Albatroz Beach & Yacht Club

Offisiell kategori

Solfaktors vurdering

9,6
Fantastisk
579 anmeldelser

Albatroz Beach & Yacht Club er en tradisjonell quinta (vingård) som ligger på klippene i Santa Cruz på Madeira. Hotellet er kjent for sin fantastiske utsikt over havet, og ett av de to svømmebassengene har gjentatte ganger blitt kåret til ett av verdens vakreste svømmebassenger. Dette lokker flere besøkende fra både nær og fjern. Dessuten betyr nærheten til den vakre naturen og Funchals sentrum at du kan nyte en ferie med mange varierte opplevelser.  

Til tross for at flyplassen ikke ligger veldig langt fra hotellet, lokker Albatroz Beach & Yacht Club til seg reisende fra både nær og fjern takket være den vakre utsikten over Atlanterhavet og Desertas øyer. Her bor du like utenfor Santa Cruz med havet som nærmeste nabo og på et sted som blander tradisjon med moderne fasiliteter. Du bor tett på Madeiras vakre natur, hvor du kan vandre, sykle, klatre, delta på hvalsafari og spille golf. Hvis du heller vil gå på oppdagelsestur i Funchal kan du kjøre inn til sentrum av den vakre byen på omtrent 20 minutter.

På Albatroz Beach & Yacht Club er håndmalt mosaikk og fliser blandet med et maritimt tema, hvilket gir en hjemmekoselig og behagelig opplevelse. Personalet er gjestfrie og alltid klare til å bistå med sine beste tips og råd og en hjelpende hånd. Hotellområdet strekker seg langs kysten, og flere steder kan du lene deg tilbake og nyte rolige stunder. De to svømmebassengene lokker med avkjølende dukkerter, hvorav ett av dem ligger i havet nedenfor klippene og tilbyr en spektakulær badeopplevelse. På hotellet ligger også en tennisbane og et treningsrom. I restauranten Hibiscus & Bar kan du starte dagen med god mat fra en morgenbuffet, og restaurant serverer deilige matretter fra en a la carte meny både til frokost og middag. Her kan du smake på lekre, lokale spesialiteter som ledsages av portugisiske viner.

Derfor skal du velge Albatroz Beach & Yacht Club

  • Nærmeste flyplass: 1 km
  • Nærmeste strand: ca. 1.1 km
  • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)
  • Internettilgang / WiFi

Greit å vite

Vennligst bemerk deg at hotellet er nabo til flyplassen og at det, til tross for at gjestene oppgir at værelsene er støydempede, kan forekomme lyd fra trafikken. Du kan bestille transport t/r mellom flyplassen og hotellet gjennom Escapeaway. Wi-Fi er gratis og tilgjengelig i alle rom (med forbehold om endringer). Resepsjonen er åpen 24 timer i døgnet. Eventuelle aktiviteter bestilles og betales på hotellet. Heis finnes. Frokostbuffeten er tilgjengelig alle dager mellom kl. 07.30 og kl. 10.30 (med forbehold om endringer). Eventuell turistskatt betales på hotellet.

Kart og avstander

  • Nærmeste strand: ca. 1.1 km
  • Avstand til sentrum: ca. 1.2 km
  • Machico med dens hyggelige bykjerne og popuø strand: ca. 4 km
  • Sé, Funchals domkirke: ca. 19 km
  • Funchal Flyplass: ca. 1 km (10m)

Albatroz Beach & Yacht Club tilbyr 19 værelser og suiter i forskjellige størrelser og kategorier. Alle værelsene er individuelt innredet i en klassisk stil med forskjellige farger og materialer. Flere av værelsene har balkong eller terrasse med utsikt over havet eller landskapet. Sengene har madrasser og sengetøy av høyeste kvalitet. Alle værelsene har moderne fasiliteter som TV, gratis Wi-Fi, lydisolering, minibar og pengeskap. De private badeværelser har dusj, badekåpe, badetøfler og hårføner.  

 

Alle de viste rombildene er eksempler. Innredning og størrelse kan variere innenfor samme romtype. Vær oppmerksom på at om du bestiller overnatting i kategorien "economy" kan dette avvike fra vår beskrivelse - ofte holder kategorien "economy" en lavere standard (med eller uten vinduer/utsikt).

Nedenfor finner du utvalgte hotell- og romfasiliteter på Albatroz Beach & Yacht Club. Noen kan være felles og/eller mot betaling på stedet, eller tilhøre spesifikke romtyper.

  • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)
  • Aircondition
  • Internettilgang / WiFi
  • Restaurant
  • Balkong
  • Mulighet for havutsikt/innsjøutsikt
  • Barnebasseng evt. seksjon
  • Parkering / Garasje (evt. mot betaling)
  • Strand nærmere enn 1½ km
  • Byen er nærmere enn 3 km
  • Spa / Velværesenter
  • Hotellbar
  • Nær vannet (max 4 km)
  • Treningsmuligheter

NB: Noen fasiliteter som f.eks. utendørs svømmebasseng og restaurant kan være sesongstengte og kan innebære betaling direkte til oppholdsstedet (lavsesong er vanligvis fra oktober til og med april for de fleste reisemål i Sør-Europa - med unntak av vinterdestinasjoner som Madeira og Kanariøyene). For Thailand er det nesten omvendt (høysesong er vanligvis fra oktober til april) - men det kan være forskjeller fra reisemål til reisemål. Vi henviser til og anbefaler forøvrig at du leser vår FAQ

Adresse

Quinta Dr. Américo Durão
9100-187 Santa Cruz

Koordinater

Latitude: 32.6904
Longitude: -16.7769

Anmeldelser fra TrustYou

TrustYou samler inn data fra flere vurderingssider og skaper et samlet gjennomsnitt.

Slik kan du reise

Hos Solfaktor vil vi gi deg som gjest størst mulig fleksibilitet, og du kan derfor bestille pakkereiser med valgfri avreisedato, avreiseflyplass og reiselengde. Du kan som nevnt også velge å kun bestille hotell dersom du ønsker å arrangere reisen selv.

Informasjon om aktuelle flyruter og flytider finner du i søkemotoren i trinn 2 når du søker etter en reise. 

På alle reiser som inkluderer fly og hotell kan du i tillegg bestille en leiebil eller transport t/r ditt hotell. Vi tilbyr både privat transport og felles transport med flere stopp. Informasjon om transport, kategorier og aktuelle priser for bilutleie kan du se i de påfølgende trinnene i søkemotoren. Prisene for leiebil er for hele oppholdet med henting/levering i forbindelse med ankomst/hjemreise til og fra den valgte ankomstflyplassen. 

Vis mer