Nashira ReSort Hotel and Spa

Titreyengöl, Tyrkia

Detur
Totalpris: 1000000
Se pris og bestill

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Beklager, ønsket reise er ikke lenger ledig eller ikke valgt

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Beklager, ingen tilbud tilgjengelig

Vi kunne ikke finne noen tilgjengelige tilbud som kombinerer ønsket hotell og dato. Vennligst forsøk en annen reiseperiode, avreisedato eller reiselengde.

Tilbake til charter søket

Gjestenes vurdering

Klikk her for anmeldelser

Om hotellet

Nashira Resort & SPA hotel

På Nashira Resort & SPA hotell liker alle seg som elsker å svømme på ferie, uansett om det er i sjøen, bassenget eller badelandet. Dette familievennlige hotellet ligger øst for Side i Titreyengöl-området med perfekt beliggenhet.

Hotellet holder en høy standard og har mange fasiliteter og er et ekte ferieparadis. I tillegg til å ligge rett ved den fine sandstranden så det er mange bassenger å velge mellom og kanskje best av alt, et stort badeland fylt med vannsklier i forskjellige størrelser. Hvis man vil nyte fred og ro så er stranden med tillhørende pir eller spa avdelingen et fint sted. Hvis man vil holde seg i form så henger man på hotellets aktivitetsteam med forskjellige sportsaktiviteter som vanngymnastikk, aerobic og bassengleker. På kveldene tilbys fargerike show med eksterne showgrupper og enkel underholdning av personalet. For de som liker sene kvelder arrangeres diskotek og beach party under høysesongen. I det brede Ultra All inclusive utvalget er det ingen fare for å må bli sulten. Frokost, lunsj og middag serveres fra buffeer i hovedrestauranten, og innimellom serveres snacks både på hotellområdet og på stranden. Hvis du vil ha en pause fra bufféene, kan du besøke en av de 4 à la carte-restaurantene en gang under oppholdet, men husk at de må forhåndsbestilles.

Andre fasiliteter som finnes er treningsstudio, tennisbane, biljard, bordtennis, lekeplass og at barna har sin egen miniklubb og minidisko og underholdning tilpasset dem.

De fleste liker å besøke antikke Side i løpet under ferien og det er veldig enkelt å komme dit med lokalbuss som stopper i nærheten av hotellet og går regelmessig til sent på kvelden under høysesongen.

Rommene

Lyse, romslige og nøkternt innredede rom med balkong eller bakketerrasse. Standardrommene har to enkeltsenger og muligheten for en ekstra seng i en sammenleggbar sovesofa. Økonomirom er like, men med begrenset utsikt. Superiorrom har tre senger og mulighet for ekstra seng. Gardenrom har en større balkong eller bakketerrasse. Familierom med to etasjer for 4-5 personer med en trapp mellom etasjene, uten dør. Familierom for 4-5 personer med to soverom i samme etasje og mulighet for en ekstra seng.

Alle rommene har telefon, minibar med påfyll, luftkondisjonering, safe, satellitt-TV, parkettgulv. Bad med dusj og dusjkabinett, toalett og hårføner.

Handikaprom kan bestilles ved forespørsel. Ulike utsikter må forhåndsbestilles.

Romtyper

Standardrom for maks 3 voksne eller 2 voksne + 2 barn

Standard økonomirom for maks 2 voksne + 1 barn

Superiorrom for maks 3 voksne eller 2 voksne og 2 barn

Gardenrom for maks 3 voksne eller 2 voksne og 2 barn

Familierom med to soverom for maks 4 voksne + 1 barn

Familierom med to etasjer for maks 4 voksne + 1 barn

Øvrig

Hotellet består av en bygning 5-etasjer. 493 rom. Bygget i 2006 og renovert kontinuerlig. Heis. Safe. Ultra All inclusive døgnet rundt og mat til bestemte tidspunkter. Nøyaktige tider for restaurant og barer vil informeres ved ankomst til hotellet. Solsenger, soltak, mat og drikke på stranden er inkludert. Hotellet har en beliggenhet ved stranden. Sandstrand med mindre steiner. Endringer i innholdet kan forekomme i løpet av sesongen og utløpe i lavsesongen. Hotellet har også konferanserom. Hotellet godtar Visa og Mastercard. Titriyengöl sentrum 2 km. Side sentrum 9 km. Lokalbuss 500 m. Musikk rundt bassengområdet kan oppfattes som høyt. Turist/naturområde. Strand og hotellområde utenfor byområdet.

Kart

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Beklager, ønsket reise er ikke lenger ledig eller ikke valgt

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Utreise
Hjemreise

Tilgjengelige romtyper og måltider

Gjestenes vurdering