Eagles Palace

Offisiell kategori

Solfaktors vurdering

9,4
Fantastisk
431 anmeldelser

Ouranoupoli er et vakkert feriested på Halkidiki i det nordøstlige Hellas, som kan by på en vakker sandstrand der det byzantinske tårnet rager høyt over strandens gjester. For deg som ønsker å reise på en avslappende ferie full av mange forskjellige opplevelser er Ouranoupoli absolutt et sted å anbefale. Fra Eagles Palace har du et godt utgangspunkt med byens underholdning i umiddelbar nærhet. Du bor i sentrum av en vakker middelhavshage med frodige planter og mange hyggelige kroker, som gir deg litt skygge på de varmeste dagene.

På Eagles Palace ønskes du velkommen til en verden av uforglemmelige opplevelser på et sted med uberørt landskap, spennende historie og smakfulle, kulinariske opplevelser. Her er alt hva du måtte trenge i løpet av en fantastisk ferie under den greske solen, og områdets flotte fasiliteter bidrar til å gjøre ferien din både behagelig og bekvem. De vakre hagene som omgir Eagles Palace bidrar til en ekte feriestemning: her finner du en avslappende ro, og du kommer helt sikkert til å finne ditt favorittsted under et tre, der du kan sette deg med en god bok og noe godt å drikke på. Du kan naturligvis også slappe av på den private sandstranden eller ved det fristende bassengområdet, hvor liggestoler og parasoller venter på deg. Mens barna leker i barneklubben, hvor erfarne fagfolk passer på dem, kan du besøke hotellets spaavdeling. Der kan du bestille deilige behandlinger og nyte både sauna og jacuzzi. 

I omgivelsene omkring Eagles Palace finnes mange spennende aktivitetsmuligheter. På stranden kan du prøve forskjellige vannsporter; her ligger også et dykkersenter som underviser i grunnleggende ferdigheter for deg som vil utforske livet under havoverflaten. Gå heller ikke glipp av en båttur dersom du ønsker å se kyststripen fra havsiden. På land kan du vandre ut i den vakre naturen, enten på en vandre- eller sykkeltur. Sykler kan leies på hotellet. Hvis du er glad i tennis, kan du jo utfordre en venn til en tenniskamp?

Etter en dag fullstappet med opplevelser har du nok rukket å bli sulten. Du kan se frem til lekre matretter i en av Eagles Palaces fire resturanter. Her finner du alt fra fine dining-resturanter som kun er for voksne til en grillresturant og en resturant som byr på en stor, smakfull buffet - perfekt for familier! Uansett smak og behag vil du helt sikkert finne noe som tilfredsstiller dine smaksløker. Etter middagen kan du avslutte kvelden med en god cocktail i én av de tre barene, hvor du samtidig kan nyte en behagelig atmosfære, vakker utsikt og rolig musikk i bakgrunnen. 

Derfor skal du velge Eagles Palace

  • Nærmeste flyplass: 113 km
  • Nærmeste strand: ca. 20 m
  • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)
  • Internettilgang / WiFi

Greit å vite

Det finnes privat parkering på området, men mot betaling. Du kan velge å booke transport tur/retur mellom flyplassen og hotellet via Escapeaway. WiFi er gratis og tilgjengelig i alle områder, men med forbehold om endringer. Resepsjonen er døgnåpen. Alle spabehandlinger bookes og betales på stedet. Hotellet har heis. Morgenbuffet er tilgjengelig alle dager (med forbehold om endringer). Eventuell turistskatt betales på stedet. 

Kart og avstander

  • Nærmeste strand: ca. 20 m
  • Avstand til sentrum: ca. 4.5 km
  • Mount Athos: ca. 11 km
  • Thessaloniki Flyplass: ca. 113 km (1h 50m)

Eagles Palace tilbyr 157 rom og suiter i ulike størrelser og kategorier. Alle rommene er individuelt innredet i en moderne og hyggelig stil med utvalgte møbler og materialer.  Rommene har balkong eller terrasse med hagemøbler og utsikt over hotellets hage. Noen av hotellrommene har eget basseng. Sengene har madrasser og sengetøy av høyeste kvalitet. Alle rommene har moderne fasiliteter som TV, gratis Wi-Fi, minibar, lydisolasjon og kaffemaskin. I de private baderommene finnes boblebad og/eller badekar, hårføner og gratis toalettartikler. 

Alle de viste rombildene er eksempler. Innredning og størrelse kan variere innenfor samme romtype. Vær oppmerksom på at om du bestiller overnatting i kategorien "economy" kan dette avvike fra vår beskrivelse - ofte holder kategorien "economy" en lavere standard (med eller uten vinduer/utsikt).

Nedenfor finner du utvalgte hotell- og romfasiliteter på Eagles Palace. Noen kan være felles og/eller mot betaling på stedet, eller tilhøre spesifikke romtyper.

  • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)
  • Aircondition
  • Internettilgang / WiFi
  • Restaurant
  • Mulighet for havutsikt/innsjøutsikt
  • Balkong
  • Barnebasseng evt. seksjon
  • Parkering / Garasje (evt. mot betaling)
  • Strand nærmere enn 1½ km
  • Spa / Velværesenter
  • Hotellbar
  • Innendørsbasseng
  • Mulighet for privat basseng
  • Nær vannet (max 4 km)
  • Treningsmuligheter

NB: Noen fasiliteter som f.eks. utendørs svømmebasseng og restaurant kan være sesongstengte og kan innebære betaling direkte til oppholdsstedet (lavsesong er vanligvis fra oktober til og med april for de fleste reisemål i Sør-Europa - med unntak av vinterdestinasjoner som Madeira og Kanariøyene). For Thailand er det nesten omvendt (høysesong er vanligvis fra oktober til april) - men det kan være forskjeller fra reisemål til reisemål. Vi henviser til og anbefaler forøvrig at du leser vår FAQ

Adresse

630 75 Ouranoupolis
630 75 Ouranoupolis

Koordinater

Latitude: 40.3539
Longitude: 23.9510

Anmeldelser fra TrustYou

TrustYou samler inn data fra flere vurderingssider og skaper et samlet gjennomsnitt.

Slik kan du reise

Hos Solfaktor vil vi gi deg som gjest størst mulig fleksibilitet, og du kan derfor bestille pakkereiser med valgfri avreisedato, avreiseflyplass og reiselengde. Du kan som nevnt også velge å kun bestille hotell dersom du ønsker å arrangere reisen selv.

Informasjon om aktuelle flyruter og flytider finner du i søkemotoren i trinn 2 når du søker etter en reise. 

På alle reiser som inkluderer fly og hotell kan du i tillegg bestille en leiebil eller transport t/r ditt hotell. Vi tilbyr både privat transport og felles transport med flere stopp. Informasjon om transport, kategorier og aktuelle priser for bilutleie kan du se i de påfølgende trinnene i søkemotoren. Prisene for leiebil er for hele oppholdet med henting/levering i forbindelse med ankomst/hjemreise til og fra den valgte ankomstflyplassen. 

Vis mer