Tivoli Hotel

Sharm el Sheikh, Egypt

Vis på kart

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Beklager, ingen tilbud tilgjengelig

Vi kunne ikke finne noen tilgjengelige tilbud som kombinerer ønsket hotell og dato. Vennligst forsøk en annen reiseperiode, avreisedato eller reiselengde.

Tilbake til charter søket

Utreise
Hjemreise
Utreise

Hjemreise

Om hotellet

Koselig hotell i Hadaba med stort svømmebasseng, all inclusive, gratis skyttelbuss til strand og romslige rom med balkong.

Hotellet

Tivoli Hotel ligger i Hadaba, og fra hotellet går det gratis skyttelbuss til den private stranden Palma Beach, som ligger 10 minutter unna. Hotellet har restauranter, innbydende utendørsbassenger, barnebasseng, live underholdning, karaoke, gym, aerobic og gratis WiFi i fellesområdene.

Rommene

Hotellet har 114 romslige gjesterom, utstyrt med sittehjørne, skrivebord, minibar og satellitt-TV, samt bad med dusj og hårføner.

Restaurant

På Tivoli Hotel kan man nyte all inclusive som serveres i restauranten Marakesh Restaurant. Drikke og snacks serveres på solterrassen ved bassenget. Hotellet har også en hyggelig bar og en italiensk restaurant.

Beliggenhet

Tivoli Hotel ligger i Hadaba, rundt 6 km fra Naama Bay som er sentrum av Sharm El Sheikh. Sharm El Sheikh flyplass ligger 19 km fra flyplassen. Det tar under 10 minutter å kjøre til stranden med hotellets skyttelbuss. Fra hotellet tar det 10 minutter å gå til Il Mercato hvor det er hyggelige restauranter, kafeer og butikker.

Nedenfor vises avgangene med lavest pris først.

Vis på kart Se pris og bestill

Kart