og energigivende frokost, med utsikt ut over eiendommen. 

Derfor skal du velge Akti Ouranoupoli Beach Resort

  • Nærmeste flyplass: 114 km
  • Nærmeste strand: ca. 50 m
  • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)
  • Internettilgang / WiFi

Greit å vite

Privat parkering er tilgjengelig på området (eventuelt mot et gebyr). Du kan velge å bestille transport tur/retur flyplassen og hotellet hos oss i Escapeaway. Wi-Fi er gratis og er tilgjengelig i alle rom (med forbehold om endringer). Resepsjonen er åpen 24 timer i døgnet. Frokostbuffét er tilgjengelig alle dager (med forbehold om endringer). Eventuell turistskatt betales på stedet.

Hotelltype

Kart og avstander

  • Nærmeste strand: ca. 50 m
  • Avstand til sentrum: ca. 3 km
  • Mount Athos: ca. 13 km
  • Thessaloniki Flyplass: ca. 114 km (1h 50m)

Akti Ouranoupoli Beach Resort har 80 rom og suiter i forskjellige størrelser og kategorier. Alle rom er individuelt innredet i en moderne og elegant stil, de fleste med lyse farger og nøye utvalgte materialer og møbler. Rommene har balkong eller terrasse med utemøbler og utsikt ut mot havet eller hagene. Alle rom har moderne fasiliteter som TV, gratis Wi-Fi, klimaanlegg og sikkerhetsboks. Rommenes bad har dusj og/eller badekar, hårføner og luksuriøse toalettartikler.

Alle de viste rombildene er eksempler. Innredning og størrelse kan variere innenfor samme romtype. Vær oppmerksom på at om du bestiller overnatting i kategorien "economy" kan dette avvike fra vår beskrivelse - ofte holder kategorien "economy" en lavere standard (med eller uten vinduer/utsikt).

Nedenfor finner du utvalgte hotell- og romfasiliteter på Akti Ouranoupoli Beach Resort. Noen kan være felles og/eller mot betaling på stedet, eller tilhøre spesifikke romtyper.

  • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)
  • Aircondition
  • Internettilgang / WiFi
  • Restaurant
  • Mulighet for havutsikt/innsjøutsikt
  • Balkong
  • Barnebasseng evt. seksjon
  • Parkering / Garasje (evt. mot betaling)
  • Strand nærmere enn 1½ km
  • Hotellbar
  • Nær vannet (max 4 km)

NB: Noen fasiliteter som f.eks. utendørs svømmebasseng og restaurant kan være sesongstengte og kan innebære betaling direkte til oppholdsstedet (lavsesong er vanligvis fra oktober til og med april for de fleste reisemål i Sør-Europa - med unntak av vinterdestinasjoner som Madeira og Kanariøyene). For Thailand er det nesten omvendt (høysesong er vanligvis fra oktober til april) - men det kan være forskjeller fra reisemål til reisemål. Vi henviser til og anbefaler forøvrig at du leser vår FAQ

Adresse

P.o. Box 5881
63075 Ouranoupolis

Koordinater

Latitude: 40.3476
Longitude: 23.9634

Anmeldelser fra TrustYou

TrustYou samler inn data fra flere vurderingssider og skaper et samlet gjennomsnitt.

Slik kan du reise

Hos Solfaktor vil vi gi deg som gjest størst mulig fleksibilitet, og du kan derfor bestille pakkereiser med valgfri avreisedato, avreiseflyplass og reiselengde. Du kan som nevnt også velge å kun bestille hotell dersom du ønsker å arrangere reisen selv.

Informasjon om aktuelle flyruter og flytider finner du i søkemotoren i trinn 2 når du søker etter en reise. 

På alle reiser som inkluderer fly og hotell kan du i tillegg bestille en leiebil eller transport t/r ditt hotell. Vi tilbyr både privat transport og felles transport med flere stopp. Informasjon om transport, kategorier og aktuelle priser for bilutleie kan du se i de påfølgende trinnene i søkemotoren. Prisene for leiebil er for hele oppholdet med henting/levering i forbindelse med ankomst/hjemreise til og fra den valgte ankomstflyplassen. 

Vis mer