Aqua Vista

Hurghada, Egypt

Apollo
Totalpris: 1000000
Se pris og bestill

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Beklager, ønsket reise er ikke lenger ledig eller ikke valgt

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Beklager, ingen tilbud tilgjengelig

Vi kunne ikke finne noen tilgjengelige tilbud som kombinerer ønsket hotell og dato. Vennligst forsøk en annen reiseperiode, avreisedato eller reiselengde.

Tilbake til charter søket

Fasiliteter

 • Minibank
 • Klimaanlegg
 • Luftkondisjon i fellesområdene
 • Babyseng
 • Barnelekeplass
 • Diskotek/nattklubb
 • Underholdningsprogram
 • Internett på rommene
 • Vaskeri-service
 • Lobby/lounge
 • Bagasjeoppbevaring
 • Utendørs parkering
 • Resepsjon
 • Room service 24h
 • Safe på rommet
 • Shop
 • Restaurant

Avstand

 • Avstand til supermarked: 5kmm
 • Avstand til strand: 700m
 • Avstand til sentrum: 15000m

Antall

 • Antall basseng: 4

Om hotellet

Apollo Sports-hotellet Aqua Vista – Powered by Playitas tilbyr alt du kan ønske deg av en komplett sol- og treningsferie der helse og velvære står i fokus. På hotellet er det flere nybygde treningsområder og Afrikas største hotell-treningssenter med det siste innen treningsutstyr. Bli med på treningstimer med inspirerende ledere hver dag, finpuss på serven på tennisbanen, spill det populære paddel tennis, kanskje ønsker du å utvikle løpeteknikken på den nye sprintbanen eller utfordre deg selv med andre på crossfitbox.

Det elegante Apollo Sports-hotellet Aqua Vista – Powered by Playitas ligger rett utenfor Hurghada. Med kun 15 minutters kjøring fra flyplassen kommer du raskt inn i feriemodus. Her trives både de som ønsker en rolig ferie med late dager ved bassenget, og de som vil ha en mer aktiv ferie med treningsmuligheter.

Powered by Playitas

Powered by Playitas innebærer en garanti for høyt nivå på alt fra service, sportsinfrastruktur, trening og helsekost. Gjester som tidligere har bodd på hotellene Playitas og La Pared kommer til å kjenne igjen mye, selv om Aqua Vista på mange måter er helt unikt.

Trening på hotellet

På Aqua Vista – powered by Playitas finner du Afrikas største og mest komplette sportshotell med tilhørende hotelltreningssenter og et stort utvalg av sportsfasiliteter. Her er det godt å trene både for den profesjonelle og mosjonisten. I området vi kaller Sport Zone ligger flere av hotellets sportsfasiliteter samlet, som for eksempel treningssenter, olympisk 50-meters basseng, WOD-box, sprintbane og gruppetreningsplattform, innendørsstudio, badstue og isbad.

For svømmere, både mosjonssvømmere, proffe og triatleter på alle nivå, er det et nybygd 50-metersbasseng, som er oppvarmet året rundt og holder standarden for olympisk treningsnivå. I visse perioder tilbys crawl-kurs.

Her er det også et innendørs treningssenter på over 600 kvadratmeter som er utstyrt med maskiner for både styrke og kondisjon. Det tilbys treningstimer ledet av profesjonelle instruktører i alt fra yoga til funksjonell trening og andre morsomme treningstimer, både utendørs og innendørs. Apollos utendørs treningssenter kalles WOD-box og her tilbys flere timer i uka med cross-fit-lignende trening.  

Hotellet har to hardcourt tennisbaner. Vil du prøve padeltennis er det tre baner for denne trendy sporten. Hotellet tilbyr også gratis sandvolleyball (ved stranda) og boule samt bordtennis (på nabohotellet Aqua Blu).

Er du interessert i eller nysgjerrig på dykking så tilbyr vi ferdige pakker som du finner under våre utflukter. Du kan ta dykkersertifikat, et vanlig dykkerkurs om du allerede har sertifikat eller bare bli på en avslappende dykkerutflukt som passer både nybegynnere og erfarne. Ved hotellet er det også andre vannaktiviteter mot avgift.

Badstue og isbad

For gjester som trenger å kjøle seg ned etter trening er det et nybygd isbad som holder 8-12 grader, åpent daglig fra kl. 8.00 til 22.00, mot avgift. Det er også en nybygd badstue ved det olympiske bassenget og treningsstudioet, som er åpent daglig kl. 17.00-22.00, mot avgift.

Herlig bassengområde og egen sandstrand

På Aqua Vista – Powered by Playitas er det seks basseng inkludert ett barnebasseng. Ett av bassengene, som også har en massasjeseksjon, ligger på taket i Red Sky Bar med vakker utsikt over Rødehavet og er kun for voksne gjester. Hotellets gjester kan også benytte bassengene på nabohotellene Aqua Blu og Albatros Aqua Park, som ligger like ved hotellet (cirka 2 minutters gange). Der er det 9 vannsklier for voksne, 16 vannsklier for barn og flere lekeland.

Også helt vanlig sol og bad på stranda har du innen rekkevidde. Det er kun en kort spasertur ned til den fine bukta med bølgebrytere. Transport t/r stranda tilbys. Her er det også flere vannaktiviteter å velge blant. Gratis solsenger og parasoller ved bassengene og på stranda. Håndkleservice.

For de yngre

Er barna lystne på badeland er det fort gjort å springe bort til nabohotellet, som har gratis vannsklier for en hver smak. Barna kan også bli med i Club Polly & Mino mot tillegg (begrenset antall plasser) på nabohotellet Beach Albatros Resort, som er er Apollo Mondo Family-hotell og ligger cirka 400 meter fra hotellet. Merk at vei må krysses for å komme dit.

Stort utvalg av restauranter

Aqua Vista – Powered by Playitas har et stort og variert restauranttilbud. Eksklusivt for Apollos gjester er restauranten Las Playitas, som har fokus på sunne og helseriktige internasjonale retter til afrikanske spesialiteter. I tillegg er det en bufférestaurant med tre ulike temaer; Soprano med italiensk mat, Saffron orientalsk mat og asiatiske L`Asiatique. I tillegg er det en snackbar med blant annet pizza, pasta, salat og sandwicher. Snackbar ved stranden samt en snackbar ved Sports Zone (alkoholfri). Gjestene får også bestille fra snackbaren på nabohotellet Aqua Blu. Lobbybaren Olympus, barene Millenium, Red Sky Bar med Shisha lounge og Sport Bar. Gjestene får også besøke klubben The Bridge på hotellet Aqua Blu. Nyåpnet fiske- og skalldyrrestaurant (ikke inkludert i All Inclusive).

Øvrig på hotellet

Dag- og kveldsaktiviteter 6 ggr/uka. Spa med badstue, jacuzzi, massasje og hamam mot avgift. Skjønnhetspleie mot avgift. Døgnåpen resepsjon. Det er cirka 700 meter til stranda og 15 kilometer rinn til sentrum av Hurghada.

Kart

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Beklager, ønsket reise er ikke lenger ledig eller ikke valgt

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Utreise
Hjemreise

Tilgjengelige romtyper og måltider