Michell Hotel

Offisiell kategori

Solfaktors vurdering

9,1
Fantastisk
828 anmeldelser

Hvis du vil skjemme deg bort på en voksenferie med all inclusive i elegante omgivelser, er Michell Hotel et veldig godt tips. Hotellet åpnet dørene i 2014 og ligger i en åsside i Kestel-området, ca. 7 km øst for Alanya. Her har du Middelhavet på den ene siden og de vakre Taurusfjellene på den andre. Når du reiser til Alanya uten barn, ønsker et hotell med høy standard og som ikke trenger å ligge midt i byen, kan du trygt velge Michell Hotel. 

Michell Hotel er et innbydende hotell med mange eksklusive detaljer innen arkitektur og innredning. Hotellet er bygget som et voksenhotell, og derfor er det tenkt mer på små loungeområder og kosekroker, enn over lekeplasser og barneklubber. Personalet gir en imøtekommende og uformell service, og det er generelt en meget hyggelig atmosfære. Det er ikke så mye lokalt liv i området, og det er et stykke inn til byen, så Michell Hotel er best for deg som ønsker å tilbringe tid på hotellet i løpet av ferien i Alanya. 

Hvis du ønsker å slappe helt av i løpet av ferien, har Michell Hotel et innbydende spa-senter som tilbyr tyrkisk hamam, massasje og skjønnhetsbehandlinger. Hvis du vil feire noe spesielt med din kjære, kan du bestille bord på hotellets à la carte-restaurant (ikke inkludert i all inclusive-konseptet) på stranden, hvor du kan nyte en deilig middag med vakker utsikt over Middelhavet. Når du vil oppleve litt mer, er ikke Alanya lenger unna enn en overskuelig buss- eller taxitur. 

 

Alt inkludert;

Hotellet har en hovedrestaurant som serverer internasjonale retter og en à la carte-restaurant (sistnevnte koster ekstra og bør forhåndsbestilles). I tillegg til dette har du en lobbybar, strandbar, bassengbar og en stille bassengbar. All Inclusive-konseptet (ved bestemte tider) inkluderer blandede drikker (nasjonale) samt enkle retter, iskrem og frukt ved bassenget og stranden. Ferskpresset juice kan kjøpes på stedet. Du kan spise frokost, lunsj og middag i bufféform og det er tilgang til minibar på rommet med brus og vann. Kaffe og te er også tilgjengelig i løpet av dagen i lobbybaren. Ultra All Inclusive (AI+) har 24 timers service med snacks og drikke, og starter fra kl. 14 på ankomstdagen og varer til og med kl. 12 på avreisedagen.

Hotellets SPA & Beauty har tilgang til badstue, dampbad, avslapningsrom og tyrkisk bad (til bestemte tider). Du kan kjøpe massasje og ulike behandlinger på stedet. Når det gjelder sport og underholdning er noe inkludert, og noe betaler du ekstra for. Tennis (utstyr kan leies), sandvolleyball, trimrom, vanntreningsstudio, bordtennis og minigolf er gratis å bruke. Disco, dart, show og animasjon er også inkludert, men du betaler for vannsport.

Derfor skal du velge Michell Hotel

  • Nærmeste flyplass: 36 km
  • Nærmeste strand: ca. 500 m
  • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)
  • Internettilgang / WiFi

Greit å vite

Hotellet ligger i en åsside og veien dit er veldig bratt. Av den grunn anbefales ikke hotellet for dem med gangproblemer. 

Hotellet arrangerer en gratis shuttlebuss til stranden et par ganger om dagen. 

Hotellet ligger i et område hvor det ikke er så mye liv. Derfor må regne med å kjøre for opplevelser eller restauranter utenfor hotellet. 

All inclusive konseptet fastlegges lokalt på hotellet og det kan endres i løpet av sesongen. Aktuelt program med innhold og serveringstidpunkter utleveres ved ankomst til hotellet.  Importert alkohol og premiumvarianter betales separat i likhet med drikke på flaske. Romservice finnes mot en ekstra avgift. Dersom du ikke har fylt 18 år  blir du ikke tilbudt alkohol. 

