La Pared – powered by Playitas

Costa Calma, Spania

Apollo
Totalpris: 1000000
Se pris og bestill

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Beklager, ønsket reise er ikke lenger ledig eller ikke valgt

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Beklager, ingen tilbud tilgjengelig

Vi kunne ikke finne noen tilgjengelige tilbud som kombinerer ønsket hotell og dato. Vennligst forsøk en annen reiseperiode, avreisedato eller reiselengde.

Tilbake til charter søket

Fasiliteter

 • Luftkondisjon i fellesområdene
 • Rom tilpasset funksjonshemmede
 • Hage
 • Internett på rommene
 • Lobby/lounge
 • Bagasjeoppbevaring
 • Møerom
 • Utendørs parkering
 • Resepsjon
 • Shop
 • Internet i fellesområder
 • Restaurant

Avstand

 • Avstand til offentlig transport: 1500 Metersm
 • Avstand til supermarked: 50 meters (to minimarket) 11 km to Costa Calmam
 • Avstand til strand: 400m
 • Avstand til sentrum: 6000m

Antall

 • Antall basseng: 1

Om hotellet

La Pared – powered by Playitas er hotellet for deg som liker en aktiv ferie, og samtidig ha en rolig og avkoblende ferie ved havet. Hotellet ligger i naturskjønne og rolige omgivelser nært den vakre sandstranda La Pared, som lokker folk som vil lære å surfe fra hele verden. Surfesenteret, som også har utleie, tilbyr bølgekurs daglig. Omgivelsene er perfekte for fotturer, løping og sykling og det er mange gruppetreningstimer og aktiviteter å velge mellom.

Søker du ro, nærhet til naturen og et unikt sted for rekreasjon og for å samle krefter. Vil du oppleve noe spesielt, kjenne at du har kontroll over din egen tid på et sted som er tilrettelagt for at du skal kunne fokusere på deg og din kropp? Eller vil du være aktiv og søker adrenalinkick? Da er La Pared – powered by Playitas hotellet for deg! Med en fin beliggenhet litt utenfor allfarvei i rolige omgivelser på Fuerteventuras vestkyst i den lille byen La Pared, cirka 6 kilometer nordvest for Costa Calma.

Det perfekte stedet for en aktiv ferie

På La Pared ligger alt til rette for en aktiv ferie med fokus på yoga, surf, fotturer og treningstimer under åpen himmel. Men det er også det perfekte stedet for deg som bare vil lade batteriene og nyte den vakre naturen, nærheten til havet og spektakulære solnedganger. Dette uansett om du reiser på egen hånd eller sammen med venner og familie. For familier som surfer eller nybegynnere er La Pared perfekt med både surfeskole og utleie av utstyr for så vel voksne som barn.

Yoga, gruppetrening for alle og velutstyrt treningsrom

Du kan delta gratis på gruppetrening som yoga, funksjonell trening, og fotturer med mer. Timene holdes av profesjonelle, engelsktalende instruktører fra Playitas eller skandinavisktalende Apollo Sport-instruktører. Yogaen på ettermiddagen er spesielt herlig med utsikt over Atlanterhavet fra vår fine Yoga Shala.

Stort treningssenter, aldersgrense 13 år i selskap med en voksen, med store panorama vinduer slik at du kan nyte utsikten over fjellene og lavalandskapet mens du trener. Her er det cardiomaskiner fra Technogym med tredemølle, crosstrainer, ergometersykler samt romaskiner og stakemaskiner (ski-erg) fra Concept 2. For styrketrening er det er Eleiko sett for løfting med vektskiver og dame- og herrestenger samt en plattform for olympisk løfting. I dette lyse og innbydende treningsmiljøet har vi også Technogym Crossover Cables, kettlebells, frivekter, fitnessballer, matter, gummibånd med mer.

To tennisbaner (mot avgift) og mulighet for tennistimer med tennisinstruktør.

Utendørsområde for trening og sosiale aktiviteter som gruppetrening og fotball.

Fotturer og løping i sanddynene

Markerte treningsløyper, blant annet i de nærliggende sanddynene. Turstien GR 131 går forbi hotellet og strekker seg fra nord til sør med flere avstikkere. Gå gjennom sanddynene sørover helt til Costa Calma.

Perfekt for surfing og sykling

Det er en surfeskole på hotellet og her ligger også øyas beste strand for nybegynnere. Bølgesurfing mot avgift. Kitesurfing, windsurfing og SUP (på Costa Calma cirka 10 minutter med bil fra hotellet) mot avgift, bestilles på hotellet. Du kan delta på alle nivåer, fra nybegynner som bare vil prøve til flere dagers kurs.

Sykkelutleie med terrengsykler og fatbikes. Landeveissykkel kan leies på Playitas Resort, merk at transport t/r Playitas arrangeres på egen hånd. Til og med utleie av firhjulinger, motocross (enduro) og segways har de her!

En del sportsaktiviteter arrangeres av våre samarbeidspartnere og lokale aktører. Gratis dagskort til vårt treningsmekka Playitas (cirka 30 minutter med bil fra hotellet, transport er ikke inkludert). Gratis yoga. Her kan du lese mer om trening og aktiviteter på La Pared.

Slapp av ved bassenget og spis godt

Mellomstort basseng som er oppvarmet til minst 20 grader. Temperaturen i bassenget kan synke noen grader om morgenen, kvelden og ved dårlig vær. Bassenghåndklær mot depositum. Poolbar og restaurant som serverer enkel grillmeny til lunsj og buffé til middag. La Pared benytter så langt det er mulig lokale og økologiske produkter i matlagningen. Hotellet har en egen Eco Garden med cirka 20 sorters frukt, grønnsaker og urter. Hyggelige chill-out kvelder ved bassenget.

Øvrig på hotellet

Gratis wifi i fellesområdene. Vaskemuligheter mot avgift. Minimarked med godt utvalg. Leiebil anbefales. Det er bilutleie på hotellet. Det går ingen lokalbuss til La Pared, men taxi kan bestilles.

Hotellet ligger i vakre omgivelser som er perfekte for løping og sykling. Kort vei ned til stranda som lokker til seg surfere fra hele verden. Det ligger en liten kafé utenfor hotellet (ikke en del av hotellet).

Cirka 400 meter fra hotellet ligger den fine La Pared-stranda, som er en av øyas beste strender for bølgesurfing, både for nybegynnere og erfarne surfere. Sterke strømmer gjør dog at stranden ikke er så godt egnet for svømming.

Til nærmeste strand i Costa Calma er det cirka 7 kilometer og til de sentrale delene av byen er det cirka 11 kilometer.

Åpningstider:

Treningsrom kl. 8.00-20.00.

Badstue og jacuzzi kl. 14.00-20.00.

Minimarked kl. 9.00-21.00.

Vaskeriservice kl. 8.00-21.00.

Wellenkind Surf Shop kl. 10.00-12.00 & kl. 16.00-18.00.

Kart

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Beklager, ønsket reise er ikke lenger ledig eller ikke valgt

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Utreise
Hjemreise

Tilgjengelige romtyper og måltider