Hotel Art Resort Galleria Umberto

Offisiell kategori

Solfaktors vurdering

8,4
Meget bra
943 anmeldelser

Bo herskapelig i Napolis sentrum

Det imponerende Galleria Umberto i Napolis sentrum er nærmeste nabo til Kongeslottet og det verdensberømte operahuset San Carlo. Her kan du bo på et av byens mest herskapelige hoteller og nyte utsikten over det flotte glasstaket.

Et glasshus som er en konge verdig

De fleste som har vært i Napoli kjenner den imponerende shoppingarkaden med det enestående glasstaket Galleria Umberto. Det ble bygget på slutten av 1800-tallet og ble oppkalt etter den italienske kongen Umberto I. Formålet var å kombinere forretninger, kaféer og sosialt liv, og slik er det fortsatt. I de øverste etasjene ble det innredet privat beboelse, og der er i en av disse herskapsleilighetene at Hotel Art Resort Galleria Umberto er innredet. Her kan du bo som grevinner og hertuger - eller altså nesten som en konge.

Historisk sus

Å bo på Hotel Art Resort Galleria Umberto er nesten som å bo på et museum. Stilen er barokk, og de mange silkemøblene er flankert av tunge gardiner, krystallysekroner, store speil og kunstverker av alle slag. Frokosten inntar du med utsikt over det store glasstaket. Hotellet har også sin egen terrasse som vender ut mot selve gallerier, og er avskjermet av imponerende søyler med korintiske hovedsteder. Her kan du virkelig fornemme det historiske suset mens du nyter en drink etter dagens opplevelser.

Napoli for dine føtter

Hvis du skulle få lyst til å forlate hotellet under oppholdet ditt, og det håper vi du gjør, ligger hele Napoli for dine føtter. Dine nærmeste naboer er kongeslottet, operahuset San Carlo, shoppinggaten Via Toledo, torget Plebescito og den verdensberømte kaféen Gambrinus. Du bor kun et steinkast havnen så det er lett å besøke en av de tre øyene i Napolibukta; Procida, Ischia og Capri - eller ta en seiltur til byen Sorrento.

Elegante rom i barokk-stil

Alle 16 rommene på Hotel Art Resort Galleria Umberto er elegant innredede i barokk-stil og finnes i tre forskjellige kategorier: Superior, Deluxe og Junior Suite. Alle rommene har lydisolerte vinduer og har utsikt over selve Galleria Umberto eller gaten Piazzetta Matilde Serao. Rommene har satellitt-tv, telefon, minibar, safe og eget bad med hårføner. Junior Suitenes bad er marmorprydet med morgenkåper, tøfler og et boblebadekar eller dusj. Det er noen få rom som ligger i et anneks, men kun bare noen få metere fra selve hotellet.

Derfor skal du velge Hotel Art Resort Galleria Umberto

  • Nærmeste flyplass: 8 km
  • Internettilgang / WiFi
  • Parkering / Garasje
  • I by eller landsby

Kart og avstander

  • Eventyrlige Napoli: ca. 2.4 km
  • Arkeologi og aktive vulkaner i Solfatara di Pozzuoli: ca. 13 km
  • Papyrussenes Villa: ca. 14 km
  • De arkeologiske utgravingene av Herculaneum: ca. 15 km
  • Vulkanen Vesuv: ca. 24 km
  • Utgravningene i Pompeii: ca. 25 km
  • Napoli Flyplass: ca. 8 km (30m)
  • Roma Ciampino Flyplass: ca. 217 km (2h 20m)
  • Roma Fiumicino Flyplass: ca. 250 km (2h 50m)
Alle de viste rombildene er eksempler. Innredning og størrelse kan variere innenfor samme romtype. Vær oppmerksom på at om du bestiller overnatting i kategorien "economy" kan dette avvike fra vår beskrivelse - ofte holder kategorien "economy" en lavere standard (med eller uten vinduer/utsikt).

Nedenfor finner du utvalgte hotell- og romfasiliteter på Hotel Art Resort Galleria Umberto. Noen kan være felles og/eller mot betaling på stedet, eller tilhøre spesifikke romtyper.

  • Aircondition
  • Internettilgang / WiFi
  • Parkering / Garasje (evt. mot betaling)
  • I by eller landsby
  • Byen er nærmere enn 3 km
  • Hotellbar
  • Nær vannet (max 4 km)

NB: Noen fasiliteter som f.eks. utendørs svømmebasseng og restaurant kan være sesongstengte og kan innebære betaling direkte til oppholdsstedet (lavsesong er vanligvis fra oktober til og med april for de fleste reisemål i Sør-Europa - med unntak av vinterdestinasjoner som Madeira og Kanariøyene). For Thailand er det nesten omvendt (høysesong er vanligvis fra oktober til april) - men det kan være forskjeller fra reisemål til reisemål. Vi henviser til og anbefaler forøvrig at du leser vår FAQ

Adresse

Galleria Umberto I 83
80132 Naples

Koordinater

Latitude: 40.8382
Longitude: 14.2494

Anmeldelser fra TrustYou

TrustYou samler inn data fra flere vurderingssider og skaper et samlet gjennomsnitt.

Slik kan du reise

Hos Solfaktor vil vi gi deg som gjest størst mulig fleksibilitet, og du kan derfor bestille pakkereiser med valgfri avreisedato, avreiseflyplass og reiselengde. Du kan som nevnt også velge å kun bestille hotell dersom du ønsker å arrangere reisen selv.

Informasjon om aktuelle flyruter og flytider finner du i søkemotoren i trinn 2 når du søker etter en reise. 

På alle reiser som inkluderer fly og hotell kan du i tillegg bestille en leiebil eller transport t/r ditt hotell. Vi tilbyr både privat transport og felles transport med flere stopp. Informasjon om transport, kategorier og aktuelle priser for bilutleie kan du se i de påfølgende trinnene i søkemotoren. Prisene for leiebil er for hele oppholdet med henting/levering i forbindelse med ankomst/hjemreise til og fra den valgte ankomstflyplassen. 

Vis mer