OBS! All inclusive-konseptet bestemmes lokalt av hotellet og kan endres i løpet av sesongen. Det aktuelle programmet får du ved ankomst til hotellet. All inclusive inkluderer alltid frokost, lunsj og middag (vanligvis i hotellets buffetrestaurant) samt snacks som f.eks. is og et utvalg lokale drikkevarer (vanligvis på bestemte tidspunkter).

Har du bestilt et opphold med All inclusive (uansett om det er light, plus eller noe annet) er det ikke alltid at alle barene og restaurantene på hotellet inngår i All inclusive-konseptet. Ønsker du likevel å benytte deg av de stedene som ikke inngår, betaler du ekstra for mat og drikke direkte på stedet.

Kart og avstander

  • Nærmeste strand: ca. 500 m
  • Avstand til sentrum: ca. 7 km
  • Alanya by: ca. 7 km
  • Ta en kjølig avstikker til dryppsteinshulene Dim Cave: ca. 7 km
  • Ta en tur med taubanen og nyt utsikten over Alanya: ca. 8 km
  • Alanya Gardens en herlig, grønn park med vann og lekeplasser til barna: ca. 9 km
  • Kleopatra Beach: ca. 9 km
  • Nyt utsikten fra Alanya Kalesi, og ta evt. taubanen opp: ca. 10 km
  • Sapadere-kløften er verdt en utflukt og en fottur: ca. 34 km
  • Apendos-ruinene: ca. 101 km
  • Gazipasa Alanya Flyplass: ca. 36 km (40m)
  • Antalya Flyplass: ca. 134 km (2h 10m)

Hotellet har 200 smakfullt innredede rom med balkong eller terrasse, og bekvemmeligheter som for eksempel minibar, te- og kaffefasiliteter og Wi-Fi.

Alle de viste rombildene er eksempler. Innredning og størrelse kan variere innenfor samme romtype. Vær oppmerksom på at om du bestiller overnatting i kategorien "economy" kan dette avvike fra vår beskrivelse - ofte holder kategorien "economy" en lavere standard (med eller uten vinduer/utsikt).

Nedenfor finner du utvalgte hotell- og romfasiliteter på Michell Hotel. Noen kan være felles og/eller mot betaling på stedet, eller tilhøre spesifikke romtyper.

  • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)
  • Aircondition
  • Internettilgang / WiFi
  • Restaurant
  • Balkong
  • Mulighet for havutsikt/innsjøutsikt
  • Parkering / Garasje (evt. mot betaling)
  • Strand nærmere enn 1½ km
  • Spa / Velværesenter
  • Treningsmuligheter
  • Hotellbar
  • Mulighet for All inclusive
  • Nær vannet (max 4 km)

NB: Noen fasiliteter som f.eks. utendørs svømmebasseng og restaurant kan være sesongstengte og kan innebære betaling direkte til oppholdsstedet (lavsesong er vanligvis fra oktober til og med april for de fleste reisemål i Sør-Europa - med unntak av vinterdestinasjoner som Madeira og Kanariøyene). For Thailand er det nesten omvendt (høysesong er vanligvis fra oktober til april) - men det kan være forskjeller fra reisemål til reisemål. Vi henviser til og anbefaler forøvrig at du leser vår FAQ

Adresse

Kestel Mah. Okanlar Sokak, 5
07490 Kestel

Koordinater

Latitude: 36.5176
Longitude: 32.0625

Anmeldelser fra TrustYou

TrustYou samler inn data fra flere vurderingssider og skaper et samlet gjennomsnitt.

Slik kan du reise

Hos Solfaktor vil vi gi deg som gjest størst mulig fleksibilitet, og du kan derfor bestille pakkereiser med valgfri avreisedato, avreiseflyplass og reiselengde. Du kan som nevnt også velge å kun bestille hotell dersom du ønsker å arrangere reisen selv.

Informasjon om aktuelle flyruter og flytider finner du i søkemotoren i trinn 2 når du søker etter en reise. 

På alle reiser som inkluderer fly og hotell kan du i tillegg bestille en leiebil eller transport t/r ditt hotell. Vi tilbyr både privat transport og felles transport med flere stopp. Informasjon om transport, kategorier og aktuelle priser for bilutleie kan du se i de påfølgende trinnene i søkemotoren. Prisene for leiebil er for hele oppholdet med henting/levering i forbindelse med ankomst/hjemreise til og fra den valgte ankomstflyplassen. 

Vis mer