Anagenessis Village Hotel

Offisiell kategori

Solfaktors vurdering

8,9
Meget bra
39 anmeldelser

Det er ikke tilfeldig at Anagenessis Village Hotel fikk sitt navn; Anagenessis er det greske ordet for renessanse, og på mange måter minner hotellets arkitektur om gamle tradisjoner og kulturer på Zakynthos. En gang i tiden bodde en greve og grevinne i det som i dag er hovedbygningen, og gatene og stredene på hotellområdet er kopier av de gamle bygningene som du passerer på en tur rundt i Zakynthos gamle bydel. 

Utsikten til fjellene, havet og de vakkert anlagte havene fra din egen  altan eller terrasse betyr at roen fort innfinner seg på Anagenessis Village Hotel. Her kan du sitte og nyte lange stunder, kanskje med en god bok eller en drink i hånden. Avslapning er i fokus på Anagenessis Village Hotel, som tilbyr et holistisk spasenter der du kan gjenopplive kropp og sjel i et harmonisk miljø. Du kan velge mellom en rekke behandlinger som alle bidrar til å avlaste både kroppen og ansiktet. Mest sannsynlig vil du forlate Anagenessis Village Hotel med masser av ny energi. Her kan du prøve alt fra indisk hodemassasje, massasje med varme steiner og til og med sjokoladeterapi!

Hotellet egner seg perfekt for deg som  ønsker å oppleve Zakynthos og alt det som øya har å tilby. Det tar kun ti minutter å kjøre til Zakynthos by, hvor du finner flere butikker, resturanter og barer som du kan besøke. Den gamle bykjernen byr også på vidunderlige omgivelser med en unik atmosfære. Hvis du i stedet kjører fem minutter sørover, kommer du til den ni kilometer lange stranden Laganas Beach, der du kan nyte solen, svømme, leke og slappe av. Dersom du foretrekker å bade i svømmebasseng kan du forbli på hotellet, hvor du finner både svømmebasseng, solterrasse og massevis av liggestoler.

Etterhvert som sulten melder seg kan du slå deg ned i hotellets resturant, som kombinerer førsteklasses, lokale råvarer for å lage delikate, smaksrike matretter. Maten ledsages av et vinkart, og du kan runde av kvelden med en god cocktail i baren.

Derfor skal du velge Anagenessis Village Hotel

  • Nærmeste flyplass: 6 km
  • Nærmeste strand: ca. 2.2 km
  • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)
  • Internettilgang / WiFi

Greit å vite

Vi anbefaler at du leier en bil for å komme deg til og fra hotellet og for å kunne dra på utflukter i omgivelsene. Det finnes privat parkering ved hotellet som kan benyttes mot betaling. Du kan booke transport tur/retur mellom flyplassen og hotellet gjennom Escapeaway. WiFi er gratis og tilgjengelig i alle områder (med forbehold om endringer). Vennligst opplys hotellet om tidspunkt du planlegger ankomst. Alle behandlinger i SPA-en bookes og betales på stedet. Frokost er tilgjengelig alle dager (med forbehold om endringer). Eventuell turistskatt betales på stedet.

Kart og avstander

  • Nærmeste strand: ca. 2.2 km
  • Avstand til sentrum: ca. 2 km
  • Zakynthos by: ca. 4.3 km
  • Zakynthos Flyplass: ca. 6 km (20m)

Anagenessis Village Hotel tilbyr 18 rom og leiligheter i ulike størrelser og kategorier. Alle rommene er individuelt innredet i en litt gammeldags stil, men med bekvemme møbler og fasiliteter. Rommene har balkong eller terrasse med utsikt over omgivelsene og moderne fasiliteter som TV og aircondition. De private baderommene har boblebad og/eller badekar, hårføner og gratis toalettartikler. Leilighetene har også et tekjøkken med komfyr, kjøleskap, mikroovn, kjeler, kjøkkenredskaper og spiseplass.

Alle de viste rombildene er eksempler. Innredning og størrelse kan variere innenfor samme romtype. Vær oppmerksom på at om du bestiller overnatting i kategorien "economy" kan dette avvike fra vår beskrivelse - ofte holder kategorien "economy" en lavere standard (med eller uten vinduer/utsikt).

Nedenfor finner du utvalgte hotell- og romfasiliteter på Anagenessis Village Hotel. Noen kan være felles og/eller mot betaling på stedet, eller tilhøre spesifikke romtyper.

  • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)
  • Aircondition
  • Internettilgang / WiFi
  • Restaurant
  • Balkong
  • Barnebasseng evt. seksjon
  • Parkering / Garasje (evt. mot betaling)
  • Byen er nærmere enn 3 km
  • Hotellbar
  • Nær vannet (max 4 km)

NB: Noen fasiliteter som f.eks. utendørs svømmebasseng og restaurant kan være sesongstengte og kan innebære betaling direkte til oppholdsstedet (lavsesong er vanligvis fra oktober til og med april for de fleste reisemål i Sør-Europa - med unntak av vinterdestinasjoner som Madeira og Kanariøyene). For Thailand er det nesten omvendt (høysesong er vanligvis fra oktober til april) - men det kan være forskjeller fra reisemål til reisemål. Vi henviser til og anbefaler forøvrig at du leser vår FAQ

Adresse

Kalamaki
29100 Kalamaki

Koordinater

Latitude: 37.7516
Longitude: 20.8998

Anmeldelser fra TrustYou

TrustYou samler inn data fra flere vurderingssider og skaper et samlet gjennomsnitt.

Slik kan du reise

Hos Solfaktor vil vi gi deg som gjest størst mulig fleksibilitet, og du kan derfor bestille pakkereiser med valgfri avreisedato, avreiseflyplass og reiselengde. Du kan som nevnt også velge å kun bestille hotell dersom du ønsker å arrangere reisen selv.

Informasjon om aktuelle flyruter og flytider finner du i søkemotoren i trinn 2 når du søker etter en reise. 

På alle reiser som inkluderer fly og hotell kan du i tillegg bestille en leiebil eller transport t/r ditt hotell. Vi tilbyr både privat transport og felles transport med flere stopp. Informasjon om transport, kategorier og aktuelle priser for bilutleie kan du se i de påfølgende trinnene i søkemotoren. Prisene for leiebil er for hele oppholdet med henting/levering i forbindelse med ankomst/hjemreise til og fra den valgte ankomstflyplassen. 

Vis mer