Kerveli Village Hotel

Offisiell kategori

Solfaktors vurdering

8,4
Meget bra
91 anmeldelser

Kerveli Village Hotel ligger omringet av vakker natur og smelter vakkert inn i det omkringliggende landskapet. Hotellet ligger spredt over et område med flere nivåforskjeller. Hotellets endekant leder ned til Kerveli-bukten, som byr på et glitrende hav og innbydende terrasser der du kan slå deg ned på en solstol og nyte en deilig dag i solen; kort og godt perfekte omgivelser for en deilig sol- og badeferie.  

Kerveli Village Hotel er et overnattingssted med et klassisk gresk preg over seg. Hotellet består av seks bygninger som ligger som en amfiteater blant vakre hager som er fulle av cypresser, oliventrær, bougainvillea og roser. Dessuten står antikke møbler og kunstgjenstander utstilt og bidrar slik til en genuin og autentisk atmosfære. Her finnes mange skjulte kroker der du kan sette deg ned og nyte roen, kanskje med en bok i hånden og noe godt å drikke. Du er selvsagt også velkommen til å slå deg ned på en solstol under en parasoll ved bassengkanten; et fantastisk sted å koble av. 

Dersom du tar deg ned til stranden passerer du flere terrasser der du kan legge deg godt til rette i en solstol. Takket være det kuperte landskapet finnes det ingen større strand i dette området, men fra badebryggen kan du bade i havet eller prøve andre vannaktiviteter. Dersom du ønsker tilgang til en litt større steinstrand ligger Kerveli-stranden cirka 15 minutter unna til fots. 

I resturanten på Kervel Village Hotel serveres et bredt utvalg av lokale og internasjonale matretter, som tilberedes av kokkene med mye kjærlighet. Kokkene benytter seg kun av ferske råvarer, hvorav mange er lokaldyrket, og dette serveres sammen med et flott utvalg av lokale viner. Utsikten og atmosfæren på den steinbelagte terrassen bidrar til en romantisk stemning. Ofte arrangeres greske kvelder med grilling, musikk og dans, som dere er meget velkomne til å delta på. Resturanten serverer delikat, gresk frokost om morgenen som er basert på lokale råvarer, fersk frukt og godt, nybakt brød. 

 

Derfor skal du velge Kerveli Village Hotel

  • Nærmeste flyplass: 18 km
  • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)
  • Internettilgang / WiFi
  • Restaurant

Greit å vite

Ettersom at Kerveli Village Hotel er litt avsidesliggende, anbefaler vi at du leier en bil for å komme deg til og fra hotellet og for å kunne reise på utflukter i området. Privat parkering finnes på området, mot betaling. Du kan velge å booke transport tur/retur mellom flyplassen og hotellet via Escapeaway. WiFi er gratis og tilgjengelig i alle områder, men med forbehold om endringer. Morgenbuffet er tilgjengelig hver dag  (med forbehold om endringer). Eventuell turistskatt betales på stedet. Vennligst bemerk deg at Kerveli Village Hotel ligger i et kupert område med litt vanskelig tilgjengelighet hvis du har bevegelsesvanskeligheter.

Kart og avstander

  • Samos by: ca. 10 km
  • Samos Flyplass: ca. 18 km (30m)

Kerveli Village Hotel tilbyr 62 soverom i forskjellige størrelser og kategorier. Alle soverommene er individuelt innredet i en tradisjonell stil med mørke treslag og hvitmalte vegger. Soverommene har balkong eller terrasse med utsikt til omgivelsene eller havet. Alle soverommene har moderne fasiliteter som TV, gratis WiFi, safe og mørke gardiner. De private baderommene har dusj og/eller badekar, toalett og hårføner. Rommene har ingen aircondition, kun bærbare vifter.

Alle de viste rombildene er eksempler. Innredning og størrelse kan variere innenfor samme romtype. Vær oppmerksom på at om du bestiller overnatting i kategorien "economy" kan dette avvike fra vår beskrivelse - ofte holder kategorien "economy" en lavere standard (med eller uten vinduer/utsikt).

Nedenfor finner du utvalgte hotell- og romfasiliteter på Kerveli Village Hotel. Noen kan være felles og/eller mot betaling på stedet, eller tilhøre spesifikke romtyper.

  • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)
  • Internettilgang / WiFi
  • Restaurant
  • Balkong
  • Barnebasseng evt. seksjon
  • Parkering / Garasje (evt. mot betaling)
  • Strand nærmere enn 1½ km
  • Hotellbar
  • Nær vannet (max 4 km)

NB: Noen fasiliteter som f.eks. utendørs svømmebasseng og restaurant kan være sesongstengte og kan innebære betaling direkte til oppholdsstedet (lavsesong er vanligvis fra oktober til og med april for de fleste reisemål i Sør-Europa - med unntak av vinterdestinasjoner som Madeira og Kanariøyene). For Thailand er det nesten omvendt (høysesong er vanligvis fra oktober til april) - men det kan være forskjeller fra reisemål til reisemål. Vi henviser til og anbefaler forøvrig at du leser vår FAQ

Adresse

831 00 Kerveli
831 00 Kerveli

Koordinater

Latitude: 37.7326
Longitude: 27.0351

Anmeldelser fra TrustYou

TrustYou samler inn data fra flere vurderingssider og skaper et samlet gjennomsnitt.

Slik kan du reise

Hos Solfaktor vil vi gi deg som gjest størst mulig fleksibilitet, og du kan derfor bestille pakkereiser med valgfri avreisedato, avreiseflyplass og reiselengde. Du kan som nevnt også velge å kun bestille hotell dersom du ønsker å arrangere reisen selv.

Informasjon om aktuelle flyruter og flytider finner du i søkemotoren i trinn 2 når du søker etter en reise. 

På alle reiser som inkluderer fly og hotell kan du i tillegg bestille en leiebil eller transport t/r ditt hotell. Vi tilbyr både privat transport og felles transport med flere stopp. Informasjon om transport, kategorier og aktuelle priser for bilutleie kan du se i de påfølgende trinnene i søkemotoren. Prisene for leiebil er for hele oppholdet med henting/levering i forbindelse med ankomst/hjemreise til og fra den valgte ankomstflyplassen. 

Vis mer