Murdeira Village Resort

Offisiell kategori

Solfaktors vurdering

7,9
Bra
490 anmeldelser

Murdeira Village Resort ligger på vestkysten på øya Sal, i byen Murdeira. Her bor du i hyggelige ferieleiligheter som alle har en liten privat kjøkkenkrok der du kan lage enkle måltider. Resorten har en resturant og et svømmebasseng i hagen. Du bor kun et steinkast fra stranden og havet.

Kapp Verde er en fantastisk feriedestinasjon for deg som ønsker sol og varme i tillegg til å slippe jetlag og tidsforskjeller. I Murdeira, som ligger på øya Sals vestkyst, kan du fylle dagene med rolige stunder på den lange stranden eller liv og røre, både i vannet og på land. Området er kjent for sine gode forhold for windsurfing og dykking, og Murdeira Village Resort ligger kun en kort gåtur fra stranden. På resorten finnes ferieleiligheter med egen kjøkkenkrok der du kan tilberede enkle måltider. 

På Murdeira Village Resort finnes dessuten et deilig utendørsbasseng i felleshagen og en tennisbane, og i nærområdet kan du både sykle, vandre og dykke. I de nærliggende fjellene kan du gå på utflukter og nyte vakker utsikt over havet. 

Du er selvsagt velkommen til å besøke hotellets resturant, som serverer både lokale og internasjonale matretter, og i baren kan du runde av kvelden med en deilig cocktail. 

Derfor skal du velge Murdeira Village Resort

  • Nærmeste flyplass: 8 km
  • Nærmeste strand: ca. 50 m
  • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)
  • Internettilgang / WiFi

Greit å vite

Du kan bestille transport mellom flyplassen og hotellet ved bestilling av reisen. Wi-Fi er gratis og tilgjengelig i alle områdene (med forbehold om endringer). Resepsjonen er døgnåpen. Frokostbuffet er tilgjengelig hver dag mellom kl. 07.00 og kl. 10.00 mot betaling (med forbehold om endringer). Eventuell turistskatt betales på stedet. 

 

Hotelltype

Kart og avstander

  • Nærmeste strand: ca. 50 m
  • Avstand til sentrum: ca. 10 km
  • Amilcar Cabral Intl Flyplass: ca. 8 km (10m)

Murdeira Village Resort består av 40 leiligheter i forskjellige størrelser og kategorier. Alle leilighetene er individuelt innredet i en klassisk, enkel stil med lyse farger og materialer. Leilighetene har balkong eller terrasse. Alle leilighetene har moderne fasiliteter som TV, gratis Wifi, pengeskap og aircondition. De private badeværelsene er utstyrt med dusj og/eller badekar, gratis toalettartikler og hårføner. Leilighetene har også en kjøkkenkrok med kjøleskap, kaffemaskin og vask. Det kan kun tilberedes enkle måltider på kjøkkenet. 

 

Alle de viste rombildene er eksempler. Innredning og størrelse kan variere innenfor samme romtype. Vær oppmerksom på at om du bestiller overnatting i kategorien "economy" kan dette avvike fra vår beskrivelse - ofte holder kategorien "economy" en lavere standard (med eller uten vinduer/utsikt).

Nedenfor finner du utvalgte hotell- og romfasiliteter på Murdeira Village Resort. Noen kan være felles og/eller mot betaling på stedet, eller tilhøre spesifikke romtyper.

  • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)
  • Aircondition
  • Internettilgang / WiFi
  • Restaurant
  • Barnebasseng evt. seksjon
  • Parkering / Garasje (evt. mot betaling)
  • Strand nærmere enn 1½ km
  • Hotellbar

NB: Noen fasiliteter som f.eks. utendørs svømmebasseng og restaurant kan være sesongstengte og kan innebære betaling direkte til oppholdsstedet (lavsesong er vanligvis fra oktober til og med april for de fleste reisemål i Sør-Europa - med unntak av vinterdestinasjoner som Madeira og Kanariøyene). For Thailand er det nesten omvendt (høysesong er vanligvis fra oktober til april) - men det kan være forskjeller fra reisemål til reisemål. Vi henviser til og anbefaler forøvrig at du leser vår FAQ

Adresse

P.o. Box 345 Espargos
0345 Murdeira

Koordinater

Latitude: 16.6777
Longitude: -22.9353

Anmeldelser fra TrustYou

TrustYou samler inn data fra flere vurderingssider og skaper et samlet gjennomsnitt.

Slik kan du reise

Hos Solfaktor vil vi gi deg som gjest størst mulig fleksibilitet, og du kan derfor bestille pakkereiser med valgfri avreisedato, avreiseflyplass og reiselengde. Du kan som nevnt også velge å kun bestille hotell dersom du ønsker å arrangere reisen selv.

Informasjon om aktuelle flyruter og flytider finner du i søkemotoren i trinn 2 når du søker etter en reise. 

På alle reiser som inkluderer fly og hotell kan du i tillegg bestille en leiebil eller transport t/r ditt hotell. Vi tilbyr både privat transport og felles transport med flere stopp. Informasjon om transport, kategorier og aktuelle priser for bilutleie kan du se i de påfølgende trinnene i søkemotoren. Prisene for leiebil er for hele oppholdet med henting/levering i forbindelse med ankomst/hjemreise til og fra den valgte ankomstflyplassen. 

Vis mer