Dar Maktoub

Offisiell kategori

Solfaktors vurdering

9,3
Fantastisk
250 anmeldelser

Som gammel golfspiller, mer eller mindre oppvokset på en green, faller det alltid en spesiell ro over meg når jeg står på en golfbane. Atmosfæren er helt spesiell, og jeg har respekt for de andre golfspillerne. De grønne omgivelsene betyr at skuldrene mine faller ned og roen innfinner seg. Det tar ikke mange sekunder før alt av stress forsvinner og harmonien innfinner seg. Tenk hva det betyr med et ferieopphold som både kombinerer golf og avslapning. Dar Maktoub er omgitt av hele tre golfbaner og har dessuten Souss Massa Draas Naturreservat som nærmeste nabo. Hva mer kan man forlange?

Dar Maktoub er en eldre eiendom som for noen år siden ble kjøpt av et belgisk par. De hadde store drømmer om å forvandle stedet til et hotell som kombinerer eleganse og ekthet, og det har de virkelig lykkes med. I dag kommer gjestene for å nyte den fortryllende hagen, den gode maten og et godt glass vin ved peisen, eller en dukkert i bassenget. I hagen vokser det palmer og nordafrikanske planter, noe som bidrar til den eksotiske stemningen.

Moderne arkitektur og tradisjonell marokkansk stil

Du kan dra til Dar Maktoub for å feriere, uansett om du er på utkikk etter en romantisk tur, eller et ferieopphold for hele familien. Det er mange krinkelkroker her og alltid godt med gjemmesteder sammen med noen som står deg nær og det deilige bassenget i hagen vil barna ha glede av i løpet av dagen. Hotellet blander moderne arkitektur med klassisk marokkansk stil og naturen er alltid nærende, uansett hvor på hotellet du befinner deg. De 10 eksklusive rommene ligger spredt i hagen og mange av dem har utsikt over naturparken Souss Massa Draas.

En førende golfdestinasjon

Marokko er kanskje ikke det første landet du tenker på, når du skal bestille en golfreise, men faktum er at landet har blitt en av de førende golfdestinasjonene i de senere år. Dar Maktoub ligger utenfor Agadir, i et område som er omgitt av golfbanene Golf Les Dunes, Golf du Soleil, Golf de l'Ocean, Golf Royal og Golf de Taghazout. Golfbanene ligger i et vakkert og naturlig miljø og tilbyr forskjellige tekniske vanskelighetsgrader. Her kan alle, fra nybegynnere til profesjonelle, nyte en dag på tee og green. Dessuten har området over 300 solskinnsdager i året og en gjennomsnittlig temperatur på 25 grader året rundt – med andre ord, helt perfekte forhold for golf.

Mer enn bare golf

Du behøver dog ikke være golfspiller for å nyte en ferie på Dar Maktoub. Personalet på hotellet hjelper deg gjerne med å arrangere aktiviteter og utflukter, som blant annet kan være surfing, besøk på forskjellige severdigheter, matlagingskurs, ridning og eventyr på fire hjul for de fartsglade. Har du derimot lyst til å bare bli på hotellet hele dagen, kan du bade i det deilige bassenget eller delta på flere forskjellige yogatimer; noe som har blitt en av hotellets spesialiteter. På Dar Maktoub Restaurant kan du se frem til de klassiske fransk-marokkanske rettene både til lunsj og middag. Her har man fokus på lokale råvarer som kokken har kjøpt på det lokale markedet om morgenen, og det garanterer smakfulle opplevelser i løpet av din ferie.

Derfor skal du velge Dar Maktoub

  • Du er en pasjonert golfspiller som har lyst til å bo i nærheten av flere forskjellige golfbaner
  • ... og du kan dessuten forlenge golfsesongen og spille året rundt
  • Du vil nyte de vakre grønne omgivelsene
  • Du vil gjerne kunne delta på yogatimer i løpet av ferieoppholdet
  • Du vil bo med fornuftig avstand fra Agadir, med mulighet for å besøke byen
  • Du vil kunne nyte god mat, uten å skulle forlate hotellet
  • Du vil gjerne krydre ferien med aktiviteter som ridning og eventyr på fire hjul

