Palmiye Beach Hotel

Alanya, Tyrkia

7 netter Vis på kart
Tyrkiareiser
Totalpris: 1000000
Se pris og bestill

Antall

  • Number of etasjer: 4
  • Number of rom: 59

Andre

  • Bygget: 1978
  • Lokalt sentrum: 190
  • Inkluderte måltider: Frokost

Gjestenes vurdering

Klikk her for anmeldelser

Om hotellet

En nyhet i programmet for i år er populære Palmiye Beach Hotel. Hotellet har perfekt beliggenhet for deg som vil bo ved stranden og samtidig ha nærhet til Alanyas store utvalg av restauranter, shopping og fornøyelser. På hotellets terrasse kan man koble av med en drink og nyte den vakre utsikten over stranden, havet og borgen. Eller hvorfor ikke starte dagen med en god kopp kaffe på strandserveringen mens du ser solen stå opp?

Hotellet har en bakgård med et lite badebasseng. For den som foretrekker stranden så finnes det uteservering der man kan kjøle seg ned med kalde drikker. Det finnes også en liten lekeplass for de minste. Noen kvelder i uken under høysesong arrangerer hotellet underholdning med levende musikk eller show.

Rommene

Dobbeltrom med dobbeltseng eller to enkeltsenger. Det finnes også dobbeltrom med plass til én ekstraseng. Alle rom har telefon, satellitt-tv, luftkondisjonering, minisafe (mot avgift) og flisbelagt gulv. Baderom med wc, dusj og hårtørker. Balkong. Det finnes også et begrenset antall små kjøleskap til utleie.

Romtyper

Dobbeltrom for 2 + 1 ekstraseng.

Øvrig

By- og strandområde med lokal trafikk som kan oppleves som forstyrrende. Hotellet har 59 rom i én bygning. Ingen heis. Trapper og store nivåforskjeller på hotellområdet. Hotellet er bygget i 1978 og ble renovert i 2008. WiFi (mot avgift) i resepsjonen. Hotellet aksepterer følgende betalingskort: Visa, Mastercard. Avstand til lokalt sentrum 190 m, Alanya sentrum 500 m. Solstoler og parasoller på stranden (mot avgift).

Vis på kart

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Beklager, ingen tilbud tilgjengelig

Vi kunne ikke finne noen tilgjengelige tilbud som kombinerer ønsket hotell og dato. Vennligst forsøk en annen reiseperiode, avreisedato eller reiselengde.

Tilbake til charter søket

Utreise
Hjemreise
Utreise

Hjemreise

Kart

Gjestenes vurdering