Reiser til Platja d'Aro

Ta turen til solrike Platja d’Aro på kysten av Costa Brava i Spania! Nyt deilig strandliv, spennende aktiviteter og pulserende uteliv. Bestill en billig reise til Platja d'Aro med Solfaktor!

Platja d'Aro som reisemål

Platja d'Aro er en by på Costa Brava i Spania. Det er en livlig badeby i regionen Catalonia som appellerer til både familier, par og vennegrupper. Her kan du nyte sol og bad i flotte omgivelser, shopping og fornøyelser for store og små.

Attraksjoner og aktiviteter i Platja d'Aro

Strandlivet i Platja d'Aro er et trekkplaster for mange turister. Bystranden Platja d'Aro er en 2 km lang sandstrand med gode muligheter for vannsportsaktiviteter som snorkling, vindsurfing og jetski i Middelhavet. Andre populære strender er Platja Gran som byr på myk sand og klart badevann, og Cala Rovira har en familievennlig atmosfære og moderne fasiliteter, en favoritt blant barnefamilier. Fra strendene i Platja d’Aro kan du også dra på spennende båtturer og utforske kysten av Costa Brava fra Middelhavet. Reiser du med barn er det også populært å besøke vannparker som "Aquadiver". Her finner du vannsklier, basseng og morsomme aktiviteter for store og små.

Hvis du er interessert i kultur og historie kan du ta en liten kjøretur og utforske historiske steder som Castell d'Aro. Dette er en sjarmerende middelalderlandsby med brosteinsgater og gamle bygninger. Regionen Catalonia er også kjent for flotte naturopplevelser. Her finner du utmerkede kyststier og fjellandskap som inviterer til både fotturer, hesteridning og sykkelturer med fantastisk utsikt. Er du golfinteressert finner du golfbaner både i Platja d’Aro og i nærheten av byen hvor du kan spille en runde golf med havutsikt.

Når er det best å reise til Platja d'Aro?

Høysesongen i Spania er på sommeren og det er perioden som flest turister besøker Platja d’Aro. Temperaturene er høye med mye sol som gjør det ideelt for sol og bad. Ønsker du å styre unna de største folkemengdene kan du besøke Platja d’Aro på våren eller høsten. I disse periodene er det fortsatt behagelige temperaturer og det er ideelt for sightseeing og utendørsaktiviteter i Catalonia. Vinteren i Platja d’Aro er mild sammenlignet med andre europeiske steder, men det er kjøligere og dette er perioden med færrest besøkende til Costa Brava.

Matopplevelser og uteliv i Platja d'Aro

I Platja d'Aro kan du nyte deilige matopplevelser. Her finner du restauranter som serverer klassiske retter fra Spania sitt kjøkken, samt autentiske, spesialiteter fra Catalonia. Prøv ulike paella- og fideuà-retter, grillede reker og blekksprut eller tapas med blant annet patatas bravas og jamón ibérico. Platja d’Aro byr også på spisesteder som serverer internasjonale retter. Utforsk lokale matmarkeder for å smake ferske råvarer og prøv lokale viner fra regionen Catalonia.

Platja d'Aro har et livlig natteliv med flere barer, puber og nattklubber. Her kan du oppleve variert musikk, dans og feststemning til de tidlige morgentimene. Byen er kjent for sitt pulserende uteliv og tiltrekker seg mange festglade turister.

Fly og hotell i Platja d'Aro

Fra Norge er det enkelt å komme seg til Platja d'Aro. Det går direktefly fra flere norske byer til hovedflyplassen i Catalonia, Barcelona El Prat flyplass (BCN). Flyturen fra Oslo Gardermoen tar ca 3 timer og 25 minutter. Det rimeligste alternativet fra flyplassen er offentlig transport og du kan velge mellom både buss og tog. Merk at det er ingen direkteforbindelse. Du må først inn til Barcelona sentrum og deretter videre til Platja d'Aro langs kysten av Costa Brava. Flere velger å ha leiebil på ferie i Spania, spesielt om du ønsker frihet til å utforske på egen hånd. Du kan også ta taxi fra flyplassen og du finner holdeplass utenfor ankomsthallen.

Platja d'Aro har overnattingsalternativer som passer for enhver smak. Her finner du både små hoteller, store all-inclusive hoteller og sjarmerende boutique-hoteller. Du velger om du ønsker å bestille fly og hotell separat eller bestille en pakkereise med fly, hotell og eventuelt leiebil inkludert. Uansett hva dine preferanser er kan Solfaktor hjelpe deg å finne det beste alternativet for din ferie til Platja d'Aro og Spania!

Reiser til Spania

Les mer om Spania og finn inspirasjon til din neste reise her

Finn reisen til Spania her

Hoteller i Platja d'Aro

Populære hoteller i Platja d'Aro

Spania, Catalonia, Platja d'Aro
8,1
Meget bra
3685 anmeldelser
  • Nærmeste flyplass: 31 km
  • Nærmeste strand: ca. 1 km
  • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)
Spania, Catalonia, Platja d'Aro
8,7
Meget bra
2113 anmeldelser
  • Nærmeste flyplass: 32 km
  • Nærmeste strand: ca. 100 m
  • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)
Spania, Catalonia, Platja d'Aro
9,5
Fantastisk
1670 anmeldelser
  • Nærmeste flyplass: 34 km
  • Nærmeste strand: ca. 300 m
  • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)