Godt å vite om Dar Maktoub

Det er gratis Wi-Fi i alle rom. Leiebil anbefales, hvis du vil rundt til forskjellige golfbaner i løpet av ferien. Hotellet har gratis, privat parkering. Eventuelle aktiviteter som for eksempel golf, yoga, ridning, matlagingskurs m.m. bestilles og betales på hotellet. Resepsjonen er åpen døgnet rundt og personalet hjelper gjerne til med bestilling av aktiviteter og gir gode tips om området. Innsjekking etter kl. 14.00, Restauranten er åpen alle dager mellom kl. 12.30-14.30 samt kl. 19.30-22.00 (med forbehold om endringer). Lokal turistskatt betales på hotellet.
 

Derfor skal du velge Dar Maktoub

  • Nærmeste flyplass: 5 km
  • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)
  • Internettilgang / WiFi
  • Restaurant

Kart og avstander

  • Finn alt mellom himmel og jord i Souk El Had d'Agadir: ca. 9 km
  • Havnepromenaden i Agadir: ca. 10 km
  • Den fantastiske stranden ved Agadir: ca. 10 km
  • Agadirs marina: ca. 11 km
  • Krokodilleparken Crocoparc: ca. 12 km
  • Ta en tur til den hyggelige, lille fiskerbyen Taghazout: ca. 32 km
  • Gå på tur i Paradisdalen i Atlasfjellene: ca. 49 km
  • Agadir Al Massira Airport Flyplass: ca. 5 km (20m)

Dar Maktoub byr på 10 rom og suiter i forskjellige størrelser kategorier. Rommene er innredet i klassisk stil med marokkanske tekstiler. Alle rommene har TV, minibar, sikkerhetsboks, klimaanlegg og gratis Wi-Fi. Rommenes bad har dusj eller badekar, hårføner og gratis toalettartikler.

Alle de viste rombildene er eksempler. Innredning og størrelse kan variere innenfor samme romtype. Vær oppmerksom på at om du bestiller overnatting i kategorien "economy" kan dette avvike fra vår beskrivelse - ofte holder kategorien "economy" en lavere standard (med eller uten vinduer/utsikt).

Nedenfor finner du utvalgte hotell- og romfasiliteter på Dar Maktoub. Noen kan være felles og/eller mot betaling på stedet, eller tilhøre spesifikke romtyper.

  • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)
  • Aircondition
  • Internettilgang / WiFi
  • Restaurant
  • Parkering / Garasje (evt. mot betaling)
  • Byen er nærmere enn 3 km
  • Hotellbar
  • Nær vannet (max 4 km)

NB: Noen fasiliteter som f.eks. utendørs svømmebasseng og restaurant kan være sesongstengte og kan innebære betaling direkte til oppholdsstedet (lavsesong er vanligvis fra oktober til og med april for de fleste reisemål i Sør-Europa - med unntak av vinterdestinasjoner som Madeira og Kanariøyene). For Thailand er det nesten omvendt (høysesong er vanligvis fra oktober til april) - men det kan være forskjeller fra reisemål til reisemål. Vi henviser til og anbefaler forøvrig at du leser vår FAQ

Adresse

Douar Tarrast
80350 Agadir

Koordinater

Latitude: 30.3585
Longitude: -9.5659

Anmeldelser fra TrustYou

TrustYou samler inn data fra flere vurderingssider og skaper et samlet gjennomsnitt.

Slik kan du reise

Hos Solfaktor vil vi gi deg som gjest størst mulig fleksibilitet, og du kan derfor bestille pakkereiser med valgfri avreisedato, avreiseflyplass og reiselengde. Du kan som nevnt også velge å kun bestille hotell dersom du ønsker å arrangere reisen selv.

Informasjon om aktuelle flyruter og flytider finner du i søkemotoren i trinn 2 når du søker etter en reise. 

På alle reiser som inkluderer fly og hotell kan du i tillegg bestille en leiebil eller transport t/r ditt hotell. Vi tilbyr både privat transport og felles transport med flere stopp. Informasjon om transport, kategorier og aktuelle priser for bilutleie kan du se i de påfølgende trinnene i søkemotoren. Prisene for leiebil er for hele oppholdet med henting/levering i forbindelse med ankomst/hjemreise til og fra den valgte ankomstflyplassen. 

Vis mer