Fort Arabesque Resort

Makadi Bay, Egypt

Apollo
Totalpris: 1000000
Se pris og bestill

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Beklager, ønsket reise er ikke lenger ledig eller ikke valgt

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Beklager, ingen tilbud tilgjengelig

Vi kunne ikke finne noen tilgjengelige tilbud som kombinerer ønsket hotell og dato. Vennligst forsøk en annen reiseperiode, avreisedato eller reiselengde.

Tilbake til charter søket

Fasiliteter

 • Minibank
 • Babyseng
 • Barnelekeplass
 • Valutaveksling
 • Heis
 • Hage
 • Lobby/lounge
 • Bagasjeoppbevaring
 • Utendørs parkering
 • Resepsjon
 • Safe på rommet
 • Shop
 • Souvenir/Gift Shop
 • Restaurant

Avstand

 • Avstand til sentrum: 30000m

Antall

 • Antall basseng: 4

Om hotellet

I en av Makadi Bays vakreste bukter ligger Fort Arabesque Resort, Spa & Villas – et pent hotell omgitt av havet, sanddynene og fjellene. Her bor du i en egen ferieverden med flere restauranter, basseng, vidstrakte hager og spennende aktiviteter. Med et område for kun voksne gjester byr Fort Arabesque på et avslappende opphold der du enkelt trekker deg tilbake til ditt eget egyptiske favorittsted.

Fort Arabesque Resort, Spa & Villas er et fint hotell som ligger ved det krystallklare Rødehavet med sanddynene og fjellene som bakteppe. Hotellet ligger like ved en privat sandstrand og er omgitt av en frodig hage med fargerike blomster og palmer. Her kan du snorkle rett ut fra stranda og oppleve Rødehavets vakre undervannsverden!

Eget område kun for voksne

Fort Arabesque Resort, Spa & Villas består av tre deler som kalles West Bay, the Villas og Fort Arabesque Resort & Spa. De tre delene har egne resepsjoner der du sjekker inn og ut. West Bay og the Villas er kun for voksne gjester over 16 år.

Bassengområde og privat strand

I det lekre bassengområdet er det fire basseng hvorav to oppvarmet. Bassenget som ligger i West Bay er for voksne gjester. Bortenfor bassengområdet strekker den private sandstranden seg ned mot det asurblåe Rødehavet. Både ved bassenget og stranden er det gratis solsenger og parasoller. Trenger du noe forfriskende er det en swim up-poolbar der du kan bestille drikke rett fra bassenget.

Komfortabelt med All Inclusive

Under oppholdet på Fort Arabesque Resort, Spa & Villas har du All Inclusive og tilgang til flere restauranter. Hovedrestauranten ligger på området Fort Arabesque Resort & Spa, og består av fem restauranter i én! Her serveres frokost-, lunsj- og middagsbuffé som du kan innta både inne og ute. Ved stranden er det en strandbar som serverer sen frokost, afternoon tea og BBQ om kvelden. Bor du i en villa eller suite kan du besøke restauranten the Pavilion som er en eksklusiv á la carte-restaurant med luksuriøs og personlig service eller restauranten Club 159. Frister det med en kveldsdrink er det flere barer å velge mellom, og alle er inkludert i All Inclusive-programmet. Nede ved Marinaen ligger f. eks. baren Windbreaker, med utsikt over stranden, havet og båtene.

Flere aktiviteter

For gjester som bor i villa og suite er det gratis treningsstudio, øvrige rom mot avgift. Her er det også gratis tennis (utstyr mot avgift), sandvolleyball og fotball på stranden. Unn deg et besøk i det luksuriøse spaanlegget The Vareena Spa (mot avgift) med bl.a. thaimassasje, hamam, ulike behandlinger som thalasso og varme steiner, samt et stort basseng med jacuzzi og regndusj. Vil du begi deg ut på eventyr er det muligheter for snorkling, dykking, windsurfing og quad safari (ikke i hotellets regi).

Er du shoppingglad ligger de to basarer på hotellområdet. Fort Arabesque tilbyr også gratis buss til Hurghada to ganger pr. dag – perfekt for å oppleve den livlige byen på en dagsutflukt!

Resepsjonen er åpen døgnet rundt, og det finnes WiFi i lobbyen (kan oppleves treg).

Kart

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Beklager, ønsket reise er ikke lenger ledig eller ikke valgt

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Utreise
Hjemreise

Tilgjengelige romtyper og måltider